Færvik

B A R N A S - B Y D E L - M A R I S B E R G -|- Prisgunstige familieboliger under oppføring. Leveres nøkkelferdige!

Marisbergtoppen - Prosjekterte enebolig BK 3 , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Bruksareal 121 m²
Tomt 300 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 898
Energimerking B
FINN.no 175064130
Sist endret 19.02.2021 12:42
Prisantydning 3 090 000 - 3 220 000
Totalpris 3 106 170 - 3 236 170

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
01 4 121 m2 3 220 000,-
02 4 121 m2 3 090 000,-
03 4 121 m2 3 090 000,-
04 4 121 m2 3 220 000,-

Beskrivelse

Marisberg - Et godt sted å bo!
DE TO FØRSTE KUNDENE SOM KJØPER BOLIG FÅR EN HVITEVAREPAKKE * TIL EN VERDI AV KR 26 000,- LEVERT AV HTH KJØKKEN!
Sentralt på Tromøy, kun 6 km fra Arendal sentrum, ligger Marisberg i naturskjønne og trygge omgivelser med kort avstand til både skole, skjærgård og tur- og friluftsområder. Butikker og tilgang til offentlig transport er like i nærheten.
Solrikt & Skjermet & Sjønært
Godt kollektivtilbud & gang/sykkelsti til Arendal sentrum
Nærhet til nye E18 & kort gangavstand til butikk
Barnevennlig med store lekeplasser  & fine turområder
Kort & trygg skolevei til nye Roligheten skole
*Pakken inneholder oppvaskmaskin, platetopp, kombinert kjøl- og fryseskap og steikeovn. Alt integrert i kjøkkeninnredningen.

Innhold

Innholdsrike familieboliger med to fulle etasjer. Boligen kan leveres med inntil 4 soverom.
1.etasje: Entre, 2 soverom, kjellerstue, bad med vaskeroms nisje. Innvendig bod med egen utgang.
2. etasje: Gang, soverom, bad, stue, kjøkken og bod.

Standard

Boligene levers nøkkelferdige i.h.t. leveransebeskrivelse. Det er vektlagt gode materialvalg og tekniske løsninger. Spennende arkitektur med store vindusflater med aluminiums beslåtte karmer og delvis royalimpregnert kledning - for mindre vedlikehold. Åpen himling i stue og kjøkken med vinduer som går helt opp under taket.

Oppvarming

Varmekabler i entre og på begge badene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og peisovn i stuen.

Parkering

På bolig A og D er carport inkludert i prisen. På bolig B og B er det parkering på egen tomt, men med mulighet for mot et tillegg i prisen.

Beliggenhet

På Tromøy er det landlig og trivelig med fine skogsområder og strender i umiddelbar nærhet til Barnas Bydel - Magiske Marisberg. Her ligger forholdene godt til rette for at både små og store kan fylle dagene med lek og glede. Naturen på øya er preget av godt bevart mangfold. Med miljøbevisst tilrettelegging på Marisberg bidrar vi til at fritiden og oppveksten på Marisberg kan være preget av lek og glede, oppdagelser og utfordringer i trygge rammer. Vi mener at dette er de beste forutsetninger for utvikling av læring, mestring og vennskap. Magiske Marisberg skaper opplevelser som gir minner for livet om en god barndom på Tromøya i Arendal.
På Marisberg legges det rikelig til rette for lekeplasser, rasteplasser og turstier som knytter alle gode steder sammen og gir rom for mange aktiviteter for barna og familien. Selv en utfordrende hinder- og aktivitetsløype har vi fått plass til. Den vil ligge i nærheten av utsiktstårnet ved Vardåsen. Vi tipper at den vil bli besøkt av mange, ikke bare av de som bor i Barnas Bydel.
I nærheten av Tromøy vests høyeste punkt, Vardåsen, står et spektakulært utsiktstårn. Her kan du nyte utsikten både mot byen og ut over havet. På Sørlandet har vi tradisjon for å se ut mot verden - så hvorfor ikke?

Trygg skolevei

Fra boligfeltet er det asfaltert gang og sykkelsti med gatelys hele veien til Roligheden skole - helt fritt for biltrafikk. Når neste utbygging igangsettes, vil det bli etablert nye gang og sykkelstier med de samme kvaliteter. Magiske Marisberg - gir trygg oppvekst.

Marisberg barnehage

På andre siden av innkjøringen til boligfeltet skal det bygges en helt ny barnehage. Byggestart blir starten av 2021. Alle vet hvilke fordeler nærhet til barnehage og skole betyr i en travel hverdag med hektiske morgentimer, når hele familien skal gjøre seg klar til sin dag. Den nye barnehagen vil bli et magisk sted for barn å være mens foreldrene er på jobb. Lek, læring og mestring vil stå i fokus for aktive timer i en barnehage som tar naturen inn i barnehagen og barna ut i naturen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Bruksareal: 121 kvm - 121 kvm
1. etasje:
Bruksareal:  65 m².
2. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Arealene er kun oppgitt av arkitekt og ikke kontrollert av megler. Mindre arealavvik kan forekomme

Vei/Vann/Avløp

Offentlig. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 100 % av kjøpesum ved overtakelse. Kjøper trenger ikke å etablere byggelån i byggeprosessen. Ved inngåelse av kjøpsbekreftelse må finansieringsbekreftelse overleveres megler. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.