Tvedestrand

PÅMELDINGSVISNING 15.Sept. Flott nyoppført enebolig med båtplass i bryggeanlegg. God standard. Klargjort for garasje.

Svennskotveien 21 , 4905 Tvedestrand

BE OM SALGSSUM
Glenn J. Olsen
Glenn J. Olsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

35%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 121 m²
Bruksareal 130 m²
Tomt 1 104 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 32
Bruksnummer 210
Energimerking C
FINN.no 190370929
Sist endret 16.09.2020 11:35
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 308 842

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 17 500,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 18 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 308 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Ikke fastsatt.

Beskrivelse

Nyoppført enebolig med god standard. Beliggende i rolige omgivelser i nyere boligfelt i Tvedestrand.
- God standard
- 2 bad og 3 soverom
- Ferdig støpt såle og klargjort for garasje
- Egen 3 meter båtplass i bryggeanlegg like nedenfor boligen
- Solrikt
- Stor tomt på over 1 mål

Innhold

1. etg.: Gang, vaskerom, bad, kjøkken og stue.
2. etg. Loftstue, bod, 3 soverom og bad.

Standard

Boligen holder en god og moderne standard. Her er varmekabler i alle gulver i 1. etasje og på badet i 2. etasje. Det er også varmekabler nedstøpt i gangveien mellom garasjen og huset. I tillegg er det lagt klart varmekabel under en fremtidig garasjeport. Det er brukt Elko+ kontakter og støpsler i hele huset. Huset leveres med et sort kvalitetskjøkken fra Epoq. Hvitevarer fra Elektrolux og samsung. Elica Induksjonstopp. Vegger i kjøkken, stue og vaskerom er såkalte "wall2paint. Det vil si at her er klart for det man måtte ønske av maling eller tapet. Dansani baderomsmøbler på badet i 1. etg. Her er også dobbel servant. På badet i 2. etg. er det montert Viking baderomsmøbler. Det er godt med downlights inni huset, men også ute over inngangen og over terrassen. Det ligger klart rør for å legge ut til f.eks. mer belysning på tomten for øvrig og for garasje og plante belysning ved inngang. Huset er både grunnet og malt 2 strøk med "16 års" selvrensende intervall maling.
Eiendommen fremstår meget bra og er klar for innflytting.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et relativt nytt boligområde i Tvedestrand. Her er blandet bebyggelse. Kort vei til egen båtplass i bryggeanlegg.

Tomt

Areal: 1 104 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

God parkering på tomten. Garasje er ferdig søkt og godkjent. Sålen er allerede støpt og er inkludert i salgssummen. Her er det bare å ferdigstille garasjen.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

3

Byggeår

2020

Byggemåte

Bygget er oppført i trekonstruksjon på støpt, isolert såle.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt.

Boligens areal

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 130 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 74,5 m².
Primærrom: x m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
2. etasje:
Bruksareal: 55,2 m².
Primærrom: x m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i alle gulv i 1. etasje, samt på badet i 2. etasje.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: FARGE RØD og BOKSTAV C.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Nyoppført bolig uten historikk på energiforbruk.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Nybygg. Ikke fastsatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer som er på kjøkken ved visning medfølgeri handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Eiendommen er ledig for overtagelse omgående eller etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tegninger og selgers opplysninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.