Arendal

Innholdsrik enebolig beliggende høyt og fritt på Store Solåsen - Solrik utsiktstomt - Parkering i garasje

Utkikken 5 , 4843 Arendal

VISNINGER

29. september onsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er eldre enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 205 m²
Bruksareal 243 m²
Bruttoareal 266 m²
Tomt 716 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1980
Gårdsnummer 507
Bruksnummer 1860
Energimerking F
FINN.no 223223319
Sist endret 22.09.2021 13:33
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 900 742
Ligningsverdi 812 913,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 900 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Utkikken 5 er en innholdsrik enebolig beliggende høyt og fritt i et populært og barnevennlig område på Store Solåsen, Birkenlund. På eiendommen har du rikelig med sol som kan nytes på fine sommerdager - tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, gressplen, frukttrær og beplantning, samt flere hyggelige plasser for sittegrupper omsvermet av fargerike blomster. I tillegg har man en stor terrasse over garasjen med pergola. Fra eiendommen er det fritt utsyn mot Froland og Ugleboknuten. Gangavstand til butikk, skole, SFO og barnehage. Flotte turområder med lysløype og badevann i nærområdet.
Boligen går over to plan og fremstår som innholdsrik med sine 5 soverom, 2 bad, vaskerom, stue, kjøkken, kjellerstue og to innganger. Samt boder for oppbevaring og lagring. Parkering i garasje.

Innhold

Innholdsrik enebolig over 2 plan med garasje og terrasse.
Underetasje: Vindfang, hall, stue, 2 soverom, bad og vaskerom. I tillegg til 2 boder og en garasje.
1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.

Utstyr

Varmepumpe fra 2010 montert i underetasje.
Kleberstensovn i hovedetasjen.
Garasje med leddport og elektrisk portåpner.
Utvendig solskjerming på flere vinduer.
Ny strømmåler med samsvarserklæring datert: 10.04.2018
Vannrør i kobber og avløpsrør i plast.
190 liters varmtvannsbereder fra 2019.

Standard

Boligen fremstår som velholdt og moderne, noe bruksslitasje på innvendig parkettgulv. Gulvene er i hovedsak med parkett og fliser. Malt panel og plater på veggflater. Flere av boligens rom er malt i nyere tid. Boligen har store rom og vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys.

Entré

Boligen går over to plan og byr på to innganger, en til underetasjen og en til hovedetasjen. Fra underetasjen kommer man inn i et vindfang med plass for opphneg av yttertøy, videre kommer man inn i hallen hvor man har trapp opp til hovedetasjen. Hallen er av god størrelse, så her kan man innrede etter behov. I bygningstegningene er det tegnet inn et soverom, der det idag er møbert til en sittegruppe/bibliotek. Ved å benytte inngangen i hovedetasjen kommer man inn i et vindfang med oppheng til yttertøy, videre kommer man inn i en lang gang med skyvedørsgarderobe.

Stue

Boligen har en flott vinkelformet hovedstue med store vindusflater som slipper inn godt med naturliglys, i tillegg til utsikten. Stuen gir rom for å møblere med både sofakrok, spisegruppe og lesehjørne. I stuen har man også en flott kleberstensovn som varmer godt opp på kalde høst- vinterdager. Fra stuen er det utgang til hagen, som går rundt boligen for best utnyttelse av optimale solforhold.

Stue 2

I underetasjen er det innredet kjellerstue, samt en sofagruppe/lesekrok i hallen. Kjellerstuen i underetasjen byr på god plass og vil være et ideelt hobbyrom for store og små.

Kjøkken

Boligen har et separat kjøkken med god skap- og benkeplass. Rommet har store vindusflater som gir rommet en hyggelig atmosfære. Praktisk løsning med kjøkkenbenk og skap på begge veggsidene, noe som gjør matlaging og tilbredning noe enklere. Innredningen er med slette hvite fronter og frostet glassdører fra 2005. Kjøkkenet er utstyrt med nedfelt vaskekum i laminert benkeplate, heltre benkeplate mot vinduer, dekorpanel i glass på vegg over kjøkkenbenk, oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr og vegghengt kjøkkenventilator i rustfritt stål.

Bad

Boligen har to bad og et vaskerom. Baderommet i hovedetasjen er fra 2005, med fliselagte gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Downlight i tak. Badet er utstyret med dusjgarnetyr montert på vegg i badekar med glassvegg, to toppmonterte servanter i plassbygget baderomsinnredning, integrert blandebatteri på vegg og vegghengt wc. Avtrekksvifte montert på vegg. Det ble registrert motfall til sluk under badekar.
Baderommet i underetasjen er også fra 2005, med fliselagte gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med dusjgarnetyr på vegg i dusjhjørne. Toppmontert servant i baderomsinnredning med granitt benkeplate, integrert blandebatteri montert på vegg og vegghengt wc. Avtrekksvifte montert på vegg.
Vaskerom i underetasjen er med enkel standard fra byggeår. Malt betonggulv, samt malt mur og plater på veggflater. Vaskerommet er utstyrt med vaskekum i rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin. Tilgang til bodrom, her vil man kunne se omtalte sprekker i grunnmuren.

Uteareal

På eiendommen har du rikelig med sol som kan nytes på fine sommerdager - tomten har et pent opparbeidet uteområde med belegningsstein, gressplen, frukttrær og beplantning, samt flere hyggelige plasser for sittegrupper omsvermet av fargerike blomster. I tillegg har man en stor terrasse over garasjen med pergola. Fra terrassen er det fritt utsyn mot Froland og Ugleboknuten.

