Froland

Romslig, moderne og populær eierleilighet med egen garasje. Leiligheten ligger i 1. etasje med egen solrik uteplass.

Nidelvvegen 21 A , 4820 Froland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

54%

eier sin egen bolig

94%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

47%

har bolig på over 120 kvm

64%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 105 m²
Tomt 195 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 732
Energimerking A
FINN.no 179732704
Sist endret 22.05.2020 20:27
Prisantydning 3 390 000
Totalpris 3 475 920

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 85 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 475 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Velkommen til din nye leilighet i Nidelvvegen på Neset

Solrikt & utsikt
Egen garasje & opparbeidet tomt
Sentralt & etablert boligområde
Innholdsrike leiligheter & god standard.

Innhold

Entre/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, gjestetoalett, garderobe/bod og to soverom.

Standard

Leiligheten leveres nøkkelferdig og er i dag en visningslieilighet for hele prosjektet. Det var opprinnelig 16 leiligheter i prosjektet. Når er det kun 4 ledige, inkludert denne.
Leilighetne er møblert av Bohus. Møbel og stylingpakke kan medfølge i prisen mot et tillegg.

Oppvarming

Varmekabler på i vindfang og vannbåren varme på bad og vaskerom. Varmtvannsbereder med luft til vann varmegjenvinning blir montert i alle leilighetene. Bereder konstruert etter passivhus standard som tilfredsstiller krav om 50% av kostnader for oppvarming av varmt tappevann med fornybar energi. Villavent/Flexit balansert ventilasjons anlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og styringspanel samt meget lave fyringsutgifter.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier. Ovennevnte kostnader er stipulert av utbygger, og vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 1 395,- pr. mnd. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra #Feil!Object variable or With block variable not set!¤

Formuesverdi

Ikke fastsatt.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Leiligheter i 1. etasje: Bruksareal: 105,9m² + Utvendig terrasse på ca. 16.7 kvm.
Leiligheter i 2. etasje: Bruksareal: 106,5m² + Utvendig terrasse på ca. 16.7 kvm og terrasse/balkong ved inngangspartiet på ca. 13 kvm.
Arealene er kun oppgitt av fagleder/arkitekt hos utbygger og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe avvik på påregnes.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt ca. 16 boliger, som bygges ut etappevis. Det er 8 boliger i første salgstrinn. Bolig A og B. Prosjektet vil bli organisert som ett eller flere boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplanen ble vedtatt 06.02.2018.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig.

Betalingsbetingelser

Det betales 100 % ved overtakelse. Kjøper trenger ikke byggelånsfinansiering, men kjøper må kunne fremvise bankgaranti, finansieringsbekreftelse ol. for at finansieringen er på plass ved signering av kjøpstilbud.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Regler om bud frister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to-2-seksjoner eies av en og samme juridiske person.