Arendal

Enebolig beliggende usjenert på en høyde, sol fra morgen til kveld. Landlig i et sentralt område.

Bjornesveien 102 , 4849 Arendal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linn Coucheron Berli
Linn Coucheron Berli Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

77%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 173 m²
Bruksareal 204 m²
Bruttoareal 233 m²
Tomt 2 260 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1987
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 54
Energimerking E
FINN.no 220793754
Sist endret 07.06.2021 15:27
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 078 742
Ligningsverdi 805 691,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 078 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bjornesveien 102, en landlig og idyllisk eiendom beliggende ca. 8 km fra Arendal sentrum. Her har du gangavstand til Longumvannet med badeplass, vannet er også et attraktivt fiskevann. Det er også flere turmuligheter i skogsterreng, og populære Granestua. Barnevennlig skogsvei til Nesheim skole. Ved skolen har man ballbinge, badestrand og volleyballbane. Fra eiendommen tar det ca. 10 minutter med bil til Harebakken senter med flere butikker og servicetilbud. Eiendommen ligger innerst i blindvei, uten gjennomkjøring. Eiendommen ligger på en høyde med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld. Tomten er opparbeidet med lettstelte og hyggelige uterom. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og går over to plan med bla. stue, kjøkken, bad, vaskerom, wc, kontor og 4 soverom. Ellers er det god plass for lagring og oppbevaring.

Innhold

Innholdsrik enebolig over to plan.
Hovedetasje: Stue, kjøkken, mellomgang, baderom og 3 soverom.
Underetasje: Vindfang/entré, hall, toalett, kontor, uinnredet bod, vaskerom og soverom.
I tillegg har man en dobbel garasje med innredet loft/lager og en carport.

Standard

Boligen har gjennomgående vanlig standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt. Noen av de innvendige rommene er pusset opp i nyere tid. Boligen går over to plan med hovedinngang i underetasjen. Gulvflatene er med  parkett, belegg, flis og teppe, mens veggflatene er med malt strie, plater og panelplater.

Entré

Hovedinngang i underetasjen. Du kommer først inn i et vindfang med opphang for yttertøy. Deretter kommer man inn i en større hall med fliselagt gulv og trappeadkomst til boligens hovedetasje. I hallen har man god plass for garderobe- og kommodeløsninger.

Stue

Boligen har en stor stue i hovedetasjen med god plass til både sofa- og spisegruppe. Her har man store vindusflater som slipper inn godt med natulig lys. Fra stuen er det utgang til en liten terrasse med overbygg og videre adkomst til plenen.

Kjøkken

Boligen har et stort, separat kjøkken. Kjøkkenet er av eldre dato, men fremstår som godt vedlikeholdt. Her har man godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med skyllekum og nyere avtrekksventilator. Det er avsatt plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet gir også plassmuligheter for spisebord. Ingen fuktsymptomer på befaringstidspunktet.

Bad

Boligen har et bad i hovedetasjen og et wc-rom i underetasjen, samt et vaskerom.
Baderommet i hovedetasjen er av god størrelse, med fliselagte vegger og gulv. Badet er innredet med standard toalett, servantinnredning med skap og badekar. Naturlig ventilering. Deler av gulvet har fall mot sluk. Manglende fall på deler av det øvrige gulvarealet. Ingen synlige eller målbare fuktsymptomer. I underetasjen har man et praktisk toalettrom med flislagte gulv og tapet på vegger. Videre har man et stort vaskerom/bad med fliselagte gulv og malte plater på vegger. Det ble registrert redusert limdekning (bom) under enkelte fliser og løse fliser ved kabinett. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, dusjkabinett, nyere varmtvannsbereder, trykktank og opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilering av rommet. Det ble registrert motfall på deler av gulvet. Ingen synlige eller målbare fuktsymptomer.

Uteareal

Tomten er pent opparbeidet med gruset oppkjørsel, stort plenareal med ulik beplanting og terrasse. Eiendommen ligger på en høyde, så her har man sol fra morgen til kveld. Fra eiendommen er det også flott utsikt mot fjellene og norsk natur.

Soverom

Boligen har totalt fire soverom. Herunder et soverom i underetasjen og tre i hovedetasjen. Hovedsoverommet er innredet med praktisk skyvedørsgarderobe. Ellers er det garderobeskap på de øvrige rommene.

Beliggenhet

Eiendommen befinner seg i naturskjønne omgivelser ved Longumvannet ca. 8 km fra Arendal sentrum. Landlig beliggenhet og flotte turområder. Litt lenger inne finner du Granestua, omtalt som Arendals treffpunkt for turer i skog og mark sommer og vinter. Nærhet til buss (Bjornesveien), skole og barnehage. Ved skolen har man ballbinge, badestrand og volleyballbane. Fra eiendommen tar det ca. 10 minutter med bil til Harebakken senter med flere butikker og servicetilbud.