Soverom

Boligen har totalt 5 soverom, herunder 3 soverom i hovedetasjen og 2 soverom i underetasjen. Innredet hovedsoverom i hovedetasjen har utgang til en liten luftebalkong. Samtlige soverom er innredet med garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på toppen av Store Solåsen ca 3,5 km øst for Arendal sentrum, i et barnevennlig etablert villaområde. Gangavstand til butikk, skole, SFO og barnehager. Flotte turområder med lysløype og badevann. Gode bussforbindelser.

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bla. strøm, villaforsikring, innboforsikring, TV og internett.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78945491

Boligens areal

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 243 kvm, Bruttoareal: 266 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, stue, 2 soverom, bad og vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 121 m².
Primærrom: 121 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, stue, kjøkken, 3 soverom og bad.
I tillegg er det kryploft som ikke er målbart areal grunnet lav takhøyde.
Fordelingen av P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og den bygningssakkyndiges eget skjønn. Det er bruken av rommene på befaringstidspunktet som avgjør om rommene defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjenning i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette får betydning for den bygningssakyndiges valg.
Det er de byggemeldte tegningene, og at disse er godkjente av bygningsmyndighetene som er sikre holdepunkter for om det formelle og juridiske er i orden. Mangler dette, hefter det derfor en usikkerhet med lovligheten som en kjøper må ta spesielt hensyn til. Konsekvensene kan i enkelte tilfeller være betydelige.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Arendal mot Barbu. Følg Kystveien gjennom tunnelen og ta opp til venstre mot Birkenlund. Kjør forbi matbutikk på venstre hånd, og følg veien opp
Nordbødalen, ta til venstre mot Store Solåsen. Rett før toppen av bakken ta til høyre og følg veien forbi Syvstjerneveien i en slak venstre sving. Huset ligger da på venstre hånd. Velkommen!

Tomt

Areal: 716 kvm, Eierform: Eiet tomt
Gårdsplass med belegningsstein og asfalt. Beplantet hage med gressplen, blomsterbed og prydbusker.

Garasje / Parkering

Parkering i garsje og biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Enebolig over 2-plan bygget i 1980/1984. Tilbygget garasje i underetasje oppført i 2016 med leddport og elektrisk portåpner. Stor solrik terrasse over garasjen. Boligen er oppført med grunnmur i Lecablokker. Yttervegger i trekonstruksjoner med stående trekledning. Vinduer er type 3-lags og 2-lags glass. Taket er saltaksformet og tekket med betongtakstein fra byggeår. Etasjeskiller i trebjelkelag. Uinnredet kaldtloft med adkomst takluke med stige soverom med balkong 1. etg.
Anmerkninger:
Vinduer er av eldre dato, fra 1979/1980: TG2
Taktekking er fra 1980. Symptomer på slitasje og elde, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. Takkonstruksjonen har tegn til skjevheter. Dette skyldes trolig setninger som er synlig i grunnmuren: TG2
Gamle fuktmerker stedvis synlige eksempelvis v/pipe på loft: TG2
Det er til dels store setningssprekker/skjevheter i grunnmuren mot garasje og grunnmuren mot øst i bod: TG3
Skjevhetsmåling, Største avvik ble målt til 37 mm skjevhet gulv soverom syd underetasje og 30 mm skjevhet soverom syd 1. etg. Skjevhetene kan skyldes setninger i grunnen: TG3
Drenering fra byggeåret. Det er fuktmerker/tegn på utilsiktet fuktighet. Eksempelvis bod mot/nord/øst: TG2
Vann- og avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid: TG2
Se vedlagt tilstnadsrapport for mer informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.07.1980 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Det foreligger tegninger datert 13.11.1979 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt. Boligens nåværende planløsning avviker noe fra tegningene av underetasjen.

Barnehage / skole i området

Stjerneglimt Steinerbarnehage (1-6 år)
Gullfakse barnehage (0-6 år)
Nyli barnehage (0-6 år)
Birkenlund skole (1-10 kl.)

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk og ved. Skorstein med vedovn i stue 1. etasje. Varmepumpe montert i stue underetasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Kommunale avgifter

Kr. 24 592 pr. år Kommunale avgifter inkluderer; kommunale gebyrer, eiendomsskatt og renovasjon.
Kommunale avgifter inkluderer; Ab.gebyr og forbruk vann, ab.gebyr og forbruk avløp, feiegebyr, renovasjon (kr. 4.347,- per år 2021) og eiendomsskatt (kr. 5.901,- per år 2021)
Agder renovasjon har tatt over alt som har med renovasjon å gjøre, dvs fakturering, henting, endring av abonnement og spørsmål rundt dette. Dere finner mer informasjon på Agder renovasjon sin hjemmeside: https://agderrenovasjon.no/
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Agder renovasjon kjenner ikke samlet gebyr for eiendommen før året 2021 er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Eiendomsskatt; det er ny takst på alle eiendommer som skal betale eiendomsskatt i Arendal kommune. Første termin for eiendomsskatten vil først bli fakturert i april/mai og gjelder da for 4 måneder. De neste terminene er august og desember. Dere kan lese mer om dette her; https://www.arendal.kommune.no/politikk-og-organisasjon/prosjekter-og-utvikling/ny-eiendomsskatt-2021/

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 812 913 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 926 486 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Reguleringsplan Solåsen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1979/9232-2/36  Bestemmelse om veg  
31.10.1979 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Nytt avløp fra huset og til kommunal påkobling, utført i juni 2016.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Utkikken 5, 4843, Arendal, Gnr. 507 bnr. 1860 i Arendal kommune

Eier

Sunnva Hylen

Oppdragsnummer

40-21-0121

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.