Arendal Tromøy , Lillevidden

Type Boligtomt
Tomt 1 100m²
01/04/2020 11:22
Oppholdsrom
Soverom
Byggeår
Gårdsnummer 206
Bruksnummer 637
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 1 990 000,-
Totalpris 2 040 972,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 50 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 040 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er ikke hverdagskost ! Her har vi for salg 2 flotte, regulerte boligtomter på Rævesand, Tromøy i Arendal. Tomtene har en unik beliggenhet og mange muligheter. Dette er sjønære tomter med panoramautsikt til Merdø, Gjesøya, Torungen fyr og havet. Optimale solforhold !. Det er utarbeidet bygningstegninger av arkitekt som kan medfølge i handelen. Det er tegnet inn en romslig enebolig på tomt nr. 1, mens det er tegnet inn en 2-mannsbolig på tomt nr. 2.

Innhold

Det er 2 boligtomter som selges. Disse selges ferdig regulerte og kan bebygges. Ingen byggeklausul, men arkitekt tegninger på tilpasset bolig kan medfølge.

Tomt 1
Areal: Ca. 1500 kvm.  Pris: kr. 2.490.000,- inkl. arkitekttegninger.

Tomt 2
Areal: Ca. 650 kvm. Pris: kr. 1.990.000,- inkl. arkitekttegninger.

Standard

Tomtene selges som råtomter og grunnarbeid må påberegnes.

Beliggenhet

Tomtene har en unik beliggenhet i solfylte og idylliske omgivelser på Revesand. Umiddelbar nærhet til naturskjønne turområder, svaberg og offentlig badestrand ved Bukkevika og Revesand Torg. Fra eiendommen har man en nydelig utsikt ut mot Merdø og man kan også skimte både lille og store Torungen.

Til Arendal sentrum kan man ta bussen som stopper rett i nærheten av eiendommen. Ønsker man å se noe av det beste Arendal har å by på, kan man ta sjøveien med ferga fra Rævesand Torg som går både til Merdø og over til Arendal sentrum.

Revesand var i tillegg til Merdø, Havsøya og Sandvigen en viktig uthavn og knutepunkt for seilskipsfarten og trelasthandelen fra 15/1600-tallet, lenge før Arendal vokste frem som sjøfarts- og handelssenter og fikk bystatus i 1723. Når du følger veien fra torget og ut il sjøen,  kommer du til gjestebrygga og Pellebrygga. Denne har som en av mange brygger i området fått sitt navn etter dampbåten Pelle, som var en livsnerve mellom øyene og byen i mange generasjoner. Inntil for få år siden var det både butikk og bakeri ved Revesand Torv. Men Revesand er fremdeles et livskraftig lokalsamfunn, der de aller fleste er fastboende. Det er ikke uten grunn det er stor rift om boliger som kommer for salg i området !

Adkomst

Følg Rv. 410 Kystveien fra Arendal mot Tromøy/Saltrød. I rundkjøring ved Krøgenes tar man til høyre mot Tromøy. Kjør over Tromøybroa og følg Rv. 409 Skilsøveien videre. Ta deretter av til venstre skiltet mot Rævesand etter avkjørselen mot Hove/ Spornes. Følg veien videre i ca. 2 kilometer. Du vil da få eiendommene på venstre hånd.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er ikke boplikt i Arendal kommune.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er kr. 50.000,- i provisjon inkl. mva. Tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,- Markedsføringspakke kr. 13.900,- Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
NABOLAGSPROFIL
88%

eier sin egen bolig

59%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

53%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier