Froland

Solgt

Nidelvvegen - Hovedoppdrag , 4820 Froland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 105 m²
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 732
Energimerking A
FINN.no 121147727
Sist endret 19.11.2020 09:17
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 297 472

Velkommen til din nye leilighet i Nidelvvegen på Neset

VI HAR EN VISNINGSLEILIGHET KLAR FOR INNFLYTTING!
Leilighetene ligger ved bredden av Nidelva, med kort avstand til Froland sentrum, bussforbindelse og matbutikk. Prosjektet er en del av en større forskjønnelse av området der den gamle yrkesskolen og Frolands første sykehjem lå. Planene for området er mange, men de første leilighetene som nå legges ut for salg blir bygd lengst  nordøst på tomten, nesten i tilknytning til den eksisterende boligbebyggelsen. Arbeidene med grunnforholdene ble påbegynt i fjor. Nå er utbygger i gang med å reise de første leilighetene. Salget har allerede startet.
Kort om leilighetene:
- Alle har i dag 2 soverom. men mulight for 3 soverom. Det største soverommet får en stor garderobe. Det mulighet for å velge mellom åpen eller delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkken- og stuedelen vil bli på over 40 kvm. Så her er det mange muligheter. Alle leilighetene får i tillegg eget romslig bad med dusjnisje, vaskerom og gjestetoalett.
- Det legges opp til en god standard med mulighet for å gjøre egne tilpasninger. Leilighetene leveres nøkkelferdige.
- Uteområdene opparbeides av utbygger før de overleveres til sameiet for videre drift. Det blir bl.a. lekeplasser og noe grøntarealer. Alle leiligheter vil få egen garasjeplass med elektrisk portåpner.
I Froland sentrum finner man det meste av forretninger, post, vinmonopol, apotek og bank m.v. Det flotte biblioteket ligger midt i sentrum, og i tillegg er her flere restauranter og bakeri.
Til Stoa handlesenter er det bare ca. 8 km, og til Arendal sentrum er det ikke mer enn i overkant av en mil. Dette gjør Froland til en attraktiv pendlerkommune, der man enda kan få mye bolig for pengene.
Fra eiendommen er det en kort og hyggelig spasertur til Osevollen som er et mye brukt parkområde med bl.a. badeplass, tennisbane og sandvolleyballbane.
Solrikt & utsikt
Egen garasje & opparbeidet tomt
Sentralt & etablert boligområde
Innholdsrike leiligheter & god standard.

Innhold

Alle leiligheter har tilnærmet samme planløsning og inneholder: Entre/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, gjestetoalett, garderobe/bod og to soverom.

Pris

BYGGETRINN 2
SOLGT

Standard

Leilighetene blir bygget etter Tek 15 standard og oppfyller kriteriene for passivhus. Nøkkelferdige, ferdigstilt både inn- og utvendig.
Det blir lagt opp til en god standard med hvitevarer på kjøkken, eikparkett på alle tørre oppholdsrom, våtromsbelegg på vaskerom og fliser i gang/entré. Badet leveres komplett med vegghengt toalett, fliser på gulv og vegg, innredning fra Gustavsberg og dusjnisje. Innvendige flater blir sparklet og malt. Tak levers enten sparklet og malt, eller med MDF panelbord. Det blir ikke vinduslister men sparklet og malte overganger. Bygget reises i trekonstruksjon med ferdigproduserte moduler som er lokalprodusert i en industrihall på Blakstadheia. Bygget skal kles med dekorative fasadeplater (Lette, værbestandige plater med egenskaper som sikrer lang levetid og enkelt vedlikehold) Det blir levert utvendig belysning slik som illustrert på 3 D tegning.

Solgt/ledig

BYGGETRINN 1 - UTSOLGT
BYGGETRINN 2 - 5 SOLGT - 3 LEDIGE

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og vannbåren varme på bad og vaskerom. Varmtvannsbereder med luft til vann varmegjenvinning blir montert i alle leilighetene. Bereder konstruert etter passivhus standard som tilfredsstiller krav om 50% av kostnader for oppvarming av varmt tappevann med fornybar energi. Villavent/Flexit balansert ventilasjons anlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og styringspanel samt meget lave fyringsutgifter.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier. Ovennevnte kostnader er stipulert av utbygger, og vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 1 395,- pr. mnd. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra #Feil!Object variable or With block variable not set!¤

Formuesverdi

Ikke fastsatt.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Leiligheter i 1. etasje: Bruksareal: 105,9m² + Utvendig terrasse på ca. 16.7 kvm.
Leiligheter i 2. etasje: Bruksareal: 106,5m² + Utvendig terrasse på ca. 16.7 kvm og terrasse/balkong ved inngangspartiet på ca. 13 kvm.
Arealene er kun oppgitt av fagleder/arkitekt hos utbygger og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe avvik på påregnes.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt ca. 16 boliger, som bygges ut etappevis. Det er 8 boliger i første salgstrinn. Bolig A og B. Prosjektet vil bli organisert som ett eller flere boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplanen ble vedtatt 06.02.2018.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig.

Betalingsbetingelser

Det betales 100 % ved overtakelse. Kjøper trenger ikke byggelånsfinansiering, men kjøper må kunne fremvise bankgaranti, finansieringsbekreftelse ol. for at finansieringen er på plass ved signering av kjøpstilbud.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Regler om bud frister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to-2-seksjoner eies av en og samme juridiske person.