Stavanger

Gausel. Dronningåsen 69. Leilighet. Hele toppetasjen på 192 kvm. Utsikt i alle retninger. Smakfullt og kvalitetsrikt.

Dronningåsen 69 , 4032 Stavanger

VISNINGER

16. juni onsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Eirik Huus
Eirik Huus Eiendomsmegler MNEF / Siv. Økonom

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

4%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

62%

har bolig på over 120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 189 m²
Bruksareal 192 m²
Bruttoareal 200 m²
Tomt 7 500 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 2001
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 1408
Energimerking E
FINN.no 210865564
Sist endret 14.06.2021 12:43
Prisantydning 11 800 000
Totalpris 12 104 014
Ligningsverdi 1 347 742,-

Beregnet totalkostnad

11 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 295 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 800 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 304 014,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 104 014,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Dronningåsen 69 på toppen av Gausel!
Huus & Partners markedsfører nå hele toppetasjen på 192 kvm for salg. Kombinasjonen av størrelsen på leiligheten, kvalitetene, plasseringen og byggets beliggenhet, gjør at dette er en mulighet for å sikre seg en leilighet som ikke ofte er for salg.
Utsikten fra alle oppholdsrommene og terrassene er kanskje den største og mest unike kvaliteten. Fra stuen og kjøkkenet beskuer du byens fineste levende maleri, med det nære, urbane bymiljø og naturen med fjell og fjorder, tett på. Utsikt også fra badekar og soverom.
Området er ferdig utbygget med raus avstand til tilgrensende bebyggelse. Det gir en ekstra frihetsfølelse. Eiendommen grenser til friområde i sør, med grønne områder like ved. Her er ro og naturliv. Ingen trafikkstøy.
Leiligheten har oppholdsrom med gulv til tak vinduer i de fleste himmelretninger. Her ser du mot Ryfylkebassenget og Hardangervidda i nord, med Gauselvågen, Hinna og Vaulen i front. Mot Dalsnuten, Lifjell og Gandsfjorden i øst
Planløsningen er gjennomtenkt med stor og luftig hall som er midtpunktet. Her er det stedbygde garderobeløsninger. Sør-fløyen av leiligheten har egen avdeling som kan lukkes, hvor det er soverom, bad og bibliotek/allrom og utgang til den sørlige delen av terrassen. Fra hallen er det en kort gang til hovedsoverommet med eget privat bad, garderoberom og bodrom. Vaskerommet og gjestetolett ligger i området med hallen. Stuen har flere soner. Den  gjennomgående gasspeisen deler av rommet mot kjøkkenavdelingen.
I garasjeanlegget er det 2 faste parkeringspalsser ved siden av hverandre, uten andre biler ved siden av. El-lader til bil er installert ved parkeringsplassen.

Innhold

Tilkomst fra heis, fra parkeringskjelleren, eller fra felles portrom på bakkeplan.
5 et. Heis og trapperom
Romslig hall, stue med flere soner, kjøkken m. utg. terrasse, hovedsoverom m. utg. terrasse mot øst, bad med kar, dusj i kabinett, dobbel servant, vegghengt wc., garderoberom, bod (garderoberom), bibliotek/allrom med utg. sørvendt terrasse, soverom, bad med dusj i nisje, wc og servant, romslig vaskerom, gjestetolett,

Utstyr

2 parkeringsplasser
El-bil lader
Gasspeis
Porttelefon og fjernåpner
Bredbånd og kabel-tv

Standard

Klassisk og tidløs innredning med gjennomgående meget høy standard.
Kjøkkeninnredning oppgradert i 2016 med Drømmekjøkken og øy med sitteplass, benkeplater i hvit marmor, innebygde hvitevarer bl.a. med ekstra bredt Miele kjøleskap. Falcon koketopp og dobbel ovn i børstet stål.
Stedtilpasset og spesialtilpasset gasspeis levert av Stavanger varmesenter og glass fra Farstad.
Helflisede baderom. Hovedbad med badekar fra Philippe Starck, dusj i kabinett, dobbel servant med underskap. Baderom nr. 2 med dusj i nisje.
Belysning levert av Creolight. Nøye planlagt lyssetting med downlights og veggbelysning
Elko elektriske styringspaneler og kontakter
Gulv med gjennomgående trestavs merbauerparkett i alle leilighetens oppholdsrom
Hall med natursteins skifer og gulvvarme
Stedtilpassede garderobeskapsløsninger i hall, soverom og garderoberom.
Vinduspliseer
Brannsikring med sprinkleranlegg
Gulvvarme med fjernvarme

Entré

Romslig entre som er midtpunktet i leiligheten. Gulvfliser og gulvvarme. Garderobeskap

Kjøkken

Kjøkken i grå utførelse med marmor stein benkeplate og underlimt stålvask. Det er Falcon komfyr med induksjon topp, 2 stekeovner, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap i Miele utførelse. Fliser på vegg over benk. Falcon kjøkkenvifte koblet til fellesanlegg. Det er montert Wather Guard på vann inntak og komfyrvakt over plate topp. Kjøkken med øy/barløsning og åpen løsning til stue.
Kjøkken er i meget god stand.

