Hynnekleiv

Hytte i naturskjønne omgivelser - Idyllisk og pent opparbeidet tomt - Stor og solrik terrasse - Anneks, bakerbu og vedbu

Skjersæ 13 , 4830 Hynnekleiv

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 55 m²
Bruksareal 58 m²
Bruttoareal 68 m²
Tomt 1 400 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2010
Gårdsnummer 93
Bruksnummer 70
Energimerking D
FINN.no 232188324
Sist endret 13.10.2021 12:12
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 419 992

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 69 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 419 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innlandshytte i naturskjønne omgivelser på Skjersæ hyttefelt. Hytta ligger høyt og frittliggende i feltet, med utsikt utover mot Skjærsævannet. Her kan man nyte fine dager i solrike omgivelser fra morgen til kveld.
Hytta har moderne fasiliteter og er tilkoblet privat vann og kloakkanlegg. Bilvei helt frem til hytteveggen. Tomten er meget pent opparbeidet med et sjamernde gårdstun, stor terrasse, plen og blomsterbed. I tillegg til hytta er det oppført et anneks/hobbyverksted, en sjamerende bakerovnbu, vedbu mv.
I området er det gode fiske og bademuligheter ved Skjærsævannet. Vinterstid er det kun en 10-15 minutters kjøretur til oppkjørte skiløyper ved Øynaheia. Til Osedalen i Froland sentrum er det en ca 20 minutters kjøretur. Nærbutikk ved Mykland finner man kun 10 minutter unna med bil.

Innhold

Vindfang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Fra stuen er det trapp opp til hems. På eiendommen er det også oppført et anneks/redskapbu, vedbu og bakerovn

Standard

Hytta har normal god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. På gulv er det hovedsakelig tregulv i furu, med unntak av bad og gang/bod hvor det er fliser. På vegger og i himling er det trepanel.

Entré

Praktisk gang med god plass til sko og yttertøy. Vegg i vegg med gangen er det en bod som er perfekt til oppbevaring av tørrvarer, en fryse eller skiutstyret

Stue

I stuen får man virkelig den gode hyttefølelsen. Her er det høy himling som gir en romslig følelse, mye vinduer som slipper naturen og utsikten inn i stuen, samt utgang til den solrike terrassen. Fra stuen er det trapp opp til hemsen, som kan romme mange sengeplasser.

Kjøkken

Sjamerende hyttekjøkken med profilert rød innredning, laminat benkplate og nedfelt vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stuen.

Bad

Bad med alle de moderne fasilitetene man er vant til hjemme. Badet er utstyrt med toalett, badromsinnredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. På gulv er det fliser og varmekabler. Trepanel på vegger og i himling. Avtrekkvifte i himling.

Terrasse

Rundt hytta strekker det seg en stor terrasse med utsikt utover mot Skjersævannet. Her har man muligheten til å flytte seg med sola eller bort i fra vinden. Ved annekset og vedbua er det også noen fine terrasser, hvor man kan sitte å nyte synet av den velholdte hagen.

Hage

Det første man møter når man svinger inn i gårdstunet ved hytta er en pent opparbeidet og velholdt hage. Her er det oppabeidet med plen, prydbusker, blomsterbed, gruset adkomstvei/parkeringsområde, terrasser og forøvrig naturtomt. Her kan man virkelig fine roen med en kaffekopp i morgensolen eller et glass vin en fin sommerkveld.

Soverom

I hytta er det 2 soverom, samt en hems over stua/kjøkkenet.

Beliggenhet

Hytta ligger i et nyere hyttefelt på Skjersæ i Froland kommune. I området er det gode fiske og bademuligheter ved Skjærsævannet. Båt med elektrisk motot er tillatt på vannet. Alle beboerne i hyttefeltet har rett til båtplass ned ved Skjersævannet.
Vinterstid er det kun en 10-15 minutters kjøretur til oppkjørte skiløyper ved Øynaheia. Til Osedalen i Froland sentrum er det en ca 20 minutters kjøretur. Nærbutikk ved Mykland finner man kun 10 minutter unna med bil.

