Homborsund

Prosjektert enebolig i barnevennlig område - Innholdsrik planløsning - Nærhet til skole og barnehage - God standard

Ramshaugveien 7 , 4888 Homborsund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

53%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

74%

har bolig på over 120 kvm

28%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 132 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 902 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 172
Bruksnummer 375
Energimerking B
Sist endret 18.02.2021 11:22
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 507 962

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 665 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 17 962,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 507 962,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Etasje

2

Oppvarming

Varmekabler på bad i 1. og 2. etasje, vaskerom og entré. Peisovn av merke Sirus 1 leveres i stuen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Det kan leveres vannvåren varme i alle rom i 1.etg(unntatt bod) og bad i 2.etg. Dette er et system som er koblet på vailants El-kasett som senere kan koble til varmepumpe. Dersom man velger dette alternativet, utgår varmekabel, pipe og peisovn.

Velkommen til Ramshaugveien 7

Prosjektert enebolig i rolige og barnevennlige omgivelser i Homborsund. Eneboligen blir levert med en meget innholdsrik planløsning som inneholder bl.a 2 bad, separat vaskerom, 4 soverom, 2 stuer m.v. Boligen leveres med en gjennomgående god standard og med muligheten for tilvalg for å skreddersy boligen etter din smak. Eiendommen ligger i et nyere byggefelt og i et område hvor boligmassen er godt etablert.

Fordeler ved å kjøpe ny bolig

Ved kjøp av ny bolig får man på kjøpet en rekke fordeler i forhold til å bli boende i en eldre enebolig eller ved å kjøpe brukt:
- Lave vedlikeholdskostnader
- Lave driftskostnader
- Lavt energiforbruk
- Mulighet til å påvirke sluttresultatet
- Praktiske og moderne løsninger
- Lav dokumentavgift
- Tilpasset framtiden/alderdom
- Trygghet
- Kun nytt er nytt!

Innhold

1. etasje: Gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Utvendig bod ved inngangspartiet.
2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad og bod.

Standard

Boligen leveres med en gjennomgående god standard. På gulv leveres en 3-stavs parkett av typen hvitmatt lakkert, unntatt våtrom og gang hvor det leveres fliser. Vegger og himling leveres med malt og sparklet gips. Det leveres listefritt mellom vegg og himling. Kjøkken av typen Aubo til en verdi av kr. 60.000,- medfølger i leveransen. Et dansk produkt, kjent for gjennomtenkt design og kvalitet. Kunden kan selv være med å utforme kjøkkenet i samråd med kjøkkenkonsulenter fra Aubo. Hvitevarer medfølger ikke i leveransen. Ved valg av annen kjøkkenleverandør, gis et fratrekk på kr. 50.000,-. Badene leveres med flis på gulv og vegg, samt varmekabler. Badene blir utstyrt med badromsinnredning, toalett og dusjhjørne med svingdører. Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for mer informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig område i Homborsund. Her er det gangavstand til barnehage og barneskole. Nærbutikk ved Joker Homborsund er kun en kort gåtur eller kjøretur unna. Idylliske omgivelser nede Homborsund brygge. I direkte tilknytning til boligfeltet er det også en lysløype.
Homborsund ligger midt mellom Lillesand og Grimstad med en biltur på ca 12 minutter. Kristiansand by er kun en 30 minutters kjøretur unna.

Estimerte felleskostnader

.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget. #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra #Feil!Object variable or With block variable not set!¤

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 132 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av arkitekt/utbygger og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe avvik må kjøper akseptere.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og tilhører reguleringsplan "Jortveit, Bebyggelsesplan A6". Det er en forutsetning for avtalen at det blir gitt byggetillatelse fra kommunen.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vann og kloakk. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.