Drangedal

Ny hytte til Påske ? Meget flott, stor hytte på solrik endetomt. Få minutter fra Gautefall Alpinanlegg.

Kittilsbuveien 23 , 3750 Drangedal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Glenn J. Olsen
Glenn J. Olsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Bruksareal 162 m²
Tomt 1 487 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2014
Gårdsnummer 44
Bruksnummer 249
Energimerking C
FINN.no 208930022
Sist endret 25.02.2021 20:36
Prisantydning 3 590 000
Totalpris 3 693 742

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 693 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meget flott og stor hytte med en solrik og idyllisk beliggenhet. Her kan man ta på seg skia på hytta og gå rett ut i ferdigoppkjørte løyper som er like i nærheten. Det er få minutter i bil til Gautefall hvor det er alpinanlegg, biathlon anlegg, hotell med restaurant og mye mer. Man har skogen rett på utsiden av stuedøren og her er mye fint turterreng. Mange fine fiskevann er også i umiddelbar nærhet.
Hytten fremstår som velholdt og er særdeles innholdsrik. Det er blant annet 2 bad og 5 soverom. Her kan du og familien få en super påske !

Innhold

Hytten går over 2 plan og inneholder:
1. etg.: Gang/hall, stue, kjøkken, gang, 4 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, garderoberom og bod/tørkerom.
2. etg.: Loftstue, bad og soverom.

Standard

Hytten holder en gjennomgående god standard. Det er fine material og fargevalg i hele hytten. Her er både 1-stav laminat av god kvalitet og fliser på gulvene. Meget stilfullt panel fra Bergeneholm på vegger og i tak i ordentlig "lun" hyttestil. På badene er det kombinert flis og trepanel på vegger som gir en fin effekt. På hovedbadet er det også klargjort/tiltenkt plass til badstue for de som måtte ønske dette. Downlights i flere rom i hytten og det er ekstra god takhøyde i stue/kjøkkendelen. Stilfullt kvalitetskjøkken fra Stray. Det er også montert en ordentlig flott peisovn fra Nordpeis. Utvendig frostsikker kran. Terrasse med royalimpregnerte brune terrassebord m.m.

Entré

I gang/hall er det flis på gulv og panel fra Bergeneholm på vegger og i tak. Downlights.

Stue

Flis på gulv. På vegger og tak er det panel av typen Bukkene bruse fra Bergeneholm. Downlights.

Kjøkken

Flott eikekjøkken fra Stray. Godt med skapplass. Stor induksjonstopp. Flis på gulv. Downlights.

Bad

Gulver på badene er flislagt og det er mosaik flis i dusjsone. Vegger på badet i 1. etg. har en kombinasjon med 30x60 fliser og panel fra Bergeneholm. Vegger på badet i 2. etg. har våtromsplater. I himling er det panel fra Bergeneholm. Downlights.

Balkong

Fra soverommet i 2. etg. er det dør ut til en romslig balkong. Her kan man nyte morgensolen å se på naturen.

Terrasse

Romslig terrasse som går på 2 sider av hytten.

Soverom

Alle soverommene har en 1-stavs kvalitets laminat på gulvene. Panel på vegger og i tak av typen "Bukkene Bruse" fra Bergeneholm.

Beliggenhet

Hytten har en meget god beliggenhet i Lia hyttegrend kun få minutter fra alpinbakkene på Gautefall i Drangedal. Her er kort vei til alle fasiliteter Gautefall har å by på. Gode solforhold og hytten ligger innerst i blindvei i feltet med direkte tilgang til skog og natur.
Gautefall er etter hvert blitt en solid helårsdestinasjon og vinterstid et av Telemarks største skisteder. Meget sentral beliggenhet i sør-Norge, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Midt på Gautefallheia ligger Gautefall skisenter som kan tilby flotte bakker, kafé, skiutleie og afterski. Anlegget har også i nyere tid blitt oppgradert med moderne ekspressheis med 6 stoler. I dag har anlegget 15 nedfarter og 6 heiser. I tilknytning til alpinanlegget finner vi også Gautefall hotell, Ski Lodge Gautefall, som åpnet dørene i 2015. Her finner man blant annet lounge/bar, buffet restaurant og lekerom for barn. Utenfor hotellet ligger Gautefall Biathlon Skiarena med fine langrennsløyper, samtidig som det er fine baner for rulleski/blades om sommeren.
Gautefall har en vakker natur, og det bugner av flotte toppturer i området. Dette m.m. gjør stedet til en fin helårsdestinasjon, som er like flott sommer som vinter. Man kan blant annet ta turen til den spesielle plassen kalt "Himmelrike", som består av glattskurte fjell som ble skapt av isbreén ved forrige istid. Dette er en av mest populære turene. På sommerstid er det i tillegg over  50 km med tilrettelagte sykkeløyper i terreng, samt utallige, flotte fiskevann. Ellers er det ca. 15 minutter til Treungen med butikker, kafé, bank og lignende. I Treungen har man også Telemarks nest største innsjø, Nisser, som har mange fine sandstrender. I nærheten finner man også Jettegrytene, som er et slags naturlig badeland bestående av glattslipte fjell. Her finnes fosser og kulper, sklier og basseng, og er en flott opplevelse.
AVSTANDER:
- Til Arendal er det ca. 1 time og 15 min. med bil.
- Til Drangedal sentrum er det ca. 30 minutter, og her finner man dagligvareforretning, vinmonopol osv.
- Gautefallheia ligger i overkant av 1 time i fra Grenland og Langesund, og ca. 2 timer fra Kristiansand.

Adkomst

Fra Arendal: Følg Rv 41 forbi Åmli og videre til Treungen. Etter broen i Treungen tar man av til høyre mot Drangedal og Gautefall. Når man kommer til Gautefall hotell og alpinanlegg fortsetter man rett frem i noen få minnutter til man får avkjørselen til Lia hyttegrend på høyre hånd. Det er bom til feltet og visning må avtales.
Fra Drangedal: Kjør mot Treungen og sving av til venstre noen få minutter før man kommer til Gautefsll hotell og alpinanlegg.

Tomt

Areal: 1 487 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Vei helt frem og parkering ved hytten.

Byggemåte

Hytten er oppført i trekonstruksjon på støpt, isolert såle. Buer stående kledning. Torvtak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er anmodet om ferdigattest og selger er ansvarlig for at dette forligger før overtagelse.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Her er varmekabler i gang/hall, bod/tørkerom, stue, kjøkken,  og på begge bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 7000 kwh. ved vanlig bruk.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 7 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere etter hvor mye man bruker hytten.

Kommunale avgifter

Kr. 11 056 pr. år Dette er fakturert for året 2020.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritid. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Borrevann og septikktank. Det vil etter hvert komme pålegg om tilkobling til offentlig. Pr. i dag er tilkoblingsavgiften ca. kr. 20.000,-.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra tegninger, kommunel informasjon og selgers opplysninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kittilsbuveien 23, 3750, Drangedal, Gnr. 44 bnr. 249 i Drangedal kommune

Eier

Birger Berg Pedersen

Oppdragsnummer

40-21-0019

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.