Arendal

Lys og fin toppleilighet over to etasjer, med 3 soverom og lekkert bad. Parkering i carport.

Lonaåsen 55A , 4849 Arendal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linn Coucheron Berli
Linn Coucheron Berli Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

77%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 107 m²
Bruksareal 139 m²
Bruttoareal 152 m²
Tomt 1 778 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2013
Gårdsnummer 25
Bruksnummer 114
Energimerking G
FINN.no 220887983
Sist endret 11.06.2021 10:41
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 458 742
Ligningsverdi 700 124,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 68 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 458 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lonaåsen er et forholdsvis nyetablert boligområde ca. 8,5 km fra Arendal sentrum. Kort vei til Nesheim skole og barnehage. Her er også fine bademuligheter i Øvre Longumvann samt ballbinge og sandvolleyball ved Nesheim skole. God offentlig kommunikasjon med god bussforbindelse. Flotte turområder med Granestua like ved. Her er det merkede rundløyper i forskjellige lengder som passer folk i alle aldre, også tilrettelagt for funksjonshemmede og barnevogner. Oppkjørte skiløyper på vinterstid. Fra eiendommen tar det ca. 9 minutter med bil til Harebakken senter med flere butikker og servicetilbud. Leiligheten ligger innerst i blindvei, som grenser mot friareal og lekeplass, det er også ballbinge på feltet. Leiligheten går over to plan beliggende i byggets 2. etasje, med inngang fra bakkeplan. Her har du bla. bad/vaskerom, stue, kjøkken og 3 soverom. Parkering i carport. Hyggelige uteområder og balkong med sol fra morgen til kveld.

Innhold

Leilighet over to plan beliggende i byggets 2. etasje, med inngang fra bakkeplan.
Hovedetasje: Entrè/trappegang, soverom og kombinert bad/vaskerom. Stue og kjøkken i åpen løsning. Bod/teknisk rom med utvendig adkomst.
Loftsetasje: Trapperom, loftstue/gang og 2 soverom. Uinnredet loftsrom.
I tillegg har man parkering i carbort med bod på ca. 10 kvm.

Standard

Leiligheten har gjennomgående god standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt. Leiligheten går over halvannen etasje, der deler av loftsetasjen er uinnredet. Leiligheten fremstår som lys og moderne med store vindusflater og lyse farger. Vinduene gir godt med naturlig lys til leiligheten og fritt utsyn til grøntareal. Gulvene består av laminat og parkett, mens veggene har malte panelplater. Det er 180 graders svingtrapp mellom etasjene.

Entré

Innbydende entré/hall med god plass for oppgeng av yttertøy og ulike garderobeløsninger. Fra hallen er det videre trappeadkomst til leilighetens lotsetasje.

Stue

Leiligheten har en romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til balkong med plass til et hyggelig loungesett. Balkongen vender mot vest, så her får du inn den deilige kveldssolen. Du har fritt utsyn mot grøntareal. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Stue 2

Praktisk gang/loftstue i boligens loftsetasje. Rommet kan man innrede etter behov, om man skulle trenge en kontorplass, TV-stue eller ytterligere garderobeløsninger.

Kjøkken

I leiligheten har man et pent kjøkken i lys utførelse. Kjøkkeninnredning med over- og underskap, skyllekum og avtrekksventilator. Det er avsatt plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Automatisk lekkasjestopper/waterguard og komfyrvakt er installert. På kjøkkenet har man også plass til et lite spisebord med et par stoler.

Bad

Leiligheten har et pent flislagt bad i hovedetasjen. Varme i gulv. Baderommet er utstyrt med standard toalett, servantinnredning med skuff og speilskap, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Avtrekk tilknyttet boligventilasjon. Hoveddelen av de kontrollerte delene av gulvet er utført med fall mot slukområdene. Det ble registrert lokalt motfall ved dørterskel.

Uteareal

Ved inngangspartiet til leiligheten har man et hyggelig uteområde med god plass til potteplanter, sittegruppe og grill. Her har du solen fra den står opp til den går rundt bygget og treffer balkongen på vestsiden.

Soverom

Leiligheten har totalt 3 soverom fordelt på de to etasjene. Herunder finner man hovedsoverommet i hovedetasjen og to mindre soverom i loftsetasjen.

Beliggenhet

Lonaåsen er et forholdsvis nyetablert boligområde ca. 8,5 km fra Arendal sentrum. Kort vei til Nesheim skole og barnehage. Her er også fine bademuligheter i Øvre Longumvann samt ballbinge og sandvolleyball ved Nesheim skole. God offentlig kommunikasjon med god bussforbindelse. Flotte turområder med Granestua like ved. Her er det merkede rundløyper i forskjellige lengder som passer folk i alle aldre, også tilrettelagt for funksjonshemmede og barnevogner. Oppkjørte skiløyper på vinterstid. Fra eiendommen tar det ca. 9 minutter med bil til Harebakken senter med flere butikker og servicetilbud. Leiligheten ligger innerst i blindvei, som grenser mot friareal og lekeplass.

