Innholdsrik familiebolig under oppføring på populære Bliksåsen. Leveres med nøkkelen i døra og dobbel garasje.

Røyrmyr 69 , 4820 Froland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

40%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

92%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Bruksareal 234 m²
Tomt 695 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 124
Sist endret 27.04.2020 17:22
Prisantydning 4 200 000
Totalpris 4 220 540

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 775 000,-)) -------------------------------------------------------- 20 540,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 220 540,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppvarming

Varmekabler på alle våtrom og i gang. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ildsted for kr. 15.000,- er inkludert i kjøpesummen.

Beskrivelse

Velkommen til Røyrmyr 69 på populære Bliksåsen boligfelt i Froland kommune.
Området er perfekt egnet for småbarnsfamilier med umiddelbar nærhet til Froland sentrum, Osedalen, skoleanlegg, barnehage og flott frolandsk natur. Den sentrale beliggenheten gjør at man i mindre grad er avhengig av bil for å hente å bringe barn på skole og i barnehage. Mange som har sitt daglige arbeid i sentrum har grei gangavstand til jobb og det samme har barn/ungdom som går til og fra skolen.
Boligen er oppført i to fulle etasjer med dobbel garasje i tilknytning til boligen. Det er ikke skråtak, slik at loftsetasjen blir fult utnyttet. Over garasjen blir det opparbeidet en flott takterrasse med direkte utgang fra 2. etasje.

Innhold

1. etasje: Entre, bad, vaskerom, stue, kjøkken og soverom med stor garderobe.
2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bod og bad. Utgang til takterrasse over garasjen.

Standard

Boligen leveres 100 % ferdigstilt med nøkkel i døra. Det blir installert kjøkken, flislagte bad med innredning, malte overflater mv. Det er vektlagt vedlikeholdsfrie materialer utvendig med royalimpregnert kledning fra Moelven samt aluminiums beslåtte vinduer. Praktisk garasje med god plass til to bilder, innvendig bod og utgang til hage. Fra 2. etasje er det adkomst til takterrasse over garasjen.
Se utarbeidet leveransebeskrivelse for mer detaljert informasjon om boligens standard.

Beliggenhet

Bliksåsen boligfelt er den største enkeltstående boligutbyggingen i kommunen siden området på Blakstadheia og Ovelandsheia ble lagt ut for salg på henholdsvis 80 - tallet og begynnelsen av 2000. Området er perfekt egnet for boligutbygging med umiddelbar nærhet til Froland sentrum. Den sentrale beliggenheten gjør at man i mindre grad er avhengig av bil for å hente å bringe barn på skole og i barnehage. Mange som har sitt daglige arbeid i sentrum har grei gangavstand til jobb og det samme har barn/ungdom som går til og fra skolen.
Eiendommen ligger fint plassert på en solrik tomt på feltet, med sol fra tidlig morgen til ca. kl. 21:00 på høysommers tid. Boligen ligger i et nyetablert og rolig boligfelt med flotte turområder i umiddelbar nærhet. Området er også svært familievennlig med barnehage, høystandard lekeområde (multifunksjons ballbinge, frisbeegolf, trimapparater etc.) på feltet og det er bussforbindelse i nærområdet. Det er kort vei til Osedalen hvor man finner dagligvareforretninger, vinmonopol, bakeri/cafe, apotek, post og bank. Rett ved Osedalen ligger også skolen med Frolandia badeanlegg og Kringla idrettsanlegg. Her er flotte turområder med lysløype hvor det blir kjørt opp flott skiløyper på vinterstid.  Om sommeren er det kort vei til flere flotte badeplasser. Det er ca. 15 minutters kjøring til Arendal sentrum. Froland er en kommune i vekst og blir ansett som en god oppvekstkommune."
Froland kommune: Froland kommune er en kommune i vekst og i 2019 passerte kommunen 5.800 innbyggere. Geografisk er kommunen stor med et areal på 642 km², og strekker seg fra Libru i sør til Mykland og Risdal i nord. Osedalen er Frolands kommunesenter, og her finner du et godt utvalg av butikker, kommuneadministrasjon, skole og flere barnehager. Froland er en viktig pendlerkommune for Arendal og Grimstad der mange av kommunens innbyggere har sitt daglige virke. Froland Skole på Mjølhusmoen har gjennomgått en omfattende ombygging de siste årene. I tillegg er det bygget flerbrukshall og svømmehall ved Froland Idrettstadion Kringla som stod ferdig sommeren 2011. Kommunen er kjent for å ha et godt oppvekstmiljø med mange gode tilbud til deg som liker aktiv fritid, i forening, alene, eller sammen med din familie.

Formuesverdi

Ikke fastsatt. Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ja.

Boligens areal

1 . etasje:
Bruksareal: 91 kvm + 56 kvm garasje. Totalt 142 kvm.
2. etasje:
Bruksareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: Ca. 182 kvm eks. garasje. Ca. 234 kvm inkludert garasje.
Arealene er oppgitt av arkitekt og noe avvik må kjøper påregne. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt med formål bolig.

Internett

Boligen klargjøres for fiber. Det er fiber i området.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger.

Diverse

Tegninger, animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av selgers leveranse. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller går byggebeskrivelsen foran. Dersom det er vvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.
Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden. Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan komme sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 100 % av kjøpesum ved overtakelse. Kjøper trenger ikke å etablere byggelån i byggeprosessen. Ved inngåelse av kjøpsbekreftelse må finansieringsbekreftelse overleveres megler. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgs liste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er kr. 62 500,- inkl. mva. av salgssummen. Tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,- Markedsføringspakke kr. 13.900,- Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.