Risør

Bud mottatt! Enderekkehus med alt på en flate i populært område

Utkikken 28 A , 4956 Risør

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

78%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

35%

har bolig på over 120 kvm

92%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 57 m²
Bruksareal 63 m²
Bruttoareal 68 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1971
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 131
Energimerking F
FINN.no 238470629
Sist endret 25.11.2021 13:32
Prisantydning 1 250 000
Totalpris 1 380 845
Fellesutgifter 3 373,-

Beregnet totalkostnad

1 250 000,- (Prisantydning) 129 713,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 379 713,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 1 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 380 845,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etg.: Entré, gang, stue, bad/vaskerom, toalett, kjøkken, soverom og bod.

Standard

Boligen holder gjennomgående normal enkel standard. Hovedsakelig belegg på gulv og malte slette flater på vegger og tak. Noe oppussingsbehov. 
Kjøkken: Fliser på vegg mellom over og underskap. Innredning med profilerte fronter. Heltre benkeplate. Varmtvannsvereder fra 2007. Slitasje. Lekkasje fra vannrør ved varmtvannsbereder.
Bad: Belegg på gulv, malte slette flater på vegger og tak. Dusjkabinett, enkel vask og opplegg for vaskemaskin. Det er ikke etablert membran ved våtsonen rundt vasken. Slitt/aldringspreget. Gulvbelegg/membran har sprekkr og utettheter i overgang til sluk.
Ellers er det hovedsakelig belegg på gulv og malte slette flater på vegger og tak. Bærer preg av aldersslitasje. Det er etablert vifte/avfukter for behandling av fuktproblematikk i krypkjeller.
Viser forøvrig til boligsalgsrapporten vedlagt. 

Kjøkken

Fliser på vegg mellom over og underskap. Innredning med profilerte fronter. Heltre benkeplate. Varmtvannsvereder fra 2007. Slitasje. Lekkasje fra vannrør ved varmtvannsbereder.

Bad

Belegg på gulv, malte slette flater på vegger og tak. Dusjkabinett, enkel vask og opplegg for vaskemaskin. Det er ikke etablert membran ved våtsonen rundt vasken. Slitt/aldringspreget.

Felleskostnader

3 373 pr. mnd. Renter og avdrag fellesgjeld, foretningsførsel, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabeltv, bredbånd mv.

Andel fellesgjeld

129 713

Borettslag

Borettslag: Utkikken Borettslag, Orgnr: 846779612

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 129.713,-
Mndl. avdrag kr. 386,-
Mndl. renter kr. 193,-

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt i salgsoppgaven

Husdyrhold

Ikke uten styrets samtykke.

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad/vaskerom, toalett, entré, kjøkken, soverom og gang.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering på felles tomt.

Byggemåte

Rekkehus i ende, oppført i trekonstruksjon. Saltak tekket med pappshingel. Gruset biloppstillingsplass.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 256 952 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 925 026 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Risør kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Utkikken 28 A, 4956, Risør, Gnr. 15 bnr. 131, andelsnr. 5 i Utkikken Borettslag med orgnr. 846779612 i Risør kommune

Oppdragsnummer

40-21-0049

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.