Fyresdal

Fyresdal/Våmur - Hytte i naturskjønne og idylliske omgivelser - Stor terrasse - Solrikt - 3 soverom - Helårsvei

Våmur , 3870 Fyresdal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 82 m²
Bruksareal 86 m²
Soverom 3
Byggeår 1974
Gårdsnummer 26
Bruksnummer 11
Energimerking G
FINN.no 262503989
Sist endret 22.06.2022 13:06
Prisantydning 1 100 000,-
Totalpris 1 138 742,-

Beregnet totalkostnad

1 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 27 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 100 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 38 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 138 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innlandshytte i naturskjønne og idylliske omgivelser. Hytta ligger i et veletablert hyttefelt på Våmur i Fyresdal kommune. Her er det helårsvei frem til parkeringsplass ca 30 meter fra hytteveggen. På vinteren er det bare å ta på seg skiene på utsiden av hytta og ta i bruk oppkjørte skiløyper som starter rett i nærheten. Gjennom den varme årstiden finnes det gode turmuligheter i flott natur. Fyresdal sentrum ligger kun en 15 minutters biltur fra hytta.

Hytta er oppført i 1974 og ble tilbygget i 2006. Hytta inneholder 3 sov, stue, kjøkken, dusjrom, utedo, gang og bod.

Rundt hytta strekker det seg en solrik terrasse med luftig utsikt. Forøvrig er det godt skjermet for innsyn fra vegetasjon rundt hytta,

Innhold

Vindfang, entrè, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, dusjrom, toalettrom og bod.

Standard

Hytta har normal god standard og har blitt delvis oppgradert i senere tid. På gulv er det hovedsakelig tregulv. På vegger er det malt panel og trepanel. I himling er det trepanel. Hytta ble tilbygget i 2006 og ble i den forbindelse utvidet med en større stue/kjøkken og vindfang. Shingel på tak ble skiftet i 2006. Det er også skiftet en del vinduer i nyere tid.

Entré

Romslig vindfang med garderobeskap og heng til yttertøyet. På gulv er det fliser og varmekabler som er prakisk gjennom den kalde årstiden når man drar med seg snøen inn etter en fin dag rundt hytta eller en lengre skitur.

Stue

Lys og pen stue med mye vindusflate som gir en god atmosfære. I stuen er det både peisovn og åpent ildsted som gir den perfekte innekos når minusgradene kryper på. Stuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og midt mellom er det en praktisk skillevegg som er godt egnet som Tv sone.

Kjøkken

Smakfullt kjøkken fra 2006 med profilert innredning, benkplate i laminat og fliser over benk. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, platetopp og kjøleskap. På kjøkkenet er det god plass til en spisebordsavdeling for famliefrokosten, middagen eller spillkveld med venner.

Bad

Dusjrom: Dusjkabinett med manuell påfylling av vanntank. Vannet hentes fra varmtvannstank under kjøkkenbenk.

Toalettrom/utedo: Dobbel utedo med avtrekksvifte som reduserer lukt.

Terrasse

Meget solrik terrasse i usjenerte omgivelser. Her kan man nyte utsikten utover, samtidig som man har direkte kontakt med naturen. På terrassen er det perfekt for soling, grilling og avslapping. Her kan man følge med på barn/barnebarn som leker i naturen rundt hytta.

Soverom

Hytta har totalt 3 soverom. På det ene soverommet er det dobbelseng og på de to andre er det køyeseng.

Beliggenhet

Innlandshytte i naturskjønne og idylliske omgivelser. Hytta ligger i et veletablert hyttefelt på Våmur i Fyresdal kommune. Her er det helårsvei frem til parkeringsplass ca 30 meter fra hytteveggen. På vinteren er det bare å ta på seg skiene på utsiden av hytta og ta i bruk oppkjørte skiløyper som starter rett i nærheten. Gjennom den varme årstiden finnes det gode turmuligheter i flott natur. Fyresdal sentrum ligger kun en 15 minutters biltur fra hytta. I området finnes det mange gode fiskevann hvor man kan kjøpe fiskekort.

