Arendal

Sjelden mulighet! 4-roms endeleilighet i Galtesund Panorama - Høy standard - Parkering i kjeller - 2 balkonger

Kystveien 2D , 4841 Arendal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

27%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

54%

har bolig mellom 60-120 kvm

55%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 112 m²
Bruksareal 116 m²
Bruttoareal 125 m²
Tomt 2 296 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 6
Byggeår 2013
Gårdsnummer 507
Bruksnummer 2353
Energimerking C
FINN.no 227396013
Sist endret 27.08.2021 15:18
Prisantydning 7 890 000
Totalpris 8 096 242
Ligningsverdi 732 130,-

Beregnet totalkostnad

7 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 197 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 206 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 096 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tidsriktig, påkostet og særegen er få ord av mange som beskriver denne lekre leiligheten!
Dette er en unik leilighet på toppen av Eureka byggene, særdeles attraktiv beliggende i fremste rekke og helt på bryggekanten, en del av Arendals nye bydel som forbinder Pollen med Barbu området. Leiligheten ligger for seg selv på enden i nest øverste etasje, er gjennomgående og har flott utsikt over Tromøysund, Skilsø og indre byfjord. Fra leiligheten er det tøffelavstand til alle fasiliteter. Få minutters gange inn til Langbryggen og Pollen med alle sine restauranter og Arendal by med alle sine forretninger. Kort gange til Barbu med flott park, fiskeutsalg og bakeri, samt matbutikken KIWI.
- Dørcalling.
- Automatsikringer, 400 volts anlegg.
- Balansert ventilasjon.
- Rør i rør system.
- Vannbåren varme.
- Garasjeplass i kjeller
- Elko Plus innstallasjon i de fleste rom.
- Downlight, WarmDim LED.
- Gasspeis ikledd hvit marmor, med WIFI og appstyring.

Innhold

Leiligheten er beliggende på enden i byggets 6. etasje, som er nest øverst. Adkomst via heis. Leiligheten går over et plan og inneholder en romslig gang, bod, 2 bad/vaskerom, 3 soverom, stue og kjøkken. I tillegg har man to balkonger som gir deg morgen- og formiddagssol på fremstiden av bygget og kveldssol på baksiden av bygget. Fra hovedbalkongen er det flott utsikt over Tromøysund, Skilsø og indre byfjord. Fra den lille balkongen kan man skimte Hisøya med sin vakre belysning, både dag og kveld.
Det medfølger parkeringsplass og bod i garasjekjeller, heisadkomst helt ned fra leiligheten.

Utstyr

Dørcalling.
Automatsikringer, 400 volts anlegg.
Balansert ventilasjon.
Rør i rør system.
Vannbåren varme.
Elko Plus innstallasjon i de fleste rom.
Downlight, WarmDim LED.
Gasspeis ikledd hvit marmor, med WIFI og appstyring.

Standard

Leiligheten holder en meget høy standard med flere påkostede oppgraderinger fra 2018-2020. Moderne fargevalg i alle rom, samt tapeter av god kvalitet. Gulvet er lagt med korkgulv fra Wicanders, i tillegg er det lagt ekstra korklag for enda bedre underlag og fuktsperre mot betong. Korkgulv er et varmeisolerende, lyddempende og mykt gulv med høy slitestyrke, og det er enkelt å vedlikeholde. Alle innvendige dører er byttet ut i nyere tid, fra standard leveranse til heltre. Leiligheten er utstyrt med moderne innstallasjoner som Elko Plus, Downligths med WarmDim og flere ferdigmonterte skinner i tak for oppheng av lamper.

Entré

Du kommer inn i leilighetens entré, en lang gang med god plass for oppbevaring og diverse møbler. Det er integrert skyvedørsgarderobe med speildører. Dørcalling anlegg er montert. Det er heisadkomst fra inngangspartiet og hele veien opp til leiligheten.

