Tananger - Myklebust

Innbydende enderekkehus med stor, solrik terrasse. Grenser til lekeplass og friområde. 3-4 soverom. 2 bad.

Havveien 69 D , 4057 Tananger

BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

51%

har bolig på over 120 kvm

94%

av boligene er nyere enn 20 år

39%

er barnefamilier

37%

er gift

Type / Eierform Rekkehus / Selveier
Primærrom 108 m²
Bruksareal 112 m²
Bruttoareal 122 m²
Tomt 261 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2012
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 1224
Energimerking C
FINN.no 215177133
Sist endret 05.05.2021 23:33
Prisantydning 3 900 000
Totalpris 4 010 690
Ligningsverdi 1 054 916,-

Beregnet totalkostnad

3 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 870,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 690,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 010 690,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Like ved lekeplass og friarealer. Nær sjøen med badeplasser, Sjøbadet, og en flott turstri som strekker seg helt fra Tananger havn til Hafrsfjord bru.
Et herlig sted! Familiebolig med god planløsning. Fantastisk uteområde med en stor, solrik terrasse. Herlig å kunne åpne terrassedøren og gå rett ut fra kjøkkenet og stuen. Barnevennlig boligområde. Trygt og godt. Nært til sjøen, Sjøbadet og turområder.
Boligen holder god standard og er ekstra påkostet. Parkett på gulv. Lysmalte gipsvegger. Kjøkken med god skapplass, granitt benkeplate og hvitevarer fra Miele. To helfliste baderom - det ene kombinert vaskerom hvor maskinene plasseres bak skyvedører. Lekre løsninger. Deilig med morgensol inn på bad oppe. Påkostede garderobeløsninger med skyvedører fra Farstad profilsystemer, på hovedsoverom med ekstra høyde. 
God komfort med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg.

Innhold

1. etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, bad/ vaskerom, soverom.
2. etasje: Gang, stue/ soverom, 2 soverom, bod.
Utvendig redskapsbod og sportsbod.

Standard

Boligen holder god standard og er ekstra påkostet. Parkett på gulv. Lysmalte gipsvegger. Kjøkken med god skapplass, granitt benkeplate og hvitevarer fra Miele. Hvitevarene er stekeovn, koketopp, kjøle- og fryseskap med isbitmaskin, oppvaskmaskin. To helfliste baderom - det ene kombinert vaskerom hvor maskinene plasseres bak skyvedører. Lekre løsninger. Påkostede garderobeløsninger med skyvedører fra Farstad profilsystemer, på soverom i 1. etasje, i gangen og på hovedsoverom med ekstra høyde. Lagt inn spikerslag i vegg i stue oppe og nede for eventuelt vegghengt TV.
God komfort med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Sentralstøvsuger. Lyse Altibox.

Entré

Gulvfliser og vannbåren gulvvarme. Spotter i tak. Skyvedørsgarderobe.

Stue

Stue med utgang til terrasse

Stue 2

Stue med utgang til balkong

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra HTH med granitt benkeplate og hvitevarer fra Miele. God skap- og benkeplass.

Bad

Helfliset baderom

Balkong

Balkong med ettermiddags- og kveldssol. Delvis overbygd.

Terrasse

Stor, solrik terrasse. Et herlig sted å være!

Soverom

Hovedsoverom med ekstra takhøyde. Tilpasset garderobeløsning med dører helt til tak.

Soverom 2

Soverom med vinduer mot friområde.

Soverom 3

Soverom i 1. etasje

Beliggenhet

Like ved lekeplass og friarealer. Nær sjøen med badeplasser, Sjøbadet, og en flott turstri som strekker seg helt fra Tananger havn til Hafrsfjord bru. Egen bussvei til området. Gåavstand til butikk.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 2777296

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 122 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, stue/kjøkken og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegningene mottatt fra kommunen.

Adkomst

Følg vei 509 til Tananger og ta inn i nordre enden av Tananger Ring. Følg ringveien innover og ta til høyre i rundkjøring til Myklebust. Havveien kommer på venstre side. Følg Havveien nedover, over bussveien og nr. 69 kommer på høyre side. 69 D ligger innerst mot lekeplassen/friområdet.

Tomt

Areal: 261 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med stor terrasse på vestsiden. Tomten er pent beplantet. Det er lagt heller langs langsiden på boligen og det er belegningsstein i gårdsrommet.

Garasje / Parkering

Merket biloppstilling på parkeringsplassen.

Byggemåte

Grunnmur av betong. Yttervegger av tre med liggende kledning. Vinduer med to lags glass. Yttertak med takbelegg. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest utstedt 29.01.2013.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Vannbåren fjernvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 535 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 054 916 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 797 699 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer fra Miele medfølger i handelen; stekeovn, koketopp, kjøle- og fryseskap med isbitmaskin, oppvaskmaskin.
Hengelampene i stue i 2. etasje og hovedsoverom medfølger ikke i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes før kontraktsignering og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Eiendommen er klar for snarlig overtakelse.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Havveien 69 D, 4057, Tananger, Gnr. 3 bnr. 1224 i Sola kommune

Eier

Birgit Høiland Hemmings Karl Frederick Hemmings

Oppdragsnummer

38-21-0021

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringskart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Huus & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.