Gjeving

Gjeving - Enebolig over 2 plan med tilbygget garasje - Barnevennlig og etablert område - Solrik beliggenhet

Bergendalshøgda 26 , 4912 Gjeving

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

24%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 172 m²
Bruksareal 224 m²
Bruttoareal 246 m²
Tomt 1 262 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 1973
Gårdsnummer 84
Bruksnummer 310
Energimerking G
FINN.no 170738163
Sist endret 07.07.2020 13:25
Prisantydning 1 800 000
Totalpris 1 846 170
Ligningsverdi 482 385,-

Beregnet totalkostnad

1 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 46 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 846 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Tvedestrand kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Innhold

1. etg.: Entré, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom, wc, 4 boder og tilbygget garasje.
2. etg.: Stue, kjøkken, 4 soverom, 2 gang, bad og wc.

Standard

Boligen holder gjennomgående normal enkel standard. Gulver med parkett, belegg, laminat, trgulv og flis. Vegger med panel, malte og tapetserte veggflater. Himlinger med panel og malte plater. Oppussing/oppgradering må påregnes. Viser forøvrig til boligrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 1 262 kvm, Eierform: Eiet tomt. Gruset tun med god plass til parkering, noe plen og ellers naturtomt med svaberg. Solrikt.

Garasje / Parkering

Parkering i enkel garasje og til flere biler på tomten.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1973

Antall soverom

5

Byggeår

1973

Byggemåte

Enebolig over 2 plan bygget i 1973. Grunnmur og 1. etg. i murblokker. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende malt trekledning. Vinduer fra forskjellige årstall av type 2-lags glass og koblede type. Taket har saltaksform og tekket med betongtakstein fra byggeår. Inntilbygget garasje i mukonstruksjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen/garasjen/påbygget.
For bygg som er omsøkt før Bygningsloven av 1965, og som mangler midlertidig brukstillatelse/ferdigattest, er det ikke krav om dette. Ferdigattest utstedes heller ikke for tiltak som er omsøkt før  1. januar 1998.

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 246 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 118 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 106 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 4 soverom, 2 gang, bad og wc.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Vedovn i stue og kjellerstue. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 27 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 27 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 537 pr. år Inkl. Avløp, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt. I tillegg kommer renovasjon til RTA på kr. 3.850,- pr. år og vann. . Inkl. Avløp, branntilsyn, feeing og eiendomsskatt. Renovasjon kommer i tillegg (RTA). Under innhenting.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring, tv/internett evt. snøbrøyting mv.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 482 385 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 736 584 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område med formål bolig i kommuneplanen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan H910. I kommuneplanen 2014 - 2025 er alle reguleringsplaner som skal gjelde vist som hensynsone H 910.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra Tvedestrand kommune. Privat vann fra Krokvåg vannverk og privat vei.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.