Felleskostnader

500 pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer felles bygningsforsikring og brøyting.

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bl.a. innboforsikring, Tv, internett og strøm.

Sameie

Det er ikke etablert et sameie for de fire seksjonene.
Om det er noe som må gjøres, utbedres eller lignende på fellesareal eller det som brører eiendommen i fellesskap, må beboerne i de fire enhetene bli enige i samråd. Det betales felles forsikring for bygget.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt 4 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er 1/4.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ingen fellesgjeld for dette sameiet.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If skadeforsikring Sp634947

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm
Hovedetasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/trappegang, soverom og kombinert bad/vaskerom. Stue og kjøkken i åpen løsning.
Loftsetasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, loftstue/gang og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Arendal/Harebakken mot Longum eller følg Molandsveien. Etter at man har passert bensinstasjonen på Longum kommer man til avkjørselen til Bjornes og Granestua. Ta til venstre igjen opp til Lonaåsen. Følg veien over bakketopp og ned til den deler seg i to og følg venstre. Boligen liggerst innerst i veien på høyre side. Velkommen!

Tomt

Areal: 1 778 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal for de fire seksjonene.

Garasje / Parkering

Parkering i carport. Ellers biloppstillingsplasser for gjester på felles tomt.

Byggemåte

Leilighet fra 2013 oppført i halvannen etasje. Deler av loftsetasjen er uinnredet, her ligger det rør/avløp for bad.
Liggende malt dobbeltfalset kledning med vertikal utlekting. Malte fastkarm og hengslede isolerglassvinduer i malt utførelse. Ingen åpenbare symptomer på konstruksjonsmessige setninger eller fuktproblematikk. Lett undertakstekking av trefiberplater. Yttertaket er tekket med betongtakstein. Gjennomgående elementpipe med pussede og malte overflater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 03.04.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Deler av stuen i hovedetasjen er omsøkt med soverom og delevegg. Soverommet har utgått til fordel for utvidet stue. Videre er plasseringen av
terrassedøren endret. Deler av loftsetasjen er uinnredet. Det må påregnes etterinnredning av den nordlige delen av loftsetasjen.

Barnehage / skole i området

Friskus Frilufts barnehage (0-6 år)
Svalestien barnehage (0-6 år)
Moltemyrskogen barnehage (0-6 år)
Nesheim skole (1-7 kl.)
Moltemyr skole (1-10 kl.)

Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet. Det er ikke installert vedfyring i leiligheten. Eventuell ettermontering av ildsted må innmeldes til kommunens brann / feiervesen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 14.000 kwh. for år 2020
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 933 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer; Ab.gebyr og akonto for vann og avløp, målerleie, renovasjon (kr. 3.695,- per år 2021) og eiendomsskatt (kr. 5.528,- per år 2021).
Agder renovasjon står for alt som har med renovasjon å gjøre, dvs fakturering, henting, endring av abonnement og spørsmål rundt dette. Dere finner mer informasjon på Agder renovasjon sin hjemmeside: https://agderrenovasjon.no/
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Agder renovasjon kjenner ikke samlet gebyr for eiendommen før året 2021 er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Eiendomsskatt; det er ny takst på alle eiendommer som skal betale eiendomsskatt i Arendal kommune. Første termin for eiendomsskatten vil først bli fakturert i april/mai og gjelder da for 4 måneder. De neste terminene er august og desember. Dere kan lese mer om dette her; https://www.arendal.kommune.no/politikk-og-organisasjon/prosjekter-og-utvikling/ny-eiendomsskatt-2021/

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 700 124 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 520 447 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2012/788080-1/200  Seksjonering  
25.09.2012 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Vannmåler er innstallert.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Leiligheten har skjult vann og avløpsanlegg med varmtvannsbereder og vannfordelerskap i bod med utvendig adkomst. Vannrør/trykkrør i plast (rør i rør) og avløpsrør i plast. Ingen åpenbare tegn til lekkasjesymptomer på vann og avløps-opplegget.
Leiligheten har installert internt ventilasjonsanlegg. Utgått garantitid. Ventilasjonsenheten er plassert i bod/teknisk rom. Anlegget var i bruk på befaringsdagen. Eier opplyser at ventilatormotoren nylig er skiftet. Videre blir det opplyst at det er etablert filter-avtale for årlig utskiftning av pollenfiltre.
Skjult elektrisk anlegg med automatsikringer. Tilgjengelig kursfortegnelse.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lonaåsen 55A, 4849, Arendal, Gnr. 25 bnr. 114 snr. 2 i Arendal kommune
Ideell andel av sameiet: 1/4

Eier

Kari Langan

Oppdragsnummer

40-21-0106

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.