Tasta

Fin leilighet med stor stue, innglasset, solvendt balkong, 2 soverom og kjekk planløsning. Garasje med el-bil lader.

Ulaveien 9 , 4028 STAVANGER

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

20%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

96%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 73 m²
Bruksareal 90 m²
Bruttoareal 96 m²
Tomt 3 056 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1989
Gårdsnummer 28
Bruksnummer 2698
Energimerking D
FINN.no 220891594
Sist endret 11.06.2021 14:16
Prisantydning 2 900 000
Totalpris 3 017 880
Ligningsverdi 654 742,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) 35 496,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 935 496,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 73 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 935 496,-)) 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 82 384,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 017 880,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En innbydende og fin leilighet. Stor stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Leiligheten er oppgradert med nye gulv, og det er laget flott vegg med peis for hygge, pr. i dag ikke varmekilde. Herlig, innglasset balkong som forlenger utesesongen veldig. Rommelig og god balkong. Skyvbare veggflater og flotte solforhold med ettermiddags- og kveldssol. Kjøkkenet ligger åpent men skjermet fra stuen. Helfliset baderom med god skapplass og stor, god dusj. Hovedsoverommet har også direkte dør til badet. Kjekk planløsning!

Innhold

2. etasje: Entré, gang, stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom, garderoberom/bod.
Bod i u. etasje.

Beliggenhet

Rolig og etablert boligområde. Like ved grøntområde, barnehage og skole. Kort avstand til butikker, Tastasenteret og fine turområder.
Gode bussforbindelser.

Felleskostnader

1 840 pr. mnd. Dekker bygningsforsikring, TV abonnement fra Telia, vedlikehold, renter og avdrag på fellesgjeld m.m.

Andel fellesgjeld

35 496

Sameie

Sameiet Ulaveien 9, organisasjonsnr. 984015925.
Sameiet består av 18 seksjoner og denne leiligheten svarer til sameiebrøk 75/2179.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I Inneværende år et det satt av midler til utbedring av kledning på fasade mot nord.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har et felleslån i DnB.
Sameiets totale gjeld er kr 1 029 904  per 31.12.2020.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Forsikring Polisenummer: SP955080.7.2.

Regnskap

I 2020 gikk sameiet med underskudd kr 32 418. For inneværende år budsjetters det med et underskudd på kr 145 050. Dette skyldes kostnader med utbedring av kledning på fasade mot nord. Sameiet har penger stående på konto i tillegg til fellesgjeld.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 96 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegning mottatt av kommunen.

Adkomst

Følg E39 nordover forbi avkjørselsen til Tasta og ta til høyre i rundkjøring inn Eskelandsveien og til høyre videre inn Eskelandsgeilen. Ulaveien er tredje vei på høyre side og boligblokken ligger innerst til høyre.

Tomt

Areal: 3 056 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Garasje med e-bil lader, ladestasjon type 1. Utvendig gjesteparkering.

Byggemåte

Bygget er oppsatt i betong, etsjeskillere i betong, utvendig kledd med frantexplater og tak tekket med papp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.03.1989 samt ferdigattest for løfteplattform datert 13.01.2004 for eiendommen. Dokumentene følger vedlagt.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 996 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 654 742 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 357 072 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til Bolig/Forretning. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1989/11270-3/102  Erklæring/avtale  
27.06.1989 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Bestemmelse om garasje/parkering
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken kan følge handelen, avtales.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte våtromsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ulaveien 9, 4028, STAVANGER, Gnr. 28 bnr. 2698 snr. 9, leilighetsnr. 22 orgnr. 984015925 i Stavanger kommune
Ideell andel av sameiet: 75/2179

Eier

Thomas Alfarnes Holtermann

Oppdragsnummer

38-21-0047

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringskart, våtromsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Huus & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.