Sandal

Betydelig påkostet bolig med lekre løsninger. Fantastisk stue/ kjøkken/ allrom. Fin beliggenhet i feltet.

Sandalsloen 27 , 4022 Stavanger

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris over 5 mill

78%

har bolig på over 120 kvm

94%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Selveier
Primærrom 152 m²
Bruksareal 158 m²
Bruttoareal 174 m²
Tomt 168 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1983
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 3160
Energimerking F
FINN.no 237667230
Sist endret 19.11.2021 16:50
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 061 514
Fellesutgifter 750,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 161 514,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 061 514,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En innbydende og fin bolig. Eierne har brukt intereiørarkitekt for løsninger inne og anleggsgartner for løsninger ute. Inne er det hele hovedetasjen samt størstedelen av kjeller som er renovert.
Det er lagt store, lyse gulvfliser i entré og wc, som står fint til tregulvet innenfor. Wc har også veggfliser og innebygd blandebatteri. Stilrent design. Flott garderobeløsning. Fin detalj med skyvedøren i frostet glass inn til stuen. Det er lagt eksklusivt Dinesen heltregulv i hele lengder i stue/kjøkken/allrom samt i gang i 2. etasje. Stue/kjøkken/allrom er virkelig hjertet i denne boligen. Dette rommet innbyr til hygge enten man er få eller flere. Soneinndelt med kjøkkenøy med barstoler, spisebord og sofakrok. Her kan man også bytte om til spiseplass hvor sofakroken er og en større stuedel, alt etter behov. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Virkelig et møbel i rommet og glir fantastisk fint inn. Stor kjøkkenøy. Masse skap- og benkeplass. Flott benkeplate. Innebygd peisovn.
I kjeller er det laget en praktisk og fin løsning med skyvedører fra trapperommet, slik at man kan ha det åpent eller lukket, alt etter som. Innbydende, lun og fin kjellerstue. Parkettgulv. Flott panel på vegger, som også står fint til betongveggen. Peisovn. Gang med gulvfliser og dør ut. Flott, helfliset baderom med dusjbad og integrert blandebatteri. Ellers er det vaskerom og bod i kjelleren.
2. etasje består av gang, baderom og 3 soverom.
Utvendig er det betongheller i gårdsrommet og en treplatting på inngangssiden med morgensol og sol på dagtid. Terrasser i ulike nivåer ut fra stue/kjøkken/allrom med ettermiddags- og kveldssol.

Innhold

1. etasje: Entré, wc, stue/kjøkken/allrom med utgang til terrasse.
2. etasje: Gand, bad og 3 soverom - det ene med utgang til balkong.
Kjeller: Gang, kjellerstue, bad, vaskerom og bod.
Utvendig bod.

Standard

Boligen er betydelig påkostet med lekre løsninger.

Entré

Entré med store, lyse fliser som står fint til tregulvet innenfor. Flott garderobeløsning. Fin detalj med skyvedøren i frostet glass inn til stuen.

Stue

Det er lagt eksklusivt Dinesen heltregulv i hele lengder i stue/kjøkken/allrom.

Stue 2

Innbydende, lun og fin kjellerstue. Parkettgulv. Flott panel på vegger, som også står fint til betongveggen. Peisovn.

Kjøkken

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Virkelig et møbel i rommet og glir fantastisk fint inn. Stor kjøkkenøy. Masse skap- og benkeplass. Flott benkeplate. Innebygd peisovn.

Bad

Flott, helfliset baderom med dusjbad og integrert blandebatteri.

Balkong

Balkong utfra det ene soverommet.

Terrasse

Terrasser i ulike nivåer ut fra stue/kjøkken/allrom med ettermiddags- og kveldssol.

Uteareal

Betongheller i gårdsrommet og en treplatting på inngangssiden med morgensol og sol på dagtid.

Beliggenhet

Attraktivt og barnevennlig. Lekeplasser på feltet. Like ved friområdet Store Stokkavann med flotte turområder. Kort vei til barnehager og skoler. Gode bussforbindelser.

Felleskostnader

750 pr. mnd. Dekker medlemskontingent i velforeningen samt avdrag/renter på lån for garasjeanlegget

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 89090736

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 174 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, kjellerstue, bad og vaskerom
1. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, wc, stue/kjøkken/allrom
2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad og 3 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegninger mottatt av kommunen.

Adkomst

Fra Stavanger sentrum: Følg Madlaveien vestover i retning Madla. Følg veien gjennom Tjensvollkrysset og ta deretter til høyre i lyskryss inn mot Lassa. Følg Rektor Oldens gate til endes og ta til venstre. Man får garasjene og gjesteparkeringen på høyre side. Boligen ligger på motsatt side av fellesområdet/lekeplassen.

Tomt

Areal: 168 kvm, Eierform: Eiet tomt. Betongheller i gårdsrommet og en treplatting på inngangssiden med morgensol og sol på dagtid. Terrasser i ulike nivåer ut fra stue/kjøkken/allrom med ettermiddags- og kveldssol.

Garasje / Parkering

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Gjesteparkering.

Byggemåte

Grunnmur av betong. Yttervegger av tre med liggende kledning. Yttertak med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.09.1983 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til det formålet den er godkjent til.

Oppvarming

Elektrisk, peisovn i stue/kjøkken/allrom og kjellerstue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 230 pr. år Feiing og tilsyn, vann/avløp/renovasjon samt eiendomsskatt inngår i kommunale avgifter.

Eiendomsskatt

Det er i Stavanger kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 084 812 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 905 321 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. Reguleringskart og reguleringsbestemmelser følger i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er regulert Bussvei Haugåsveien-sentrum-Sundekrossen. Gjelder Madlaveien, se kart med reguleringsplaner under arbeid i salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1983/19074-2/102  Rettigheter iflg. skjøte  
14.11.1983 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Offentligrettslig pålegg

Kommunen har gitt eier pålegg om å tilbakeføre kanstein til gaten med kun 5 stk. liggende kantstein, ref. egenerklæring og dokumenter fra kommunen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer i kjøken medfølger i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese grundig gjennom salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sandalsloen 27, 4022, Stavanger, Gnr. 38 bnr. 3160 i Stavanger kommune

Oppdragsnummer

38-21-0083

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Huus & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.