Løpende kostnader

Vedlikehold og brøyting av vei ca. kr. 4.500,- til 5.500,- per år, avhengig av nedbørsmengder.
Drift av privat kloakkanlegg kr. 200,- per mnd.
Andre løpende kostnader vil være bla. strøm, villaforsikring, innboforsikring, TV og internett.

Forsikring

Frende

Boligens areal

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 204 kvm, Bruttoareal: 233 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/entrè, trappegang, toalettrom, kontor, soverom og bad/vaskerom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 110 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, mellomgang, baderom og 3 soverom.
Garasje med lagerloft:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 0 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Arendal/Harebakken mot Longum eller følg Molandsveien. Etter at man har passert bensinstasjonen på Longum kommer man til avkjørselen til Bjornes og Granestua. Følg så veien i ca. 1,2 km. til du kommer til en gruset oppoverbakke på høyre hånd. Ta inn på grusveien, boligen kommer i enden av veien på høyre hånd. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 2 260 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen består av to parseller.
Gnr. 30 bnr. 54 er på ca. 1 716 kvm.
Gnr. 30 bnr. 63 er på ca. 544,8 kvm.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbel garasje og carport. Ellers er det flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Her har man også god plass til campingbil, campingvogn, tilhenger, båt mm.

Byggemåte

Enebolig fra 1987, oppført i 2 etasjer, med tilhørende garasje og carport. Boligen fremstår i sin helhet som velholdt.
Terrengforholdene tilsier at boligen er fundamentert på sprengsteinsmasser over fjellgrunn. Grunnmuren er tilsynelatende oppført i pussede blokker av lettklinkerbetong. Støpt plate mot terreng i underetasjen. Delvis tilbakefylt ytterkonstruksjon mot underetasjen. Ingen åpenbare symptomer drens/overvannsproblematikk. Hoveddelen av murverkets tilbakefylte sider er utført med synlig vertikal fuktsikring. Deler av den vertikale fuktsikringen er oppfylt med jordholdige toppmasser og mangler klemlist over deler av fuktsikringen. Ytterkonstruksjonen er oppført i bindingsverk av tre. Det er ikke observert tegn til utbøyninger og/eller svekkelser i konstruksjonen. Det er montert stående malt tømmermannskledning. Kledningen fremstår i sin helhet som velholdt. Stedvis dype spkerhuller, manglende dryppkant og utlufting ved veggfoten. Behov for overflatevedlikehold av enkelte vassheller. Enkelte nyere trevinduer med isolerglasser i tilknytning til soverom i boligens hovedetasje og gjenværende trevinduer med isolerglasser, fra oppføringsperioden. Taket er en plassbygget valmtakskonstruksjon med horisontal isolering av himlingen mot innredede rom. Noe redusert utlufting, som følge av delvis sammenklemte luftespalter. Lett undertak av trefiberplater. Det ble registrert noe kondensmugg i deler av undertaket og uttørkede fuktmerker. Eier må være oppmerksom overgangstekkinger mellom undertakstekkingen og gjennomføringer i yttertaket og overgang i mønet. Yttertaket er tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i stål. Pipebeslag av plastbelagt stål. Etasjeskiller i tre.
Garasje:
Tilgjengelige opplysninger tilsier at bygningen ble oppført i perioden rundt 1990. Grovstøpt betongplate mot grunnen. Ringmur og tilbakefylt sokkelmur. Øvrige deler av den vertikale ytterkonstruksjonen er oppført i bindingsverk av tre. Det ble registrert lodd-avvik / skjevheter i den vertikale tilbakefylte murkonstruksjonen og bindingsverkskonstruksjonen. Utvendige overflater er utført med stående malt tømmermannskledning. Det ble registrert lokal endereåte ved portsider. Varierende grad av soltørking og utvendig slitasje i tilknytning til kledning og terrasse ved inngang til loftsrommet. Taket er en plassbygget saltakskonstruksjon med bærende undertak av trepanel. Undertaket er tekket med asfaltpapp og det er benyttet betongtakstein som yttertakstekking. Manglende snøfangere langs takfoten. Isolerte skråtak/kompakttak kan være tidvis utsatt for kondensering og betegnes derfor som risikokonstruksjoner. Garasjen er utført med leddporter i tre, tilknyttet elektriske portåpnere. Installasjonene fungerte på befaringstidspunktet. Det er montert nyere terrassedør til loftsrommet.
Carport:
Tilgjengelige opplysninger tilsier at bygningen ble oppført i perioden rundt 2004. Støpt plate mot terreng og ringmur av betongblokker. Den vertikalte ytterkonstruksjonen er oppført i uisolert bindingsverk av tre. Innvendig bunn av trekonstruksjon kan være tidvis utsatt for fuktbelastning ved opphopning av vann på gulvet. Utvendige overflater er utført med stående malt tømmermannskledning. Taket er en plassbygget saltakskonstruksjon med bærende undertak av trepanel. Undertaket er tekket med asfaltpapp og det er benyttet betongtakstein som yttertakstekking. Anbefaler ettermontering av takrenner, nedløp og snøfangere på tak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen, datert 28.09.1987.
Det foreligger godkjente tegninger for dobbel garasje, datert 20.02.1989.
Det er ikke fremlagt tegninger, byggesøknad eller ferdigattest for carport.
Etter godkjente plantegninger er det gjort noen endringer i underetasjen. Disponibelt rom blir idag brukt som soverom og et uinnredet rom er nå blitt omgjort til kontor. Bruksendringene er ikke blitt søkt om.

