Hundvåg

Innbydende og praktisk leilighet med stor, solrik balkong. 3 soverom. Eget bad, toalett og vaskerom. Parkering i anlegg.

Terje Vigens vei 11 , 4083 Hundvåg

VISNINGER

29. mars onsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

73%

har bolig på over 120 kvm

98%

av boligene er eldre enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 92 m²
Bruksareal 95 m²
Tomt 43 547 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1979
Gårdsnummer 6
Bruksnummer 380
Energimerking E
FINN.no 294807018
Sist endret 17.03.2023 12:50
Prisantydning 2 450 000,-
Totalpris 2 720 429,-
Fellesutgifter 6 451,-

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) 254 656,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 704 656,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 769,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 773,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 720 429,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En veldig praktisk og fin leilighet. God atmosfære.

Her er det fint å bo både med og uten barn. Kjekk planløsning. Her kan man kose seg sammen eller trekke seg tilbake hver for seg om man ønsker. Rommelig både stue og kjøkken i tillegg til de 3 soverommene.

Praktisk med eget bad, toalett og vaskerom.

Balkonger på begge sider. Den utenfor stuen er lun og solrik og har god størrelse, med plass til både sittegruppe og dagseng, solstoler eller hva man måtte ønske.

Leiligheten er moderne innredet med delikate farger.

Innhold

3: etasje: Entré/gang, stue med utgang til balkong, kjøkken med utgang til balkong, bad, vaskerom, toalett, 3 soverom og bod.

Utvendig bod.

Stue

Luftig og fin stue

Kjøkken

Velutstyrt kjøkken med god spiseplass

Bad

Helfliset baderom

Balkong

Lun og solrik balkong

Beliggenhet

Barnevennlig boligområde på Skeie. Like ved lekeplasser, skole, barnehage og butikk. Kort vei til sjøen med flotte turområder, lekeplass og badestrand, samt til småbåthavn og Trollskogen.

Gode bussforbindelser. Enkel tilkomst til ny tunnel direkte til E39.

Felleskostnader

6 451 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer renter og avdrag på felleslån, bygningsforsikring, kommunale avgifter, trappevask, TV/internett, drift og vedlikehold m.m.. Felleskostnadene økte med 15 % fra 01.01.23, grunnet nytt låneopptak og vedlikehold/rehabilitering.

Andel fellesgjeld

254 656

Andel formue

27 166

Borettslag

Borettslag: Skeie brl, Orgnr: 954774899 består av 233 andeler fordelt i rekkehus og boligblokker.
Borettslagets hjemmeside: http://www.hr1brl.no

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Fra styrets årsrapport for 2021:
Styret har i perioden 2021 til 2022 jobbet med prosjekter rundt rehabilitering av rekkehus og blokker, inkludert fellesområder, ventilasjon og drenering. Samt gjennomført arbeid og dokumentert funn rundt skader og byggefeil som har medført problemer. Det har vært lagt vekt på detaljarbeid for å kunne rette opp feil og mangler under rehabilitering, slik at vi unngår å få lignende skader og feil i fremtiden.

For kommende periode blir første del å fokusere på anskaffelse av ny prosjektledelse og teknisk forvalter. Vi må fortsette med nødvendig vedlikehold, drenering og tilbakeføring. Samt gjøre klart for oppstart av rehabiliteringsprosjektene. Vi vil ha stort fokus på god informasjonsflyt, HMS og samhold gjennom tiltak og arrangement.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenr: OBOS-98208055011
Type: A
Restsaldo: kr 58.798.604,00
Restløpetid: 29 år 9 md
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 3,80 %

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 90045947

Regnskap

Regnskapet for 2021 viste et underskudd på kr - 318 197. I budsjett for 2022 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr - 31 714 452 i underskudd. Underskuddet skyldtes i hovedsak renoveringsarbeid.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier samt ved utleie.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Hund og katt er ikke tillatt. De som imidlertid kan dokumentere at de hadde hund eller katt ved innflytting av leiligheten, kan søke om særskilt godkjenning fra borettslaget.

Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan andelseier holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere i borettslaget. Andelseier skal da søke om godkjenning fra borettslaget.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I følge tilstandsrapporten er det gitt 69 % TG 0 og 1 og i orden, 28 % TG 2 Alder, slitasje, skader mv., 0 % TG 3 Strakstiltak nødvendig og 3 % Ikke undersøkt.

