Bokn

Lauplandsvågen på Bokn. Stilren og kompakt hytte ved sjøen. Under oppføring. Båtplass og naustbod. Strand like ved

Lauplandsvågen hyttefelt 15/13 , 5561 Bokn

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Eirik Huus
Eirik Huus Eiendomsmegler MNEF / Siv. Økonom

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

47%

har bolig på over 120 kvm

21%

er barnefamilier

45%

er gift

19%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Bruksareal 75 m²
Bruttoareal 82 m²
Tomt 301 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 13
FINN.no 217169590
Sist endret 09.06.2021 13:43
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 3 947 614

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 97 614,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 947 614,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal

Bruksareal: 75 kvm - 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm, Grunnflate: 75 kvm
Bruksareal: 75 kvm.
Bebygd areal: ca. 132 kvm
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.
Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Vei/Vann/Avløp

Privat for Lauplandsvågen hyttefelt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger)..

Estimerte felleskostnader

Kjøper av hytten er forpliktet medlem av Lauplansvågens hytteforening med tilhørende vedtekter og plikter sammen med vellaget å drifte velforeningens felles infrastruktur på hyttefeltet; bl.a. naustbygg, utriggere for båtplass, brygge mv. Vann og avløp er knyttet til privat vann og avløpsnett, som er etablert i forbindelse med utbyggingen i  2006. Løpendevedlikehold bekostes av velforeningen medlemmer og det betales derfor ikke årlig avgift til kommunen. Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da hytten ikke er bygget. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Bokn kommune

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Oppvarming

Elektrisk
Vedovn i stuen

Beskrivelse

Velkommen til Lauplandsvågen hyttefelt på sørspissen av  Bokn!
Hytten som bygges har selveiertomt og har ellers rettigheter til båtplass og naustbod gjennom tinglyst avtale på  gnr 15, bnr 10 (28 mål).
Hytten har beliggenhet inderst mot nord i hyttefeltet, med panoramavinduer som vender mot vågen og Ryfylkefjellene. Landskapet er unikt, relativt flatt, men med høydekurver og terrengtilpasning som gir lune kroker på flere sider. Hytten ligger ca. 12 meter over havflaten og ca. 50 m. å gå ned til strandkanten
Velforeningen forvalter fellesareal m. brygge, naust, båtplass, vei mv. iht til vedtekter
Feltet er i dag bebygd med 9 fritidsboliger, brygge og kai, utriggere for båtplass, sløyeplass for fisk, og egen strand.
Det er kort reisevei både fra Stavanger og Haugalandet. Planlagt og igangsatt sjøtunnel, vil korte reiseveien ytterligere når den er ferdig.
Hyttefeltet på 28 mål har egen reguleringsplan som åpner for bygging av tilsammen 27 fritidsboliger. I henhold til reguleringsplanen skal feltet utbygges slik at arkitekturen gir et felles uttrykk. De 9 eksisterende hyttene er oppført i perioden 2006-2009 og tegnet av aktiktektontoret Studio Ludo.

Innhold

Hytten inneholder en stor stue med fantastisk utsyn og lys, kjøkken, 3 soverom i hoveddelen, et godt vindfang med garderobeplass og bad. Annekset er  bygget som en forlengelse av hytten, hvor soverom nr. 4 og en romslig bod(tilrettelagt for bad) befinner seg. Overbygget mellom hytten og annekset gir en flott uteplass til der en sitter i ly for både vær og vind.

Standard

Kjøkken: komplett montert fra Designa eller Strai kjøkken medtatt inkludert hvitevarer
Bad: 100cm hvit baderomsinnredning med skuff, speil og lys. Dusj i nisje, wc, servant og gulvfliser.
Utvendig: Yttervegger - Gran 19×148 dobbelfalset, liggende, ubehandlet kledning. Yttertak - Shingel - farge sort. Takrenner og nedløp i aluminium. 250mm islolasjon i yttertak. 200mm isolasjon i yttervegger.
Innvendig: Isolasjon innvendig - Alle innvendige bære/skillevegger isoleres med 70mm isolasjon. Gulv - Støpt plate som fundament med 200mm isolasjon (ikke medtatt i pris). Gulv innvendig - Parkett 3 stavs eikeparkett i alle tørre rom. Flis på gulv etter tegning, vindfang og bad. Innervegger - Furupanel ubehandlet 12 x 120mm skyggeskrå. Himling/innvendig tak - Furupanel ubehandlet 12 x 120mm skyggeskrå. Dør og vindu 12x58mm hvitmalt slett. Taklist furu 21x058mm lasert hvit. Gulvlist 12x58mm hvitmalt slett. Innvendige dører: Slette, lette dører ferdig malt hvit fra Bygg1. Ytterdør: Bygg1 Geilo hoveddør. Vinduer: Malt hvite med toppsving, sidehengslet og faste vinduer. Vridere i børstet stål. Elektrisk; Medtatt iflg. NEK standard. Varmekabler vindfang og bad etter tegning med flisbelagte gulv.

Beliggenhet

Lauplandsvågen på Bokn

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til fritidsbolig
Reguleringsplan med bestemmelser for Lauplandsvågen hyttefelt er gjengitt i  salgsprospektet.

Betalingsbetingelser

1.Kjøper skal innbetale 1.500.000,- av kjøpesum når grunnarbeider med vann-, avløp,- strøm og støping av ringmur og betongsåle er utført, mot tinglsyt skjøte til ny eier. I tillegg kommer dokumentavgift.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.
2. Ved 90% ferdigstillelse innbetaler kjøper 1.965.000
3. Ved overlevering innbetales de gjenstående 10% av kjøpesummen.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Adresse og matrikkel

Lauplandsvågen hyttefelt 15/13, 5561, Bokn, Gnr. 15 bnr. 13 i Bokn kommune

Oppdragsnummer

38-21-0011