Tvedestrand

Unik funkisbolig med panorama utsikt over Tvedestrand og Tvedestrandsfjorden. Stor dobbel garasje.

Bakkevei 38B , 4900 Tvedestrand

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linn Coucheron Berli
Linn Coucheron Berli Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

35%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 337 m²
Bruksareal 374 m²
Bruttoareal 431 m²
Tomt 1 685 m² / Eiet tomt
Soverom 7
Byggeår 2014
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 117
Energimerking B
FINN.no 216918353
Sist endret 12.06.2021 21:03
Prisantydning 10 700 000
Totalpris 10 983 492
Ligningsverdi 1 464 478,-

Beregnet totalkostnad

10 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 283 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 983 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En unik funkisbolig på toppen av Tvedestrand - Panorama utsikt over Tvedestrandsfjorden og sentrum. Boligen har flere kostbare detaljer. Dobbel garasje på 103 kvm. innredet med verksted og bad.
Boligen går over tre etasjer med hybel i underetasjen. Det er totalt 7 soverom, 3 bad + vaskerom, 3 stuer og mye mye mer!
Tomten har en flott skiferbelagt terrasse med glassrekkverk, belysning og nedsenket jauzzi.
Selger leier båtplass av kommuenen idag. Kr. 5.400,- per år. Plass 118, relativt dypt. Maks bredde på 3 meter. Man kan se båtplassen fra stuevindu.
Dronevideo av eiendommen: https://youtu.be/6qzXt2xJ8qE

Innhold

Stor enebolig over tre plan. I underetasjen er det innredet hybel.
1. etasje: Hall, garderoberom, bad, vinterhage/stue, 3 soverom, vaskerom åpen stue og kjøkkenløsning.
2. etasje: Gang, bad, kontor/soverom og hovedsoverom med garderoberom. Fra hovedsoverommet er det utgang til balkong.
Underetasje: Gang og teknisk rom.
Hybel i underetasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.
Ellers har man en stor dobbel garasje med åpent verksted og lagringsplass. Teknisk rom med toalett, servant og dusj. Det er også lagt inn wifi sone og integrerte høyttalere fra sonos.

Standard

Eiendommen holder en meget høy standard med kostbare løsninger. Boligen har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og den flotte utsikten. Gulvene er i hovedsak med enstavs eikeparkett og fliser. Slette vegger og fine fargekombinasjoner. Det er vannbåren varme i gulvene inkludert garasjen, med digital styrings systemer.
Ekstra informasjon:
- 54 nettverksuttak
- Wifi i garasjen og på hele eiendommen. Separate wifi nettverk mellom boenhetene, ble installert av Østerhus Data.
- GIRA styring for varme og lys. Porttelefon med tilgang fra web og app, styringspanel på touchpad i kjøkken.
- 200 downlights.
- Utendørs jacuzzi med lys og massasje.
- Mulighet for båtplass i sentrum til leie.
- Boligen har også et kompleks lydanlegg fra Sonos med integrerte høyttalere, 14 soner pluss utsiden. Egen forsterker til stue på 1000W
- Åpen peis(bioetanol) ved kjøkkenøyen
- Ventilasjonsanlegg tilknyttet egen energibrønn som gir både varme og kjøling til alle rom, er også påkoblet bergvarmepumpen som gir varme i gulvene.
Underetasjen har man et imponerende teknisk rom. Det er sentralstøvsuger i boligen med flere uttak, tre solcellepaneler som forvarmer varmtvannet, digitale styringssystemer på lys, lyd og inngangsdør.

Entré

Boligen har en stor og innbydende hall med eget garderoberom. Fliselagt gulv med varme, spotter i himling. Hallen har gjennomgang til terrassen på fremsiden av boligen.

Stue

Luftig og åpen stue med god takhøyde. Vinduene rammer inn den flotte utsikten til Tvedestrandsfjorden. Stuen gir plass til en hyggelig TV-krok og spisestue. Åpen løsning til kjøkken. Stuen og kjøkkenet deles med en flott og stemningsfull biopeis.

Stue 2

Boligen har også en flott vinterhage/stue med skyvedører i glass. Her kan man få en riktig så god følelse av å sitte ute og nyte utsikten hele året. På sommeren kan du fint åpne dørene.
Det er også en stue i hybelen med god plass til sofagruppe, store vindusflater som slipper inn godt med lys og utsikt.

Kjøkken

Kjøkkenet er et Straikjøkken, stort utbygget. Kjøkkenet har benkeplater i eik. Det er integrerte løsninger med: 90 cm induksjonstopp, 2-sonet vinkjøler, kjøleskuff, 2 komfyrer, mikro, kaffemaskin, kjøl og fryseskap. Alle hvitevarer er fra 2019.
Kjøkkenet i hybelen er fra 2020, levert og montert av HTH. Kjøkkenet har integrert: indiksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin.