Løpende kostnader

Årlig avgift til velforening: Ca. Kr. 2.000,- (vedlikehold vei, brøyting og velavgift) Vedtas årlig på årsmøtet.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

TG1: 73%
TG2: 23%
TG3: 0%
TGIU: 4%

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
TG2:
- Krypkjeller: Fukt observert i jordbunn under boligen. Skjevheter i søylefundamenter. Enernittplater med asbest er montert i stubbloft.
- Loft - uinnredet/råloft: Mus tilstede.
- Ilsteder/skorsteiner: Sprekk observert ved pipe/teglsteinsmur.
- Etasjeskiller: Skjevheter i bolig
- Yttervegger/fasade og konstruksjon: Stedvis noe slitt/råte kledning gavelvegg syd.
- Vinduer: 4 stk eldre vinduer. Forventes høyere varmetap.
- Yttertak: Slitt vindskibord gavelvegg mot syd.
- Terrasse/terrasse på terreng: Råte i trappetrinn. Terrasseplatting på bakside er aldringspreget.
- Grunnmur/fundamenter: Søyler/pilarer som danner fundament har stedvis skjevheter
- Drenering: Fukt under bygning tilstede.

TG3: Ingen.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Spm 1: Hytta har ikke innlagt vann. Vanntilførsel til kran kjøkkenvask fra mindre lukket tank i krypkjeller. Avløp fra oppvaskkom er rør ut under hytta. På dusjrom er det dusjkabinett. Vann til dusj fylles manuelt og pumpes med 12v pumpe, avløp til lukket tank på utsiden av veggen.
- Spm. 4: Opplegg for vann til kran på kjøkken fra lukket tank i krypkjeller
- Spm. 5: Krypkjeller med luke med plassering av vanntank og pumpe.
- Spm. 6: En liten sprekk i pipa som har vært der siden vi overtok. Har ikke endret seg. Pipe ble inspisert og godkjennt av branntilsyn 2020. Ny ovn Contura installert 2006.
- Spm. 7: Hytta er påbygd i 2005(2006. I den gamle delen fra 1974 er det skjevheter i gulv og vegg. Delen som ble berørt av utbyggingen er i stor grad utbedret. Skjevhetene var der da vi kjøpte i 1990 og har etter våre observasjoner ikke endret seg. Noen pilarer i gammel del ble byttet /repare
rt ved utbyggingen. Vi vurderte å rive peisen da vi bygde ut, men satte dette 'på vent' Ble klar over at noe av fundamentet for peisen , lecablokker i østre kant, er preget av opptæring, men det har ikke hatt noen synlige effekter på stabilitet. Er pga planer om fjerning ikke gjort noe med.
- Spm. 9: På kryploftet som ikke er musetett utenfra, har det noen vintre vært spor etter mus. Inne i hytta
har det ikke vært noe.
- Spm. 12: Påbygning med nytt kjøkken og spiseområde, nytt inngangsparti, ny terrasse, ny taktekking. Arbeid utført 2005-2006. Bytting av vinduer i den gamle delen 2016
- Spm. 13: Installasjonsarbeider i den nye delen av hytta 2005-2006. Utført av Fyresdal elektro.
- Spm. 13.1: Samsvarserklæring for alt som ble installert ved påbygging.
- Spm. 21: Påbygning 2005/06 (ref spm 12)
- Spm. 21.1: Godkjent meldingssak Fyresdal kommune 23.09.05
- Spm 25: Feltet har hytteforening som sammen med grunneier organiserer vedlikehold og brøyting av bomvegen fra FV 155 inn i feltet. Vegrett og vegbruksordning er fastsatt av Jordskifteretten 2004. Alle hyttene er pålagt å delta i felleskostnadene for dette.
Området har også eget løypelag som sørger for oppkjøring av ca 2 mil løyper fra hytteområdene og innover heia. Gjennom medlemsskap i hytteforeningen er en kollektiv medlem i løypelaget.
Tilleggskommentarer: Se vedlagt egenerklæring.

