Arendal

BUD MOTTATT- Innflyttingsklar 3-roms leilighet sentralt beliggende - Fellesrom m/kjøkken - Trimrom - Gjesterom - Carport

Strømsbuveien 66 , 4836 Arendal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

31%

har bolig på over 120 kvm

1%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 59 m²
Bruksareal 62 m²
Bruttoareal 67 m²
Tomt 2 487 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 502
Bruksnummer 425
Energimerking D
FINN.no 202042113
Sist endret 02.09.2021 13:02
Prisantydning 1 990 000
Totalpris 2 048 742
Ligningsverdi 480 056,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 58 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 048 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fin og praktisk leilighet i 1. etasje med tilhørende Carport. Terrassen er vestvendt.
Opprinnelig har dette vært Arendal Fagskole i husstell (også kalt Husmorskolen) siden 1976, og ble i 2015 ferdigstilt i ny drakt med flotte og populære leiligheter.
Sameiet Strømsbuveien 66 består av 26 leiligheter fordelt på
I sameiet finner du gjesterom med bad som kan benyttes når man får gjester, og felles stue / aktivitetsrom med tilliggende kjøkken, garderobe o toalett. Og sist men ikke minst trimrom i den gamle gymsalen.

Innhold

Entrè, 1 bod, bad/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse fra stue.
I tillegg 2 boder i u.etasje.

Standard

Leiligheten har god standard med parkett på alle gulv bortsett fra bad/vaskerom som har fliser på gulv. Vegger har malte gipsvegger. På bad er vegger belagt med fliser.
Kjøkkeninnredning er i hvit utførelse, Strai Kjøkken med integrerte hvitevarer
Det er downlights i tak i stue/kjøkken og i entreen.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Tv- og internett er inkludert.
Vannbåren varme i alle gulv bortsett fra på soverommene.

Beliggenhet

Strømsbuveien 66 ligger sentralt på Strømsbu,  bare få minutters gange fra Arendal sentrum.
Her finner du dagligvarebutikk like ved og det samme gjelder Stinta Skole, barne - og ungdomsskole, og idretts- og svømmehall.
Bussforbindelse til Grimstad /Kristiansand er også like ved.
Fine turområder, Bieskogen og Bjønnes stadion er ikke langt unna.

Tomt

Areal: 2 487 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Carport

Barnehage / skole i området

Stinta barne - og Ungdomsskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet

Felleskostnader

2 700 pr. mnd. Fordeler seg slik: Kr. 410,- Tv-og internett, kr. 300,- fjernvarme, kr. 100,- varmtvann og kr. 1.890,- fellesutgifter som inkl. forsikring bygg, forretningsførsel til ABBL, driftsutgifter bygg m.m.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP0002032756

Byggemåte

Bygget er i betong og opprinnelig oppført i 1976. Bygget har vært brukt som skole.
Ble ombygget og totalrenovert samt påbygget en etasje til, 4. etasje.
Det er heis i bygget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 30.11.2015.

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, 2 soverom, bad/vaskerom og stue og kjøkken i åpen løsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Jfr. sameiets vedtekter skal styret orienteres når en eierseksjon skifter eier eller leies ut.

Oppvarming

Strøm og vannbåren varme i gulv i alle rom bortsett fra soverommene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 498,85 pr. mnd

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 480 056 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 728 203 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Med bil, kjør fra Arendal sentrum opp Vesterveien RV 420 til rundkjøring ved "Coop Prix" og ta der første avkjørsel og følg veien 2-300 m. Sameiet Strømsbuveien 66 ligger så på venstre side av veien.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt i Arendal kommune

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Dok. nr. 900302 reg. 25.06.1921 - Best. om Vann/Kloakkledning
Dok. nr. 4195 reg. 10.06.1976 - Erklæring om avtale
Dok. nr. 354234 reg. 23.04.2015 - Erklæring / Avtale
Dok. nr. 580306 reg. 26.06.2015 - Seksjonering

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Sameie

Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt  26 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er 1/26. Vedtekter for sameiet finner du i prospektet.
Iht. lov Eierseksjonslovens § 31, har de andre seksjonseierne panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Fredrik W. Pedersen Marianne Aarlid Pedersen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.