Stue

Leiligheten har en romslig stue med god atmosfære, store vindusflater som slipper inn godt med lys og den flotte utsikten over Tromøysund, Skilsø og indre byfjord. Midt i stuen har man en praktfull, påkostet gasspeis ikledd hvit marmor, dette er selve smykket i rommet. Stuen kan bl.a. møbleres med en sosial sofagruppe og et deilig avslappende hvilehjørne der man bare kan sitte og nyte utsikten. Fra stuen er det utgang til en større balkong med plass til hyggelig sittegruppe og flotte planter i krukker. Balkongen vender mot sydøst, så her får du inn morgen- og formiddagssolen, samt den flotte utsikten over Tromøysund, Skilsø og indre byfjord.

Kjøkken

Leiligheten har et stilig og svært påkostet kjøkken levert av HTH i 2016. Her har man sorte slette fronter i eik med lange håndtak i børstet stål. Benkeplaten er av sten, som også er laqt opp etter veggen mellom benkeplate og underskap. Det er nedfelte stikkontakter i benkeplaten, samt hvitevarer av topp kvalitet; integrert fryser, komfyr, platetopp og oppvaskmasin fra Siemens og Miele. Kjøleskap med frys og isbitmaskin fra Miele. Vinskap fra Norcool og kjøkkenventilator fra Røroshetta. Vaskekum i rustfritt stål fra Intra. Det er montert vannvakt i benkeskap. Kjøkkenet gir plass til et romslig spisebord der du kan invitere gjester til et hyggelig og godt måltid. Kjøkkenet har også en praktisk barløsning i sten likt til benkeplate. Fra kjøkkenet har man utgang til en mindre balkong med plass til en liten og intim sittegruppe. Her kan man nyte kveldssolen med noe godt i glasset, samt de vakre lysene fra Hisøy.

Bad

Leiligheten har to lukerative bad, herunder et kombi bad/vaskerom. Begge baderommene er type prefabrikerte baderomskabiner. De har begge moderne fliser på både gulv og vegger. Begge baderommene er utstyrt med varmekabler, slik at man er sikret god varme i gulvet på vinterstid.
Hovedbadet er innredet med dobbel servantinnrdning med oppgraderte kraner, oppgradert vegghengt toalett uten spylekant fra Porsgrunn og dusjhjørne med glassdører og nedfelt gulv i dusjsone, oppgradert dusjgarnityr. Kombi bad/vaskerom er innredet med søyleservant fra Porsgrunn, oppgradert veggengt toalett uten spylekan fra Porsgrunn og dusjhjørne med glassdører og nedfelt gulv i dusjsone. Samt en praktisk vaskeromsløsning fra Strai med skaper og plass til vaskemaskin og tørketrommel, skjult bak dekoratve skyvedører. Det er ikke målt noe fukt på baderommene. Det ble registrert noe bomlyd i enkelte fliser ved inngangsdøren.

Soverom

Leiligheten har totalt tre soverom. Et stort hovedsoverom og to mindre soverom. Det ene soverommet er idag innredet som et praktisk kontor. Hovedsoverommet er av god størrelse og er innredet med ekstra stor skyvedørdgarderobe. Det er også medfølgende skyvedørsgarderober på de to andre soverommene.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggende i fremste rekke og helt på bryggekanten, øverst i Eureka byggene, en del av Arendals nye bydel som forbinder Pollen med Barbu området. Leiligheten ligger på enden for seg selv i nest øverste etasje, er gjennomgående og har flott utsikt over Tromøysund, Skilsø og indre byfjord. Fra leiligheten er det tøffelavstand til alle fasiliteter; bl.a. til Langbryggen og Pollen med alle sine restauranter og cafeer, samt sentrum med sitt utvalg av forretninger. Kort gange til Barbu med flott park, fiskeutsalg, bakeri og dagligvare.

Felleskostnader

3 949 pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer bl.a. TV og internett, ventilasjonsfilter, akonto gulvvarme, akonto varmtvann, garasje, renovasjon, forretnigsførsel, felles forsikring, felles strøm mm.

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bl.a. innboforsikring og strøm.

Andel fellesgjeld

Sameiet har per idag ingen fellesgjeld.