Bad

I hovedboligen har man to bad og et vaskerom. Baderommet i 1. etasje er med flislagt gulv og vegger. Det dusjes mot flis. Baderommet har innbygget toalett, dusj, servant i servantskap. Drenering fra dreneringsskap er i rommet. Baderommet i 2. etasje er med flislagt gulv og vegger. Det dusjes mot flis. Baderommet har toalett, dusj, badekar (boblebad), dobbel servant i servantskap. Vaskerommet finner man i 1. etasje. Vaskerommet har fast innredning. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vaskerommet har skyllekum og egen utgang. Alle hvitevarer fra 2020.
Baderommet i hybelen er med flislagt gulv og vegger. Det dusjes mot flis. Baderommet har toalett, dusj, dobbel servant i servantskap og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning fra 2020.

Terrasse

Eiendommen har en flott skiferbelagt terrasse med glassrekkverk og jacuzzi. Jacuzzien er helt ny fra april 2021, den er utstyrt med vannfall og integrerte høyttalere. Fra terrassen har man panoramautsikt mot Tvedestrandsfjorden og ned mot sentrum. Her har man flere møbleringsmuligheter for sittegrupper og solsenger. Flott trapp videre ned til gressplen.

Uteareal

Eiendommen er pent opparbeidet med skiferbelagt terrasse, gressplen, gruset inngangsparti og gårdsplass. Enkelt beplantet med prydbusker delvis rundt eiendommen. Flotte lysdetaljer som skaper en unik stemning på kveldstid.

Soverom

Boligen har et master soverom i 2. etasje. Her har du et stort garderoberom for oppbevaring av klær, sko og andre assesoarer. I tillegg er det videre tilgang til et kott som er optimalt for oppbevaring av kofferter mm. Fra hovedsoverommet har du utgang til balkong, som er perfekt for å nyte den deilige morgenkaffen i morgensola. Automatiske screens på utsiden av vinduene.

Soverom 2

Videre har man fire andre soverom i hovedboligen. Du finner et av dem i 2. etasje og de tre andre i boligens 1. etasje. Alle rommene er av god størrelse. Tre av soverommene har automatiske screens på utsiden av vinduene.

Soverom 3

I hybelen har man to soverom. Et av soverommene har automatiske screens på utsiden av vinduene.

Beliggenhet

Enebolig på praktfull utsiktstomt kun ett "steinkast" fra Tvedestrand sentrum som er en typisk sørlandsby med smale gater som går nedover mot brygga. I sentrum og på brygga har de det du trenger av ulike servicetilbud. Kort kjørevei til Grisen storsenter med flere forretninger.
Tvedestrand er også kjent for sin utvendige badepark. Tvedestrand badepark ligger midt i byens sentrum, i Tjenna. Badeparken har mange aktivitetselementer i vannet, samt en sandstrand. Det er gratis å bruke badeparken.
For den golfglade ligger Arendal & Omegn Golfklubb kun 12 minutter med bil fra eiendommen.

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bla. strøm, villaforsikring, innboforsikring, TV og internett. Ellers kan det tilkomme kostander for vedlikehold og brøyting av vei.

Forsikring

Fremtind forsikring Polisenummer: 22954152

Boligens areal

Primærrom: 337 kvm, Bruksareal: 374 kvm, Bruttoareal: 431 kvm
Underetasje hybel:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/ gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/ vaskerom.
Underetasje hoveddel:
Bruksareal: 28 m².
Primærrom: 0 m².
1. etasje:
Bruksareal: 188 m².
Primærrom: 188 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, garderobe, stue (utbygg), bad, 3 soverom, vaskerom, åpen stue og kjøkkenløsning.
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kontor/ soverom, soverom, garderobe, bad.
Garasje:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 0 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Ta av fra E18, mot Tvedestrand. Ta Ytre vei/Fv410 til Bakkevei. Boligen kommer på høyre hånd. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 1 685 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel til dobbel garasje videre ned til inngangspartiet. På terrassen er det lagt skifer og naturstein. Det tilhører en romslig plen og opparbeidet areal rundt hele boligen.