Bad

Bad 1: Det er varme/fliser på gulv med fliser på vegger og hvitmalt tak med spotter. Hvit seksjon med dobbel vask/benk og speil på vegg. Vegghengt wc og hvit Philips Stark badekar og dusjkabinett som fører vannet direkte ned i sluker som ikke er kontrollert da sluker er under karene. Avtrekk koblet til fellesanlegg. Det er fall på gulv til sluk.
Bad 2: Det er varme/fliser på gulv med fliser på vegger og hvitmalt tak med spotter. Brun benk, glassvask og speil på vegg. Vegghengt wc og dusjhjørne/dører i klart glass. Avtrekk koblet til fellesanlegg. Membran ned i sluker med klemring og fall til sluk. Det var ingen utslag ved fuktmålingene på badet.

Terrasse

Terrassen er sammenhengende og strekker seg fra bibliotek/allrom på sørsiden rundt forbi hovedsoverommet og kjøkken mot øst og videre forbi stue mot nord og østsiden. Rekkverk i glass med stål og toppkant i tre.

Soverom

Stor tilbaketrukket hovedsoverom til tilliggende garderoberom og eget stort bad. Utgang til terrassen. Tilpassede plissegardiner.

Beliggenhet

Urbant, sentralt og samtidig landlig på Gausel.
Fine turløyper rett utenfor døren i Gauselskogen fra Stavanger friluftssenter og Gausel fritidsgård og nærområdet. Kort avstand ned til Gauselstranda med turområde langs Gandsfjorden og langs Gauselstraen til Boganeset, Stavanger Stadion og Hinna park med båtforeninger.
Gauselskogen er fredet under navnet Gausel naturreservat. Naturreservatet utgjør et 56 dekar stort område med edelløvskog og har et usedvanlig rikt fugleliv (Wikipedia)
Ca. 15 min å gå til Sørmarka i nord. Også sentralt i forhold til Forus
Kolonialbutikk i nærområdet og butikksenter i Hinna Park
Bosetningen på Gausel kan spores tilbake til steinalderen og akkurat i dette området fant man Gauseldronningens grav (1883)

Felleskostnader

6 378 pr. mnd.

Løpende kostnader

Halvårlige kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt
Strøm etter forbruk
Månedlige fellesutgifter

Sameie

Sameiets navn er Gauselbakken Panorama I.
Sameiet består av  de respektive eierseksjoner i eiendommen gnr. 14 bnr. 1408 i Stavanger kommune, bestående av blokk A med 11 seksjoner, blokk B med 18 seksjoner og blokk C med 18 seksjoner. Sameiets vedtekter inneholder bestemmelser om bla. rettslig råderett, vedlikehold, fellesutgifter, forvaltning, styre, regnskap og forsikring. mv. Nye eiere av denne eierseksjonen vedtar sameiets vedtekter og husordensregler som bannende for seg ved kjøp av leiligheten. Vedtektene er oppdatert og endret sist i april 2018.
Sameiets hjemmeside: http://gauselbakkenpanorama1.herborvi.no

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I årsberetningen for 2021 er det opplyst at det i perioden har blitt arbeidet med:
Brannalarmer/sprinkleranlegg. Kontroll og vedlikehold. Tatt vannprøver. Fornyet
vedlikeholdskontrakt
Skiftet vindusglass i leilighet. Forsikringssak.
Behandlet 2 søknader om innglassing av balkonger
Fortsatt arbeidet med skifte av lysrør til ledlys i garasjer og trappeganger
Vedlikeholdt uteområder
Utvendige boder er malt ferdig
Avsluttet utvendig rehabilitering. Overtakelsesrapport mottatt.
Fornyet kontrakter om utevedlikehold og vintervedlikehold
Skiftet til ledlys i heisene i nr 63 og 65.
Heiskontrollen gjennomførte kontroll mars 2020.
Mindre merknader av Heiskontrollen er fulgt opp og reparert av KONE
Buffere i alle heiser er skiftet
Spylt opp tette avløp
Diverse lekkasjer forsikringssaker.
Diverse drift og vedlikeholdsoppgaver

Fellesgjeld / lånevilkår

Pr. 31.12.2019 var eierseksjonen oppført med andel av sameiets gjeld: 57.600,- og andel av sameiets "annen formue" 41.942,-

Rentekostnader fellesgjeld

Renter utgjorde kr. 1.011,- totalt for året for 2019

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1465175

Regnskap

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 1 638 180. Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 1 370 473. Resultat fremkommer i resultatregnskapet som et overskudd på kr 221 551
For 2021 er det budsjettert med et negativt driftsresultat på 897 920,- på grunn av rehabilitering av garasjeanlegg

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 200 kvm, Grunnflate: 189 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 192m².
Primærrom: 189 m². Alle rom bortsett fra bodrom ved soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Stavanger kommune foreligger iht til godkjente bygningstegninger

Adkomst

Fra Gauselveien opp til Eikeset veien og videre opp Dronningåsen

Tomt

Areal: 7 500 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal med blokk a og b. Innbefatter også gjesteparkeringsplass.

