Froland

Innholdsrik del av tomannsbolig - Moderne og smakfull standard - Parkering i carport - Pent opparbeidet uteområde

Røyrmyr 3 A , 4820 Froland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

36%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

92%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 113 m²
Bruksareal 118 m²
Bruttoareal 138 m²
Tomt 342 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 170
Energimerking B
FINN.no 192600741
Sist endret 14.10.2020 12:32
Prisantydning 2 750 000
Totalpris 2 832 742
Ligningsverdi 479 745,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 82 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 832 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ønsker du en moderne og innholdsrik bolig? Parkering i carport med mulighet for lading av El-bil? Gjennomgående nyere og god standard? Pent opparbeidet uteområde? Da kan kanskje dette være den rette boligen for akkurat deg!
Boligen ligger solrikt til på Bliksåsen med luftig utsikt utover mot Ovelandsheia. Her er det umiddelbar nærhet til barnehage, kort vei til barneskole, matbutikk, bensinstasjon m.v.
Boligen har gjennomgående god standard med moderne farge og materialvalg. Kjøkken med innredning fra Wagner og integrerte hvitevarer fra AEG og kjøkkenøy, eikeparkett i de fleste rom og gips på vegger og i himling.
Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plen, hekk, belegningstein, takterrasse over carport og overbygd inngangsparti.

Innhold

Tomannsboligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Gang, 3 soverom, bad/vaskerom og  teknisk bod. Utvendig bod i tilknytning til carport
2. etasje: Kjøkken, stue, tv-stue/soverom og bad. Utgang til takterrasse over carport

Standard

Boligen har gjennomgående god og nyere standard med moderne farge og materialvalg. Kjøkken med integrerte hvitevarer fra AEG og kjøkkenøy.   Gips på vegger og i himling. På Alle gulv i 2. etasje er det 1-stavs eikeparkett med unntak av bad hvor det er fliser. På gulv i 1. etasje er det hovedsakelig 3-stavs parkett på gulv, med unntak av gang og bad hvor det er fliser.  Bad i 2. etasje er utstyrt med dusjhjørne, toalett og badromsinnredning. Badet i 1. etasjer er utstyrt med dusjhjørne, toalett, badromsinnredning med dobbel vask og opplegg for vaskemaskin. I teknisk bod står styringsmekanisme til balansert ventilasjonsanlegg, sikringskap og opplegg for fiber levert av Telenor.

Beliggenhet

Bliksåsen boligfelt er den største enkeltstående boligutbyggingen i kommunen siden området på Blakstadheia og Ovelandsheia ble lagt ut for salg på henholdsvis 80 - tallet og begynnelsen av 2000. Området er perfekt egnet for boligutbygging med umiddelbar nærhet til Froland sentrum, Osedalen, skoleanlegg, barnehage og flott frolandsk natur. Den sentrale beliggenheten gjør at man i mindre grad er avhengige av bil for å hente og bringe barn på skole og i barnehage. Mange som har sitt daglige arbeid i sentrum, har grei gangavstand til jobb og det samme gjelder elever som går til og fra skolen.
Froland kommune er en kommune i vekst og i 2015 passerte kommunen 5.500 innbyggere. Geografisk er kommunen stor med et areal på 642 km², og strekker seg fra Libru i sør til Mykland og Risdal i nord. Osedalen er Frolands kommunesenter, og her finner du et godt utvalg av butikker, kommuneadministrasjon, skole og flere barnehager. Froland er en viktig pendlerkommune for Arendal og Grimstad der mange av kommunens innbyggere har sitt daglige virke. Froland Skole på Mjølhusmoen har gjennomgått en omfattende ombygging de siste årene. I tillegg er det bygget flerbrukshall og svømmehall ved Froland Idrettstadion Kringla som stod ferdig sommeren 2011. Kommunen er kjent for å ha et godt oppvekstmiljø med mange gode tilbud til deg som liker aktiv fritid, i forening, alene, eller sammen med din familie.

Tomt

Areal: 342 kvm, Eierform: Eiet tomt . Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plen, hekk, belegningstein, takterrasse over carport og overbygd inngangsparti. Solrikt fra morgen til kveld.

Garasje / Parkering

Parkering i carport på ca 17 kvm med opplegg for lading av el-bil. Tilgang til utvendig bod.

Barnehage / skole i området

Bliksåsen barnehage: 100 meter
Froland skole (1 - 10.klasse): 1, 9 km.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

4

Byggeår

2017

Byggemåte

Halvpart av vertikal delt 2-mannsbolig. Yttervegger i bindingsverk med liggende ytterkledning, flatt tak tekket med takbelegg. Sørvest vendt terrasse med tilkomst fra kjøkken i 2.etg. Carport med plass til en bil. Asfaltert biloppstillingsplass

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.12.2017 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 138 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 3 soverom og gang.
2. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, kjøkken og soverom/TV-stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Peisovn i stue. Varmekabler på badene og i gangen i 1. etasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 16 800 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 16 800,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 759

Løpende kostnader

Årlig forsikringspremie: Kr. 4.731,-.
Vinteren 2019/20 ble det betalt kr. 1646,- for brøyting.
Pliktig medlemskap i Bliksåsen velforening: Kr. 300,- pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 479 745 pr. 22.09.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 727 081 pr. 22.09.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Froland sentrum Osedalen følger man RV 42 igjennom sentrum mot Froland Verk/Evje. I Rundkjøringen etter Osedalen tar man til høyre mot Bliksåsen. Følg veien til toppen og følg veien mot venstre etter Bliksåsen barnehage. Ta deretter første avkjørsel mot venstre. Du vil da få boligen på høyre hånd. Se etter "Til salgs" skilt fra Meglerhuset & Partners

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Utbygging på Bliksåsen boligfelt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2017/771993-2/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  
14.07.2017 21:00 
Rettighetshaver:BLIKSÅSEN PANORAMA AS  
Org.nr: 998415357
Rettighetshaver:FROLAND KOMMUNE  
Org.nr: 946439045
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/771993-3/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
14.07.2017 21:00 
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Froland kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. offentlig vei frem til avkjørsel til Røyrmyr 3 og 5.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.