Færvik

Solrik eiendom med panoramautsikt over Galtesund, Arendal og indre havn.

Nedre Skilsø 3 , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

78%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 83 m²
Bruksareal 84 m²
Bruttoareal 100 m²
Tomt 2 182 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1914
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 82
Energimerking G
FINN.no 228624202
Sist endret 27.08.2021 15:18
Prisantydning 6 390 000
Totalpris 6 563 742
Ligningsverdi 668 130,-

Beregnet totalkostnad

6 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 173 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 563 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Nedre Skilsø - En utsiktsperle av de sjeldne!
Eiendommen "Fjeldbo" ligger høyt og fritt på Skilsø, med panoramautsikt over Galtesund, Arendal og indre havn. Eiendommen har en usjenert beliggenhet og bader i sol fra morgen til kveld. På eiendommen har man et sjarmerende hovedhus, et romslig anneks og en redsapsbod. Tomten er enkelt opparbeidet med plenarealer og busker, her har man flere hyggelige uteplasser for flere sittegrupper.
Det er fergeforbindelse med to avganger i timen bare hundre meter fra eiendommen. Fergen legger til ved Tyholmen hotel i Arendal sentrum. En hyggelig fergetur til sentrum er ikke langt unna. En kort kjøretur fra eiendommen finner man Hove med sine flotte badeplasser og turområder, som er viden kjent som et av de vakreste friområdene på Sørlandet. kort vei til Tromøytunet med matbutikken Extra, post i butikk, frisør, apotok, pizzeria og klesbutikk, i tillegg finner man Joker på Færvik som har søndagsåpent.
Ellers i nærområdet finner man balløkke på Skilsøtoppen, ballbinge på Kaffijordet og lysløype ved Tjenna. Om vinteren kjøres det opp skiløyper, akebakke og hoppbakke. Når Tjenna blir belagt med en solid is, forvandles den til en flott og svært populær skøytebane.

Innhold

Enebolig over to plan pluss kjeller.
Hovedetasje: Vindfang, gang, kjøkken, soverom og to stuer. Bod under trapp til loftseteasjen.
Loftsetasje: Trapperom og to soverom.
Kjeller: Boder for lagring, her finner man også en gammel bakerovn.
På eiendommen har man også et anneks over to plan.
Hovedetasje: Stue, kjøkken og soverom. Utedo.
Loftsetasje: Et stort oppbevaringsom, som idag er innredet som to soverom.
Utvendig redskapsbod med god plass for lagring og oppbevaring av hage redskaper ol.

Utstyr

Altech pumpe produsert 2018, vannledning (PEL) av nyere dato og i plast.
Sikringsskap med automatsikringer. AMS måler montert 2016.

Standard

Boligen har enkel standard, der modernisering og vedlikeholdsarbeid må påregnes. Undertaket på hovedhuset er nytt fra 2004. Boligens innvendige flater består hovedsakelig av eldre tregulv og belegg, veggene er med trepanel og tapet. Det er et nyere sikringsskap med automatsikringer og AMS måler.

Entré

Romslig vindfang/entré, som gir videre adkomst til gaqngen. Fra gangen er det trapp opp til 2. etasje. I vindfanget er det god plass til oppbavring av yttertøy ol.

Stue

Hovedhuset har en stor stue med flere vinduer som slipper inn godt med naturlig lys, samt den flotte utsikten. Her kan man møblere med spisestue og en hyggelig sofagruppe. I spisestuedelen har man muligheter for en peisovn, som kommer godt med på kjølige kvelder.

Kjøkken

Eldre kjøkken med malt innredning og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har skyllekum og plass til kjøleskap/frys og komfyr.

Soverom

I hovedhuset er det tre soverom; herunder et soverom i hovedetasjen og to soverom i 2. etasje. Det er et fjerde soverom i annekset. I tillegg har man et stort loft på annekset, som av nåværende eiere har blitt benyttet til eskstra soveplasser. Det er viktig at interessenter er innforstått med at loftsarealet på annekset ikke er godkjent som soverom.

Anneks

På eiendommen har man et romslig anneks med stue, kjøkken og et soverom. I tillegg har man et stort loft på annekset, som av nåværende eiere har blitt benyttet til eskstra soveplasser. Det er viktig at interessenter er inneforstått med at loftsarealet ikke er godkjent som soverom.
Det er ikke innlagt vann til annekset.
Sikringen går ved bruk av komfyr i anneks, plater kan fint brukes. 

Beliggenhet

Eiendommen "Fjeldbo" ligger høyt og fritt på Skilsø, med panoramautsikt over Galtesund, Arendal og indre havn. Eiendommen har en usjenert beliggenhet og bader i sol fra morgen til kveld. Det er ca. 11 km. til Arendal sentrum med bli, men det er fergeforbindelse med to avganger i timen bare hundre meter fra eiendommen. Fergen legger til ved Tyholmen hotel i Arendal sentrum. En hyggelig fergetur til sentrum er ikke langt unna.
En kort kjøretur fra eiendommen finner man Hove med sine flotte badeplasser og turområder, som er viden kjent som et av de vakreste friområdene på Sørlandet. kort vei til Tromøytunet med matbutikken Extra, post i butikk, frisør, apotok, pizzeria og klesbutikk, i tillegg finner man Joker på Færvik som har søndagsåpent. Ellers i nærområdet finner man balløkke på Skilsøtoppen, ballbinge på Kaffijordet og lysløype ved Tjenna. Om vinteren kjøres det opp skiløyper, akebakke og hoppbakke. Når Tjenna blir belagt med en solid is, forvandles den til en flott og svært populær skøytebane.