Løpende kostnader

Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 6.000,-. Avgiften dekker utgifter til vann, avløp, brøyting og vedlikehold av vei. I tillegg kommer det en serviceavgift til Klaro på felles renseanlegg på ca. kr. 2.550,- per år.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Innvendig hems har ikke målbart areal grunnet skråtak og lav takhøyde.
Det opplyses om at vindu på soverommene er for små ihht. kravet om rømningsvei.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Arendal, ca 33 km.: Kjør RV 42 mot Evje. Skjersæ hyttefelt ligger  på høyre side, like før du kommer til Hynnekleiv sentrum.
Fra Kristiansand, ca. 74 km.: Kjør E 18 mot Arendal. Ta inn mot Kjevik og følg RV 41 mot Birkeland. Kjør gjennom Birkeland sentrum og følg RV 41 videre mot Herefoss. Kjør forbi Herefoss mot Hynnekleiv. I krysset v/Hynnekleiv, ta til høyre på RV 42. Du får så Skjersæ hyttefelt på venstre side etter ca. 200 m. 
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med påmeldingsvisninger

Tomt

Areal: 1 400 kvm, Eierform: Eiet tomt. Tomten er meget pent opparbeidet med hage, plen, terrasser og naturtomt. Her er det solrik fra morgen til kveld. Det opplyses om at det vil bli gjennomført en arealjustering av tomten i forbindelse med salget. Arealjusteringen er mellom Skjersæ 13 med gnr. 93, bnr. 70 som vil få tildelt areal fra ubebygd nabotomt (Skjersæ 5) med gnr. 93, bnr. 87. I tillegg vil det bli gjennomført en grensejustering, slik at oppført bakerovn vil ligge på eiendommens tomt. Se vedlagt situasjonskart lenger bak i prospektet for mer informasjon. Det opplyses om at noe arealavvik i forhold til endelig oppmåling kan foreligge. Alle kostnader i forbindelse med justering av tomteareal betales av selger.

Garasje / Parkering

God parkeringsplass på egen tomt

Byggemåte

Hytte oppført 2010 i trekonstruksjoner. Hytta er oppført med hovedetasje og hems over deler av 1.etg. Hytta består av grunnmur med ringmurs
elementer og etasjeskillere i tre med stubbelofts konstruksjon. Yttervegger i trekonstruksjoner med liggende trekledning. Yttertak i trekonstruksjoner
tekket med shingel. Hytta har innlagt strøm og vann/avløp. Vann og avløp er felles for Hyttefeltet. Noe naturtomt ellers utvendig opparbeidet med
plen, beplantning/prydbusker, verandaer og terasser. Det er gruset innkjørsel og gårdsplass med vei helt frem til hytta. Det er i tillegg etablert
frittstående vedbod, redskapsbod og bakerovn på eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for hytta den 10.10.2011. Dokumentet følger vedlagt. Selger har i forbindelse med salget sendt inn byggemelding på oppført redskapsbu/anneks, ved og bakerovn.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i gang og på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 497 pr. år Årlige kostnader for 2021 fordeles slik: Renovasjon kr. 2.609,-. Eiendomsskatt kr. 888,-

Eiendomsskatt

Det er i Froland kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 49 414 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til område for fritidsbebyggelse og område for jord/skogbruk. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Fritidsbolig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2008/13652-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
08.01.2008 
rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:93 Bnr:2  
Med flere bestemmelser
2008/13652-3/200  Bestemmelse om veg  
08.01.2008 
rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:93 Bnr:70  
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om bryggeplass
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Det er privat vei i hyttefeltet. Eiendommen er  tilkoblet privat vannforsyning og avløp/kloakknett.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Hvitevarer på kjøkken medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.  Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skjersæ 13, 4830, Hynnekleiv, Gnr. 93 bnr. 70 i Froland kommune

Oppdragsnummer

40-21-0179

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.