TROMØY - Barnas bydel på Marisberg -|- Prosjekterte familieboliger - Innholdsrike, praktiske og nøkkelferdige!

Marisbergtoppen - Prosjekterte eneboliger BK 4 , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Bruksareal 140 m²
Bruttoareal 178 m²
Tomt 500 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 896
Energimerking B
FINN.no 174766992
Sist endret 28.05.2020 19:20
Prisantydning 3 290 000 - 3 690 000
Totalpris 3 306 170 - 3 706 170

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 15 000,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 16 369,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 306 369,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
01 A 4 2 140 m2 3 690 000,- GI BUD
02 B 4 2 140 m2 3 590 000,- GI BUD
03 C 4 2 140 m2 3 590 000,- GI BUD
04 D 4 2 140 m2 3 590 000,- GI BUD
05 E 4 2 140 m2 3 290 000,- GI BUD

Beskrivelse

Marisberg - Et godt sted å bo!
NYHET - VI STARTER MEST SANSYNLIG BYGGING VED SALG AV DEN FØRSTE BOLIGEN - VÆR TIDLIG UTE OG SKAFF DEG DEN BESTE BOLIGEN OG FÅ MED EN OPPGRADERT HVITEVAREPAKKE* FRA HTH PÅ KJØPET.
Sentralt på Tromøy, kun 6 km fra Arendal sentrum, ligger Marisberg i naturskjønne og trygge omgivelser med kort avstand til både skole, skjærgård og tur- og friluftsområder. Butikker og tilgang til offentlig transport er like i nærheten.
Solrikt & Skjermet & Sjønært
Godt kollektivtilbud & gang/sykkelsti til Arendal sentrum
Nærhet til nye E18 & kort gangavstand til butikk
Barnevennlig med store lekeplasser   & fine turområder
Kort & trygg skolevei til nye Roligheten skole
*Pakken inneholder oppvaskmaskin, platetopp, kombinert kjøl- og fryseskap og steikeovn. Alt integrert i kjøkkeninnredningen.

Innhold

Innholdsrike familieboliger med to fulle etasjer. Boligen kan leveres med inntil 5 soverom.
1.etasje: Entre, 3 soverom, kjellerstue, bad og teknisk rom/vaskerom.
2. etasje: Gang, soverom, bad, stue, kjøkken og matbod.
På bolig A - D er garasje inkludert i prisen. Garasje på bolig E er mulig, men det kreves da en dispensasjon fra kommune vedr. byggegrensen til veien.

Priser

Bolig A: Kr. 3 690 000,- + omk.
Bolig B: Kr. 3 590 000,- + omk.
Bolig C: Kr. 3 590 000,- + omk.
Bolig D: Kr. 3 590 000,- + omk.
Bolig E: Kr. 3 290 000,- + omk.

Standard

Boligene levers nøkkelferdige i.h.t. leveransebeskrivelse. Det er vektlagt gode materialvalg og tekniske løsninger. Spennende arkitektur med store vindusflater med aluminiums beslåtte karmer og delvis royalimpregnert kledning - for mindre vedlikehold. Innvendig har boligen de største oppholdsrommene i 2. etasje som stue, kjøkken og hovedsoverom. I 1. etasje er det soveromsavdeling, samt vaskerom og egen kjellerstue med egen utgang. Åpen himling i stue og kjøkken med vinduer som går helt opp under taket.

Oppvarming

Varmekabler i entre og på begge badene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og peisovn i stuen.

Garasje

Bolig A - E levers med garasje inkludert i prisen. Garasjen levers uisolert, men med innlagt strøm og elektrisk port. Det blir satt inn egen inngangsdør til garasjen. På taket til garasjen kommer det takterrasse med utgang fra stuen i boligens 2. etasje. Garasjen har et areal (Bruksareal) BRA på: 37 kvm.

Beliggenhet

På Tromøy er det landlig og trivelig med fine skogsområder og strender i umiddelbar nærhet til Barnas Bydel - Magiske Marisberg. Her ligger forholdene godt til rette for at både små og store kan fylle dagene med lek og glede. Naturen på øya er preget av godt bevart mangfold. Med miljøbevisst tilrettelegging på Marisberg bidrar vi til at fritiden og oppveksten på Marisberg kan være preget av lek og glede, oppdagelser og utfordringer i trygge rammer. Vi mener at dette er de beste forutsetninger for utvikling av læring, mestring og vennskap. Magiske Marisberg skaper opplevelser som gir minner for livet om en god barndom på Tromøya i Arendal.
På Marisberg legges det rikelig til rette for lekeplasser, rasteplasser og turstier som knytter alle gode steder sammen og gir rom for mange aktiviteter for barna og familien. Selv en utfordrende hinder- og aktivitetsløype har vi fått plass til. Den vil ligge i nærheten av utsiktstårnet ved Vardåsen. Vi tipper at den vil bli besøkt av mange, ikke bare av de som bor i Barnas Bydel.
I nærheten av Tromøy vests høyeste punkt, Vardåsen, står et spektakulært utsiktstårn. Her kan du nyte utsikten både mot byen og ut over havet. På Sørlandet har vi tradisjon for å se ut mot verden - så hvorfor ikke?

Trygg skolevei

Fra boligfeltet er det asfaltert gang og sykkelsti med gatelys hele veien til Roligheden skole - helt fritt for biltrafikk. Når neste utbygging igangsettes, vil det bli etablert nye gang og sykkelstier med de samme kvaliteter. Magiske Marisberg - gir trygg oppvekst.

Barnehage

På andre siden av innkjøringen til boligfeltet skal det bygges en helt ny barnehage. Byggestart blir i 2020 eller 2021. Alle vet hvilke fordeler nærhet til barnehage og skole betyr i en travel hverdag med hektiske morgentimer, når hele familien skal gjøre seg klar til sin dag. Den nye barnehagen vil bli et magisk sted for barn å være mens foreldrene er på jobb. Lek, læring og mestring vil stå i fokus for aktive timer i en barnehage som tar naturen inn i barnehagen og barna ut i naturen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Bruksareal: 140 kvm - 140 kvm, Bruttoareal: 178 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
2. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Arealene er kun oppgitt av arkitekt og ikke kontrollert av megler. Mindre arealavvik kan forekomme.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt med formål bolig.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er kr. 50.000,-  provisjon inkl. mva. pr bolig. Tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,- Markedsføringspakke kr. 13.900,- Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.