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bla. strøm, villaforsikring, innboforsikring, TV og internett.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87409046

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 100 kvm
Hovedhus:
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, kjøkken, soverom, 2 stuer.
2. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, 2 soverom.
Anneks:
1. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom, toalettrom.
2. etasje:
Bruksareal: 21 m².
Primærrom: 0 m².
Kjeller i hovedhus har ikke målbart areal grunnet lav takhøyde. Deler av loftet på hovedhus og annekset har ikke målbart areal grunnet skråtak. BTA er ca. oppmålt. Redskapsbod er ca. 27m2 BTA.
Fordelingen av P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og den bygningssakkyndiges eget skjønn. Det er bruken av rommene på befaringstidspunktet som avgjør om rommene defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjenning i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette får betydning for den bygningssakyndiges valg. Det er de byggemeldte tegningene, og at disse er godkjente av bygningsmyndighetene som er sikre holdepunkter for om det formelle og juridiske er i orden. Mangler dette, hefter det derfor en usikkerhet med lovligheten som en kjøper må ta spesielt hensyn til. Konsekvensene kan i enkelte tilfeller være betydelige.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det går passasjerferge flere ganger daglig mellom Arendal sentrum og Skilsø (ca 100 meter fra boligen). Med bil fra Arendal kjører man riksvei 410 (Kystveien) østover, over Tromøybrua og vestover på nordsiden av Tromøya til Skilsø.

Tomt

Areal: 2 182 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Helårsbolig benyttet som fritidsbolig oppført 1914. Boligen er oppført med gråsteins mur og yttervegger i trekonstruksjoner. Yttertak i trekonstruksjoner har saltaks konstruksjon tekket med teglstein. Originale vinduer fra 1914 i tre med enkle glass, 2-lags vinduer i tre fra 1979. Boligen har uinnredet kjeller, 1.etg og loft. Utvendig opparbeidet med plen, beplantning, fjell i dage samt støpt platting mot vest. Det er adkomst til eiendommen med bilvei.
Anneks med ukjent byggeår, trolig likt med hovedboligen. Anneks oppført med gråsteins mur, yttervegger i trekonstruksjoner med stående trekledning. Yttertak har saltaks konstruksjon tekket med teglstein, stålplater på utedo. Enkelt Innredet med belegg/laminat på gulv, malte plater av spon/finer og trepanel på vegger, takplater og trepanel i himling. Kjøkkeninnredning i tre med plass til kjøleskap og komfyr. Hytte toalett i plast med utvendig kompostbeholder.
Redskapsbod med ukjent byggeår, trolig likt med hovedboligen. Bygningen er oppført i trekonstruksjoner med stående trekledning understøttet med
søylefundamenter/stein. Yttertak har pulttaks konstruksjon tekket med plater. Trolig påbygget noe mot syd i senere tid.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen er det ikke utstedet ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Det foreligger heller ikke tegninger i kommunens arkiver.

Barnehage / skole i området

Blåklokken barnehage (2-6 år)
Tybakken barnehage (0-6 år)
Spornes gårdsbarnehage (0-6 år)
Roligheden skole (1-10 kl.)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og potensiell vedfyring.
Vedovn i stue og bakerovn i kjeller er ikke i bruk. Dette må oppgraderes og settes i stand før bruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiendommen er benyttet som feriebolig.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 302 pr. år Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt og renovasjon.
Kommunale avgifter inkluderer; renovasjon (kr. 2.608,- per år 2021) og eiendomsskatt (kr. 5.694,- per år 2021) Eiendommen er benyttet som fritidsbolig med privat vann- og avløpsforhold.
Agder renovasjon har tatt over alt som har med renovasjon å gjøre, dvs fakturering, henting, endring av abonnement og spørsmål rundt dette. Dere finner mer informasjon på Agder renovasjon sin hjemmeside: https://agderrenovasjon.no/
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Agder renovasjon kjenner ikke samlet gebyr for eiendommen før året 2021 er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Eiendomsskatt; det er ny takst på alle eiendommer som skal betale eiendomsskatt i Arendal kommune. Første termin for eiendomsskatten vil først bli fakturert i april/mai og gjelder da for 4 måneder. De neste terminene er august og desember. Dere kan lese mer om dette her; https://www.arendal.kommune.no/politikk-og-organisasjon/prosjekter-og-utvikling/ny-eiendomsskatt-2021/

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 668 130 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 405 267 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, formål i kommuneplanen: Boligbebyggelse nåværende, hensynssone. Se vedlagte kart i salgsoppgave.

Offentlige planer

Planarbeid for Pusnes. planID: 42032020-14. Se vedlagt kart.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er underlagt regler om konsesjon da eiendommen er over 2 mål, som medfører at egenerklæring om konsesjonsfrihet må utstedes.
Det er ingen odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2015/518998-1/200  Jordskifte  
11.06.2015 
Aust-Agder jordskifterett, sak nr. 0900-2014-0061 Færvik Østre gnr. 205 i Arendal
Saken gjelder grenseoppgang rundt eiendommen 205/14.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp. Brønnvann med pumpe i kjelleren. Hyttetoalett med egen kompostbeholder.

Tilbehør

Boligen selges delvis møblert. Noen av møblene og interiøret som står der idag, vil selger ta med seg videre. For mer informasjon, kontakt megler.
Ellers gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nedre Skilsø 3, 4818, Færvik, Gnr. 205 bnr. 82 i Arendal kommune

Eier

Åshild E G Krabbesund Anne-lisbet G Kjølstad Solfrid Gjelseth Næss Linda Benedikte Gjelseth

Oppdragsnummer

40-21-0122

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.