TG 2 er gitt for:
Bad - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er ikke observert synlige skader, men tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. TG2 er satt for å belyse risiko ved ikke gjennomført hulltaking og avvik påpekt under overflate gulv. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett.
Vaskerom - Det er ikke observert synlige skader, men tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom er ikke mulig grunnet inventar. Det ble utført fuktsøk på overflater med egnet instrument. Det ble ikke registrert forhøyede verdier.
VVS - Vann- og avløpsrør i hele boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.
Radon - Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.
Elektrisk anlegg - TG2 settes pga manglende el-kontroll, synlige ledninger I sikringsskapet og manglende direkte tilkobling av varmtvannsbereder.
Balkong - Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, Tidligere eier har fått satt opp ny innredning, dusjkabinett, toalett og varmtvannsbereder . Rør
Service AS har gått igjennom og kontrollert, samt montert. Har dokumentasjon på hva Rør Service har gjort.
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, Tidligere eier har skiftet på badet ,fått satt inn innredning, pusset opp toalett. Har
dokumentasjon på hva Rør Service har gjort i den forbindelse.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, Balkongen er de siste årene malt opp, skiftet kledning, vindu, terrassedøren og lagt nytt gulv dekke på. Det er Borettslaget som har organisert dette arbeidet.
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, Kjøkken ble pusset opp av tidligere eier, har dokumentasjon på hva som ble gjort på det elektriske i den forbindelse.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja, Elektrisk anlegg på kjøkken og varmtvannsbereder ble montert med elektriker.
16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Ja, Tidligere eier har satt opp nye gipsplater innvendig,lagt nytt gulv,nye lister og nye innerdører

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, bad, entré, 3 soverom, kjøkken, vaskerom, toalett

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Arealene stemmer godt med tegningene vi har mottatt fra kommunen.

Adkomst

Fra Hundvågkrossen: Ta til venstre i rundkjøringen og følg Hundvåg Ring forbi Kiwi-butikken og ta til venstre inn Terje Vigens vei, rett før Skeie skole. Nr. 11 ligger litt inn i gata.

Tomt

Areal: 43 547 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Vedtektenes punkt 2-4 El-billading
(1) Borettslaget skal dekke kostnaden for kabling fra kabelgate og fram til ladestasjon.
(2) Kostnad for ladestasjon og montering tilfaller andelseier

Byggemåte

Boligblokk oppført i betong og trekonstruksjoner. Bekledd med fasadeplater, liggende ytterkledning og vinduer i 2-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.11.1979 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter inngår i felleskostnadene til borettslaget.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 804 250 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 895 299 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringbestemmelser 767, 2285, 2290, 792 og 2425 gjelder. Reguleringsplankartet følger vedlagt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1978/8505-2/102  Obligasjon  
26.06.1978 
BELØP: NOK 19.947.000
Panthaver:Hetland Boligbyggelag  
Lnr: 1251342
 
1978/8505-3/102   ** Prioritetsbestemmelse  
26.06.1978 
PR. ETTER BYGGELÅN OG SENERE DE FASTE LÅN SOM ER NØDVENDIG
FOR GJENNOMFØRINGEN AV BYGGE- OG FINANSIERINGSPLANEN. DEN
SKAL OGSÅ HA PR. ETTER NØDVENDIIGE LÅN TIL GJENNOMFØRING AV
TILTAK VEDTATT I SAMSVAR MED 46 ANNET LEDD I LOV OM
BORETTSLAG.

991/9234-2/102   ** Prioritetsbestemmelse  
22.07.1991 
veket for: OBLIGASJON 1991/9439-1/102

1992/15282-1/102   ** Prioritetsbestemmelse  
23.11.1992 
veket for: OBLIGASJON 1992/15689-1/102
 
1993/3406-1/102   ** Prioritetsbestemmelse  
19.03.1993 
veket for: OBLIGASJON 1993/3365-1/102
 
1997/8382-1/102   ** Prioritetsbestemmelse  
05.06.1997 
veket for: OBLIGASJON 1997/7950-1/102

1998/6545-1/102   ** Prioritetsbestemmelse  
20.05.1998 
veket for: OBLIGASJON 1998/6549-1/102

1978/11106-1/102  Best. om vann/kloakkledn.  
30.08.1978 
rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:5 Bnr:459  

2022/1181751-1/200  Pantedokument  
19.10.2022 12:44 
BELØP: NOK 102.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
Elektronisk innsendt

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese grundig gjennom fullstendig salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har forkjøpsrett. Denne boligen er utlyst parallelt slik at fristen for å melde sin interesse om forkjøp til OBOS går ut 29.03.23.

Adresse og matrikkel

Terje Vigens vei 11, 4083, Hundvåg, Gnr. 6 bnr. 380, andelsnr. 1092 i Skeie brl borettslag med orgnr. 954774899 i Stavanger kommune

Oppdragsnummer

38-23-0014

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringskart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Huus & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.