Barnehage / skole i området

Friskus Frilufts barnehage (0-6 år)
Svalestien barnehage (0-6 år)
Moltemyrskogen barnehage (0-6 år)
Nesheim skole (1-7 kl.)
Moltemyr skole (1-10 kl.)

Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har brukt ca. 16.571 kwh. for år 2020
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 656 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer; Ab.gebyr og akonto avløp, målerleie, feiegebyr, renovasjon (ca. kr. 4.500,- per år 2021) og eiendomsskatt (kr. 5.999,- per år 2021).
Agder renovasjon står for alt som har med renovasjon å gjøre, dvs fakturering, henting, endring av abonnement og spørsmål rundt dette. Dere finner mer informasjon på Agder renovasjon sin hjemmeside: https://agderrenovasjon.no/
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Agder renovasjon kjenner ikke samlet gebyr for eiendommen før året 2021 er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Eiendomsskatt; det er ny takst på alle eiendommer som skal betale eiendomsskatt i Arendal kommune. Første termin for eiendomsskatten vil først bli fakturert i april/mai og gjelder da for 4 måneder. De neste terminene er august og desember. Dere kan lese mer om dette her; https://www.arendal.kommune.no/politikk-og-organisasjon/prosjekter-og-utvikling/ny-eiendomsskatt-2021/

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 805 691 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 900 488 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Boligen ligger i uregulert område, men er i kommuneplan for 2019 avsatt til LNRF.

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Kjøper må signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet for ubebygd tilleggstomt.
Det er ikke odel på eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på 4203-30/7
Rettigheter i eiendomsrett
1986/12479-2/36  Rettigheter iflg. skjøte  
21.11.1986 
rettighetshaver:Knr:4203 Gnr:30 Bnr:54  
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
 
Rettigheter på 4203-27/12
Rettigheter i eiendomsrett
2002/8995-1/36  Best. om vann/kloakkledn.  
24.10.2002 
rettighetshaver:Knr:4203 Gnr:30 Bnr:54  
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig avløp. Kloakken går via privat pumpestasjon, denne betales med 200 kr/ mnd for drift og vedlikehold. Privat vann, boligen blir forsynt med forbruksvann fra borebrønn, muligheter for å koble seg på det kommunale. Det er privat vei opp til boligen. En av naboene brøyter og kostnadene varierer med snømegnden.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg, tilknyttet tavleskap i vindfang/entrè, underetasje. Tavleskapet er utført med tradisjonelle skrusikringer, jordfeilbryter, enkelte nyere automatsikringer og automatisk strøm-måler / Ams-måler. Tilgjengelig kursfortegnelse i tavleskapet. Eier opplyser for øvrig at det ble foretatt tilsyn av el-anlegget i 2016, med påfølgende utbedring av enkelte merknader.
Boligen er utført med vannrør/trykkrør i kobber. Synlige avløpsrør i plast. Avløpet fra dusjkabinettet i underetasjen er i følge eier ikke tilknyttet avløp til kommunalt nett. Avrenning føres til terreng, nedenfor tilstøtende naboeiendom, på den vestlige siden. Nyere varmtvannsbereder, er plassert i vaskerom, underetasje.
Luft til luft varmepumpe fra 2013. Utløpt garantitid. Ut over normal rens og vedlikehold, er det ikke utført service fra merkeforhandler de siste årene.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bjornesveien 102, 4849, Arendal, Gnr. 30 bnr. 54 i Arendal kommune

Eier

Jan Helge Henriksen

Oppdragsnummer

40-21-0107

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.