Garasje / Parkering

Parkering i stor dobbel garasje på 103 kvm. med plass til 2-3 biler. Det er montert isolerte kjøreporter fra Grandal. Vannbåren varme i gulv fra energibrønn. Ellers biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Hoveddelen av boligen er opplyst å være fundamentert på pelefundamenter i betong til fjell. Utbyggdelen er fundamentert på sprengmasser med støpt plate. Det er grunnmurer i halve underetasjen av 20 cm betong. Det er også støpt plate på hoveddelen over pelefundamentene som er selvbærende. Utbyggdelen hviler på støpt plate. Dreneringen er opplyst av tidligere hjemmelshaver å bestå av grunnmurplater med utvendig styroformplater og 110 millimeters drensrør. Takrennenedløpene går også i 110 millimeter dreneringsrør vekk fra bygningen. Ytterveggene er bygget av isolert bindingsverk med utvendig utlektet Royal impregnert kledning. Vinduene og dørene er i overflatebehandlet trekonstruksjon med isolerglass. Takkonstruksjonen er takstoler med vindtetting, luftesjikt og plater med papptekking med sløyfer og lekter. Taktekke er flate takstein av brent tegl. Det er renner, nedløp, snøfangere og beslag i metall. Etasjeskillene er i isolert trekonstruksjon (bjelkelag).
Det er rom under terreng med innforede kjelleryttervegger.
Garasjen er bygget på 20 cm betongdekke med 20 cm yttervegger i betong og etasjeskille/ tak i 30 cm armert betong. Garasjen har to automatporter og inngangsdør i metall. Hele garasjen har vannbåren varme. Garasjen inneholder garasjeplass for to biler, åpent verksted og lagringsplass. Det er teknisk rom i garasjen med toalett, servant og dusj.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 11.02.2021
Et rom i underetasjen/hybelen er blitt omgjort til kjøkken, bruksendringen er godkjent hos kommunen. Hybelen er skilt av med branndør, og er derfor ikke søknadspliktig.

Barnehage / skole i området

Villa Utsikten barnehage
Skriverstua barnehage (2-5 år)
Grandehagen barnehage
Tvedestrand skole (1-7 kl.)
Lyngmyr skole (8-10 kl.)
Tvedestrand videregående skole

Adgang til utleie

Det er innredet hybel i underetasjen. Denne er ikke søknadspliktig da den er adskilt med branndør. Et rom i hybelen er blitt omgjort til kjøkken, bruksendringen er godkjent hos kommunen.
I dag gir leiligheten en netto leieinntekt på kr. 126.000,- per år. Leiekontrakten går frem til 1. oktober 2021. Selger har inntrykk av at nåværende leietaker fortsatt ønsker å bli boende, idag bidrar leietaker med det praktiske på eiendommen.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 26 832 pr. år Kommunale avgifter inkluderer avløp, vann og eiendomsskatt. Oppgitt beløp var for år 2020.
I tillegg til kommunale avgifter kommer renovasjon/slam gebyr til RTA. Dette er et årsgebyr på kr. 8.100,- for to boenheter.

Eiendomsskatt

Det er i Tvedestrand kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 464 478 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 272 121 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Kommuneplan 2017-2029
Formål: Nåværende boligbebyggelse, fremtidig
boligbebyggelse og LNF. Se vedlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger. Veien er offentlig frem til innkjørsel.
Vei: Det foreligger en veirett mellom Bakkevei 38B og naboeiendommen hvor innkjørselen går over ca. 15-20 meter. Veiretten betinges av eget vedlikehold/snøbrøyting på sin andel/bruk/rett til bruk av innkjørsel. Avtalen gjelder adkomst/vanlig ferdsel over naboens eiendom, ref. avtalen. Det oppfordres til en gjennomgang av avtalen i forkant av bud. Se vedlegg i salgsoppgaven for fullstendig avtale.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Se vedlagte egenerklæringsskjema med opplysninger om eiendommen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Vann og avløpsledninger til eiendommen er dimensjonert til rundt 50 husholdninger - 7 naboer er i dag koblet på ledningsnettet. En naboeiendom har rettighet til fremtidige påkoblinger da han allerede har betalt for det. Andre eventuelle interessenter kan koble seg på ledningsnettet mot vederlag. Avtalen kan fåes av megler.
Gjeldende eiendom har gitt et samtykke til at eiendom gnr. 3 bnr.1 kan bygges hus/garasje i en minste avstand av 2 meter fra felles grense.
Det er regulert til flere boliger innover feltet. Kart kan fåes av megler.
På eiendommen er det sol fra morgen til kveld.
VVS anlegget har trykkrør i rør i rørsystem og avløp i PVC. Det er vannbåren varme med varmeveksler fra borrehull. I kjøkkenet på utleiedelen er det egen pumpe som pumper avløpsvannet til teknisk rom hvor hovedavløpet er.
Det er avansert elektrisk anlegg med automatiserte løsninger. Foreligger samsvarserklæring.
Boligen har radonsperre med utlufting over tak.
Boligen har egen energibrønn med 180 meters borrehull. Og bergvarmepumpe.
Boligen har sentralstøvsuger med flere uttak. Uttak i hall for utskuffing av bøss.
Boligen har 3 solpaneler som forvarmer varmtvann.
Værstasjon for temperatur og vind på taket. Konfigurert med GIRA app.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bakkevei 38B, 4900, Tvedestrand, Gnr. 29 bnr. 117 i Tvedestrand kommune

Eier

Per Kristian Kårvang

Oppdragsnummer

40-21-0051

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.