Garasje / Parkering

2 faste parkeringsplasser som er tinglyst og dermed gitt rettsvern. De oppmerkede plassene befinner seg ved siden av hverandre byggets  kjelleretasje. Parkeringsanlegget er lukket med mekanisk port. Det følger portåpnere med. Fra parkeringsplassene er det kort avstand til heis som bringer deg helt opp til leiligheten.
Sameiet etablerte i 2019 felles infrastruktur for el-lading for biler. Det er etablert ladepunkt for el-bil for den ene parkeringsplassen tilhørende eierseksjonen.
For gjester er det etablert og innregulert utendørs gjesteparkering for sameiets beboere.
Det følger bestemmelser i eierseksjonsloven § 26 at styret skal tilrettelegge for husstandsmedlemmer med nedsatt funksjonsevne: Det kan også medføre at seksjonseiere blir bedt om å bytte parkeringsplass i en periode som varer så lenge det er et dokumentert behov.

Byggemåte

Boligblokk oppført i betongkonstruksjon i 2001. Ytre fasadevegger i teglsteinsmurstein. Terrasserte uteplasser med terrassefliser, utebelysning, rekkverk i glass og stål. Betong etasjeskillere, sprinkleranlegg, heis mv.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 13.06.03
Det er tidligere søkt om (2016) og godkjent innglassing (uisolert) av den delen av balkongen som vender mot vest. Tiltaket ble ikke gjennomført.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut til boligformål. Det følger sameiets vedtekter at det er begrensinger i adgangen til kortidsutleie: Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Oppvarming

Vannvåren varme fra fjernvarmeanlegg. Gulvvarme. Levert av Lyse
Gasspeis

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Forbruk for 2020 som er dokumentert fra Lyse:
Strøm: gjennomsnittlig 514 kWh per måned: årsforbruk 6174 kWh
Fjernvarme: gjennomsnittlig; 333 kWh per måned: 4000 kWh per år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand ut fra bruken av leiligheten.

Kommunale avgifter

Kr. 18 168 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 347 742 pr. 31.12.18 13:40 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 851 869 pr. 31.12.18 13:40 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligfomål.
I forbindelse med salget har megler innhentet regulerings- bestemmelser/kart fra kommunen. Disse er gjengitt i  salgsprospektet. Gjeldende plan er 1565B5. Gauselbakken Nord. Konferer om ønskelig med megler vedrørende detaljer/beskrivelser på eiendommen og nærområdet. Selger er i den grad han er blitt varslet,  pliktig til å informere  om forslag til nye reguleringer, nabovarsler og offentlige påbud.

Offentlige planer

Det foreligger kommuneplan, kommunedelsplan, og reguleringsplan for eiendommen og nærområdet. Planid er oppgitt i salgsoppgaven. Det foreligger ingen informasjon fra sameiet eller selger om forestående arbeider med eiendommer som direkte vil påvirke eiendommen.
Kommuneplanens arealdel 2019-2034
Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan. GAUSELBAKKEN NORD B5  Id 1565B65. Vedtatt 20.06.2002
Eldre reguleringsplan: Gauselbakken Nord Id. 1565. Ikrafttredelse 29.09.1997

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2001/18174-1/102  Bruksrett  26.11.2001
LYSE ENERGI AS GIS STEDSVARIG RETT TIL Å DRIVE ET FJERNVARMEANLEGG MED TILH.TEKNISK UTSTYR.
Med flere bestemmelser. Overført fra: 1103-14/1408 Gjelder denne registerenheten med flere
2001/18180-1/102  Erklæring/avtale  26.11.2001 
RETT FOR LYSE NETT AS TIL Å DRIVE EN NETTSTASJON, OGSÅ RETT TIL ADKOMST TIL STASJONEN
Med flere bestemmelser. Overført fra: 1103-14/1408 Gjelder denne registerenheten med flere
2001/18285-1/102  Erklæring/avtale  27.11.2001 
Pliktig medlemskap i velforening m.v. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Med flere bestemmelser Overført fra: 1103-14/1408 Gjelder denne registerenheten med flere
2001/19229-2/102  Erklæring/avtale  12.12.2001 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Stavanger kommune.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Garderobeskap medfølger handelen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eirik@huuspartners.no eller SMS: 91 51 81 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av leilighetens innredning er hentet fra vedlagte våtromsrapport. Våtromsrapporter inneholder en kontroll av kjøkken, bad og vaskerom. I tillegg til en kontrolloppmåling av leilighetens areal. Våtromsrapporter brukes gjerne der hvor det skal avhendes leiligheter som er del av sameie eller et borettslag, hvor sameiet og borettslaget er ansvarlig for bygningsmassen som omslutter leiligheten. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dronningåsen 69, 4032, Stavanger, Gnr. 14 bnr. 1408 snr. 47 orgnr. 984902891 i Stavanger kommune

Eier

Torstein Erevik Gunvor Eide Erevik

Oppdragsnummer

38-21-0007

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Huus & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.