Færvik

BARNAS BYDEL -I- Flotte eneboligtomter på toppen av boligfeltet. Ingen byggeklausul - Utsikt - KUN 1 IGJEN.

Marisbergtoppen 22 A - F / Hovedoppdrag , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Tomt 507 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 932
FINN.no 153817080
Sist endret 04.09.2021 08:28
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 528 472

Beskrivelse

Salgssuksessen på marisberg utvides nå med ytterligere eneboligtomter helt uten byggeklausul eller eller bindinger til utbygger/ferdighusprodusenter.
Eneboligtomter uten byggeklausul på Marisberg boligfelt. Totalt 6 boligtomter med flott beliggenhet i boligfeltet for salg til privatpersoner eller utbyggere.
Tomtestørrelsen er fra 507 kvm - 747 kvm. Priser fra kr. 1 490 000,- til kr. 1 620 000,- + omk.
Tomten leveres da ferdig opparbeidet og klar til å bebygges.
Tomtene ligger vestvendt, helt på toppen av det nye boligfeltet Marisberg.
Her har man sol fra tidlig morgen til sen kveld. For mer informasjon om Marisberg, se vår hjemmeside: www.marisberg.no.
NB - Tomtene er ferdig opparbeidet og boligfeltet er åpent for alle som vil ha seg en tur å se på beliggenheten!

Tomteareal og pris

Tomt 22 A -  SOLGT
Tomt 22 B -  SOLGT
Tomt 22 C -  Areal: Ca. 507  kvm - Pris kr. 1 490 000,- + omk.
Tomt 22 D -  SOLGT
Tomt 22 E -  SOLGT
Tomt 22 F -  SOLGT

Barnas Bydel / Magiske Marisberg

Barnas Bydel - Magiske Marisberg er landlig, fredelig, og omgitt av flott utsikt og natur - men likevel et sentralt og lettvint sted å bo. Beliggenheten like ved kollektivaksen, og gode bussforbindelser til og fra Arendal, er viktig. Den nye veien fra Krøgenes til nye E18 gjør hverdagen enklere for folk som skal reise til jobb i nabokommunene eller lenger. I tillegg er infrastrukturen lagt opp slik at alle hverdagslige behov blir dekket. Her er legesenter, fysikalsk institutt, forretninger og bensinstasjon med søndagsåpen matbutikk.
Marisberg er enkelt å reise fra - og spesielt godt å komme hjem til.
På Marisberg legges det rikelig til rette for lekeplasser, rasteplasser og turstier som knytter alle gode steder sammen og gir rom for mange aktiviteter for barna og familien. Selv en utfordrende hinder- og aktivitetsløype har vi fått plass til. Den vil ligge i nærheten av utsiktstårnet ved Vardåsen. Vi tipper at den vil bli besøkt av mange, ikke bare av de som bor i Barnas Bydel.
I strandkanten ved Færvigøyren er det planlagt opparbeidet offentlig strand. Strandområdet har naturgitt amfi og det vil bli anlagt gode gangstier mellom boligområdene og stranda. Nærheten til sjøen inviterer til å ta med hele familien og ta et bad etter en travel dag - eller bare kose seg med piknikkurv og utsyn over Tromøysund med båtliv og lav kveldssol.
Mange vil ha glede av de gode treningsforholdene rett utafor stuedøra - med muligheter for et forfriskende sjøbad på slutten av treningsøkta. De mange stiene innbyr til løpeturer og sjøen kaller på svette kropper. Magisk? Ja, med bolig på Marisberg vil det være en naturlig del av hverdagen. Barnas Bydel skaper lekne hverdager både for små og store mennesker.

Beliggenhet

På Tromøy er det landlig og trivelig med fine skogsområder og strender i umiddelbar nærhet til Barnas Bydel - Magiske Marisberg. Her ligger forholdene godt til rette for at både små og store kan fylle dagene med lek og glede. Naturen på øya er preget av godt bevart mangfold. Med miljøbevisst tilrettelegging på Marisberg bidrar vi til at fritiden og oppveksten på Marisberg kan være preget av lek og glede, oppdagelser og utfordringer i trygge rammer. Vi mener at dette er de beste forutsetninger for utvikling av læring, mestring og vennskap. Magiske Marisberg skaper opplevelser som gir minner for livet om en god barndom på Tromøya i Arendal.

Løpende kostnader

Pliktig medlemskap i velforening. Årlig kontingent er estimert til ca. kr 300,-

Adkomst

Følg Kystveien 410 fra Arendal mot Tromøy. Ta til høyre i rundkjøringen ved Krøgenes, inn på RV 409 mot Tromøya. Kjør over Tromøybroa og ta andre avkjørsel til høyre i rundkjøringen mot Hove. Hold så rett frem i rundkjøringen ved Tromøytunet, og ta til høyre i neste rundkjøring. Her er det skiltet til Marisberg.
Beskrivelse tomt og fellesarealer

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Boligtomtene 22 A  - F er omreguleret fra småhusbebyggelse til eneboligtomter.

Boplikt

Nei.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Boligtomtene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.