Andel formue

8 647

Sameie

Sameie: Sameiet Galtesund Panorama, Orgnr: 914152402
Styreleder i sameiet er: Olav Arne Eikland
Forretningsfører i sameiet er: Arendal Boligbyggelag
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt  22  eierseksjoner, herunder 20 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Denne leilighetens sameiebrøk er  134/6956. Vedtekter for sameiet, ordensregler og regnskap finner du i prospektet.
Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.
Sameierne har ikke forkjøpsrett.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret ønsker å finne en løsning for å styrke sameiets egenkapital med tanke på fremtidig vedlikehold.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP0002028517

Regnskap

Ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg. Interessenter bes om å sette seg inn i vedlagte dokumenter før bud gis.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboer.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
6. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad, bad/vaskerom, 3 soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Leiligheten er beliggende i 6. etasje i Eurekabygget på Langbryggen/kunnskapshavna. Vis-a-vis Innkjøringen til Pollen P-hus.

Tomt

Areal: 2 296 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Området rundt er pent opparbeidet med lekeplasser, sittegrupper og belyst gangpasasje langs vannkanten.

Garasje / Parkering

Fast parkeringsplass i garasjekjeller med heisadkomst fra leiligheten. Garasjeplasser følger den enkelte boligseksjon og kan kun overdras separat til annen eier av bolig. Plasser kan leies ut til eier av bolig eller næring, hvor bolig har fortrinnsrett på ellers like vilkår.

Byggemåte

Leilighet beliggende i 6 etasje i boligblokk. Bygget er oppført i 2013. Leiligheten har en syd/øst vendt balkong med sjøutsikt og utgang fra stue. I tillegg er det en vestvendt balkong med utgang fra kjøkken. Leiligheten har tilhørende garasjeplass og bod i underetasje. Heis i bygget. Boligblokker er en betong/stål konstruksjon med yttervegger kledd med fliser og Royalimpregnert trekledning. Vinduer er type 3-lags glass i PVC. Etasjeskiller i betong. Oppvarming er elektrisk/varmekabler i våtrom og vannbåren varme i de andre rom. Gasspeis i stue. Balansert ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.02.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Møllers Asyl barnehage
St - Franciskus barnehage (1-6 år)
Soria Moria barnehage Arendal
St. Franciskus skole (1-10 kl.)
Stinta skole (1-10 kl.)
Birkenlund skole (1-10 kl.)
Steinerskolen i Arendal (1-10 kl.)

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner. Leieforhold må informares til styret.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i alle gulv med unntak av våtrom som har varmekabler, i tillegg er det gasspeis i stue. Ellers benyttes elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 494 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer Ab. gebyrer for vann og avløp, samt eiendomsskatt på kr. 11.963,- per år 2021

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 732 130 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 635 666 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Planident: 09062017-16,2014pua2
Plannavn: Nedgravde avfallsanlegg i sentrum, Kanal; Pollen-Kittelsbukt

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/862153-1/200  Erklæring/avtale  
09.10.2013 
Rettighetshaver:AGDER ENERGI NETT AS  
Org.nr: 982974011
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Overført fra: 4203-507/2353
Gjelder denne registerenheten med flere
2014/447934-1/200  Seksjonering  
04.06.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 19
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 134/6956

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Vannmåler er innstallert.

Tilbehør

Spesifikt angående tilbehør, møbler og inventar:
Lamper som henger ned fra tak ol. medfølger ikke leiligheten.
Fastmonterte og frittstående høytalere medfølger ikke leiligheten.
Knaggrekker i gang, soverommene og bod medfølger ikke leiligheten.
Inventar i bod medfølger ikke.
Diverse møbler både innvendig og utvendig kan medfølge etter avtale med selger. Dette er dyre møbler fra bl.a. Slettevoll. Utgangspunktet for salg av møbler er halv pris av ny pris.
Hvitevarer på kjøkken medføleger leiligheten.
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.
Ellers gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Kystveien 2D, 4841, Arendal, Gnr. 507 bnr. 2353 snr. 19 orgnr. 914152402 i Arendal kommune
Ideell andel av sameiet: 134/6956

Eier

Birgit Elise Jakoby

Oppdragsnummer

40-21-0155

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.