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entrè, kjøkken, stue, gang, dusjrom, 3 soverom og toalettrom/utedo.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Arendal. Følg E-18 og ta av ved Tvedestrand. Kjør i retning Åmli. Ta av til høyre ved Fiansvingen inn på Rv. 415 og følg veien videre mot Åmli. Kjør forbi Åmli sentrum og følg Rv. 41 frem til Tjørullkroa før Treungen. Ta til venstre inn på Rv. 355 og følg veien videre i ca. 30 km. Ta deretter av til høyre mot Våmur. Ring til megler, så åpnes bommen.  Se etter "Til salgs" skilt fra Meglerhuset &Partners.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2033, Festeavgift: 5811
Punktfestetomt, Utløpsår feste: 31.12.2033. Tomten festes av Rolf Torgeir Sundgot. Festetiden er 20 år regnet fra 2014. Årlig festeavgift utgjør kr. 5.811,-. Festeavgiften reguleres hvert 5 år etter konsumprisindeks. Festeavtalen ligger vedlagt. Neste regulering er i 2024. Se vedlagt festekontrakt.

Tomten er festet som punktfeste. Et punktfeste er registrert i matrikkelen med et festenummer under et gårdsnummer og bruksnummer. Betegnelsen ble etablert i forbindelse med innføringen av den nå opphevede Delingsloven i 1980. Betegnelsen innebærer at tomten (normalt en hyttetomt) har et leieforhold til en grunneiendom. Eieren av punktfestet betaler derfor en (normalt årlig) festeavgift til grunneieren av det bruksnummeret som festet er registrert under. Det som særtegner et punktfeste er at det ikke har eiendomsgrenser (eller rettighetsgrenser) i marken. Eiendommen er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten. Eieren av punktfestet har normalt en egen (men den kan være begrenset) disposisjonsrett innenfor en sirkel med radius 30 meter fra sentralpunktet. Punktfeste er gjerne benyttet der grunnverdien er lav, for eksempel hyttetomter i innlandet eller på fjellet.

Garasje / Parkering

Parkering på felles parkeringsplass ca. 30 meter fra hytteveggen.

Byggemåte

Fritidsbolig bygget i 1974 med tilbygg i 2006. Boligen er oppført med pilarer og stubbloft. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med stående
trekledning. Vinduer er koblet type og 2-lags glass. Taket er saltaksformet og tekket med Shingel. Romslig sydvendt terrasse med utgang fra stue og
bod. Terrassplatting ved inngangspartiet. Oppvarming er elektrisk og ved. Skorstein med peis og vedovn i stue.
Vann innlagt til yttervegg fra borehull.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Godkjente bygningstegninger i forbindelse med tilbygg i 2006 foreligger.

Adgang til utleie

Adgang utleie 4 uker pr år i hht pkt 8 i den opprinnelige festeavtalen

Oppvarming

Peisovn og åpent ildsted i stue. Varmekabler i vindfang. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 080 pr. år Årlig renovasjon kr. 2.630,-. Årlig feiing/tilsyn kr. 450,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 351 277 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF område i kommuneplanen. (Landbruks- natur- og friluftsområde). Disposisjonsplan for Våmur foreligger.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Hytte.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
- 1984/3410-3/34  Festekontrakt - vilkår/urådighet:  
20.12.1984 
BEST. OM VARIGHET
LEIEN KAN REGULERES
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere


- 2008/425316-1/200  Jordskifte  
27.05.2008 
Jordskiftesak 0820-2003-0009 Veg Våmur - Stuvestøyl
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat vei fra Fv. 355 Fyresdalsvegen og inn til hytta. Borrehull med vann til hyttevegg. Vann fylles på manuelt i vanntank som er plassert i krypkjeller og pumpes videre til varmtvannstank/kjøkkenvask. Dusjløsning med manuell påfylling fra varmtvannstank under vask på kjøkken. Utslagsvann fra dusj går i tett tank på utsiden av hytta. Avløpsvann fra kjøkkenvask via rør under hytta og ut i grunnen Utedo med 2 kammer med tilgang for tømming utenfra. Tømming ved hjelp av slamtømmebil.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitvevarer medfølger. Overtakelse av øvrig innbo kan avtales direkte med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Våmur, 3870, Fyresdal, Gnr. 26 bnr. 11 Fnr. 24 i Fyresdal kommune

Oppdragsnummer

40-22-0128

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.