Rykene

Enebolig og tomannsboligtomter uten byggeklausul - Meget barnevennlig område med nærhet til skole og barnehage

Tomter Rykene " Josefines vei" , 4821 Rykene

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

69%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

78%

har bolig på over 120 kvm

52%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Tomt 650 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 418
Bruksnummer 45
FINN.no 183091513
Sist endret 16.09.2021 15:06
Prisantydning 890 000
Totalpris 926 677

Beskrivelse

Eneboligtomter og tomannsboligtomter med meget sentral og barnevennlig beliggenhet på Rykene. Tomtene vil ligge i tilknytning til eksisterende bebyggelse med gode solforhold og moderne infrastruktur med lekeplass som vil ligge i sentrum av boligfeltet.
Feltet ligger sentralt på Rykene med med mange fasiliteter i nærområdet. Inngangen til Rykene lysløype ligger rett i nærheten og med løypens drøye 2 km, er den godt egnet for en ettermiddag/kveldstur, treningsøkt eller en fin skitur i oppkjørte løyper vinterstid. Planen som er idrettsanlegget på Rykene, ligger kun 1-2 km unna og her finner du både ballbinge og kunstgressbane. Fra Planen kan man gå videre over heia mot Gjennestad og Gjennestadkjenna, som er en godt benyttet turløype for barnefamilier. Til Rykene barneskole med alderstrinn 1-7. klasse, er det trygg gangvei helt frem og på veien finner man også Rykene barnehage. Nærbutikk på Joker Rykene finner man kun 2-3 minutters gange fra feltet. Eiendommen ligger sentralt midt mellom Arendal og Grimstad. Nidelva strekker seg gjennom Rykene med mange fine badeplasser. Dersom man er glad i båtlivet, kan man enten velge om man vil holde seg over "demningen" med ferskvannsfiske og badeplasser. Ønsker man å holde seg nedenfor "demningen", kan man ta turen ned Nidelva, hvor man etterhvert kommer mot Vrengen, Hølen og Arendal by.

Standard

Størrelsen på tomtene varierer fra rundt 500  kvm til ca. 960 kvm. Priser fra kr. 890 til kr. 1.290.000,-. Se prislisten(separat vedlegg) for mer informasjon vedr. størrelsen og priser på hver enkelt tomt. Det må påberegnes at noe avvik i areal kan forekomme. Alle tomtene leveres byggeklare. Det betyr at tomtene er ferdig planert og klare med vei,vann og kloakk til tomtegrensen. Feltet blir opparbeidet i henhold til gjeldende reguleringsplan.

Opparbeidelse av tomter

I prislisten leveres tomtene ferdig planterte med stedlig masse(grovplantert). På samtlige tomter må det legges inn vann, avløp, strøm og fiber til den fremtidige boligen. Dette må legges i bakken fra felles adkomstvei i feltet og inn til grunnmur. Tomtene kan opparbeidetes ytterligere dersom ønskelig mot et tillegg i prisen. Kontakt megler for mer informasjon.

Løpende kostnader

Det vil dannes et realsameie for drift og vedlikehold av vei, lekeplass og fellesområde i boligfeltet. Hver tomt vil få en eierbrøk i realsameiet. Årlig velforeningsavgift settes av beboerne i fellesskap.

Adkomst

Fra Arendal følger man E-18 retning Grimstad. Ta avkjørsel mot Rykene ved Rannekleiv. Følg Rykeneveien RV407 videre og ta til høyre inn skiltet Rykene. Kjør videre til første rundkjøring ved Joker Rykene og ta første avkjørsel mot høyre. I neste rundkjøring tar man også til høyre. Følg Presteveien videre i ca. 100 meter og ta til venstre rett før busstopp på venstre side av veien og følg veien rett frem. Du vil da få boligfeltet på venstre hånd. Se etter byggeplasskilt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Tomtene selges til fast pris i.h.t. prisliste. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper og utbyggings selskaper.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.