Nedenes

Bud mottatt! Nedenes - 3-roms leilighet i 2. etasje - Carport med tilhørende bod

Valsolveien 18 G , 4823 Nedenes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

27%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

46%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 60 m²
Bruksareal 63 m²
Bruttoareal 70 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2005
Gårdsnummer 429
Bruksnummer 258
Energimerking D
FINN.no 237724152
Sist endret 26.11.2021 13:44
Prisantydning 900 000
Totalpris 1 588 772
Fellesutgifter 8 356,-

Beregnet totalkostnad

900 000,- (Prisantydning) 687 640,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 587 640,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 1 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 588 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

2. etg.: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad/vaskerom og bod. I tillegg er det utvendig bod i tilknytning til carport.

Standard

Leiligheten holder gjennomgående normal standard fra byggeår. Hovedsakelig parkett på gulv med unntak av badet som har flislagt gulv og vegger. Ellers er det malte flater på vegger. Badet har varmekabler på gulv, dusj på vegg med glassdører, baderomsinnredning med slette fronter og nedfelt vask. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rør-i-rør fordelerskap mv. Slukmansjett kan ikke verifiseres at er klemt med klemring i sluket. Ikke etablert tilstrekkelig fallforhold på gulv.
Kjøkken fra byggeår fra Strai med laminat benkeplate med nedfelt vask. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Gulv bærer preg av slitasje. Viser forøvrig til boligsalgsrapport vedlagt.

Felleskostnader

8 356 pr. mnd. Renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsfører, renovasjon, forsikring

Løpende kostnader

Fellesutgifter, eiendomsskatt, ...

Andel fellesgjeld

687 640

Borettslag

Borettslag: Natvigheia Borettslag, Orgnr: 987421053

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 031157, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 23.08.2021: 2.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 83
Saldo per 23.08.2021: 13 430 068
Andel av saldo: 687 641
Første termin: 01.06.2016Første avdrag: 01.09.2017 ( siste termin 01.03.2042 )
Fastrente 2,95 i 10 år , ( 1,40 + bankmargin 1,55 fast i 10 år ) Til 01.03.2027.
IN lån kan innfris mot over/under kurs

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport og felles gjesteparkering.

Byggemåte

Leilighet fra 2005 i 2.etg. tilknyttet Natvigheia borettslag. Bygget er oppført i trekonstruksjoner med liggende trekledning. Yttertak i trekonstruksjoner
har pulttaks konstruksjon tekket med asfaltpapp. Leiligheten har egen veranda og overbygd tak med utgang fra stuen. Adkomst til leiligheten via
felles utvendig støpt trapp og svalgang. Biloppstillingsplass i carport og egen sportsbod. Utvendig opparbeidet fellesområder med asfalt, plen og
beplantning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den.... Følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i entré.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 443 221 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 595 596 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er ikke boplikt i Arendal kommune.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Valsolveien 18 G, 4823, Nedenes, Gnr. 429 bnr. 258, andelsnr. 6 i Natvigheia Borettslag med orgnr. 987421053 i Arendal kommune

Oppdragsnummer

40-20-0256

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.