Froland

Del av tomannsbolig - Alt på en flate - Parkering i garasje - Romslig terrasse med luftig utsikt over boligfeltet

Røyrmyr 46 , 4820 Froland

VISNINGER

31. januar tirsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

62%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

92%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 1 013 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 144
Energimerking C
FINN.no 288858488
Sist endret 24.01.2023 10:38
Prisantydning 2 090 000,-
Totalpris 2 151 242,-

Beregnet totalkostnad

2 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 090 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 61 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 151 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ønsker du en bolig med alt på en flate? Garasje og gode parkeringsmuligheter? God standard? Pent opparbeidet tomt?  Da kan kanskje akkurat denne boligen være den rette for deg!

Når man ankommer eiendommen, har man en romslig felles innkjørsel som er sentrum mellom en felles dobbel garasje og inngangspartiet til  boligen. Boligen har en eksklusiv bruksrett på et pent opparbeidet uteområde med plen og en romslig terrasse med skillevegg mot naboen. Tomten grenser her mot et friareal som gjør at uteområdet er forholdsvis usjenert.

Kort oppsummert om eiendommen:

- Garasje med elektrisk portåpner, innlagt strøm og lys.

- Romslig terrasse

- Praktisk bortsettingsloft

- Spottbelysning i stue/kjøkken

- HTH kjøkken med integrerte hvitevarer

- Grenser mot friareal

- Barnevennlig

Innhold

Gang/vindfang, åpen stue/kjøkken løsning, 2 soverom, bad og teknisk bod/vaskerom.
Bortsetningsloft med luke fra teknisk bod.

Standard

Eiendommen har en god standard. På gulv er det hovedsakelig en trestavs parkett, med unntak av gang/bad hvor det er fliser og bod hvor det er belegg. På vegger er det malt trepanel, med unntak av bad hvor det er våtromspanel. I himling er gjennomgående hvitmalt gips. Listverk er sparklet og malt. Bod med varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og tillgang til et romslig bortsettingsloft. På bortsettingsloftet er det platet gulv og montert lys.

Stue

Lys og pen stue med downlights i tak. I stuen er det plass til både TV-krok og spisebordsavdeling i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken

Kjøkkenet med hvit slett innredning fra HTH og benkplate i laminat. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Fra kjøkkenet/stuen er utgang til en romslig terrasse.

Bad

På bad er det fliser på gulv, samt våtromspanel på vegger. Dusjkabinett, wc og badromsinnredning i hvit utførelse. Varmekabler i gulv.

I teknisk bod er det opplegg for vaskemaskin, som frikjør plass på badet.

Terrasse

Romslig terrasse ut fra stuen i forholdsvis usjenerte omgivelser. Luftig utsyn utover friareal/aktivitetspark. Fra terrassen er det tilgang til plenen på siden av boligen.

Beliggenhet

Bliksåsen boligfelt er den største enkeltstående boligutbyggingen i kommunen siden området på Blakstadheia og Ovelandsheia ble lagt ut for salg på henholdsvis 80 - tallet og begynnelsen av 2000. Nærhet til Osedalen, skoleanlegg, barnehage og flott frolandsk natur. Den sentrale beliggenheten gjør at man i mindre grad er avhengig av bil for å hente å bringe barn på skole og i barnehage. Mange som har sitt daglige arbeid i sentrum har grei gangavstand til jobb og det samme har barn/ungdom som går til og fra skolen.

Froland kommune: Froland kommune er en kommune i vekst og i 2010 passerte kommunen 6.000 innbyggere. Geografisk er kommunen stor med et areal på 642 km², og strekker seg fra Libru i sør til Mykland og Risdal i nord. Osedalen er Frolands kommunesenter, og her finner du et godt utvalg av butikker, kommuneadministrasjon, skole og flere barnehager. Froland er en viktig pendlerkommune for Arendal og Grimstad der mange av kommunens innbyggere har sitt daglige virke. Froland Skole på Mjølhusmoen har gjennomgått en omfattende ombygging de siste årene. I tillegg er det bygget flerbrukshall og svømmehall ved Froland Idrettstadion Kringla som stod ferdig sommeren 2011. Kommunen er kjent for å ha et godt oppvekstmiljø med mange gode tilbud til deg som liker aktiv fritid, i forening, alene, eller sammen med din familie.

Sameie

Sameie: Sameiet Verket brygge 1, Orgnr: 930124389
Uetablert sameie. Det er ingen felleskostnader.
Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt  2 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er  1/2. Vedtekter for sameiet finner du i prospektet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter finner du i prospektet.

Husdyrhold

Ingen restriksjoner.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Tilstandsgrad 2:
- Kjøkken: Overflater gulv - Slitt parkett med noe ujevnheter.
- Øvrige rom: overfalter gulv - Sprekk i flis ved inngangspartiet entre. Slitt parkett med noe ujevnheter i gulv
eksempelvis stue.
- Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.
- Yttertak: Inspeksjonsmulighet: Taket er ikke inspisert tilstrekkelig grunnet is og snø.
- Drenering: Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra
grunnmuren. Konsekvens kan være økt fuktbelastning av grunnmuren. Tilstrekkelig
bortledning av takvann må etableres.
- Frittstående byggverk - Garasje: Helhetsvurdering - Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold
til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig. Eksempelvis sidedør må utbedres. Takrenner må utbedres grunnet lekkasjer.

Tilstandsgrad 3:
Ingen

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært. Kommentar: Firmanavn Rørlegger Egil Bringsverd. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2015.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Firmanavn: Igland garasjen. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Ny garasje i 2015.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad, teknisk bod/vaskerom og åpen stue/kjøkken løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Froland sentrum Osedalen følger man RV 42 igjennom sentrum mot Froland Verk/Evje. I Rundkjøringen etter Osedalen tar man til høyre mot Bliksåsen. Følg veien til toppen og følg veien rett frem ved Bliksåsen barnehage. Ta deretter til venstre. Du vil da få boligen på venstre hånd. Se etter "Til salgs" skilt fra Meglerhuset & Partners

Tomt

Areal: 1 013 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Gruset innkjørsel og parkeringsområde. Fra inngangspartiet og rundt hjørnet av boligen er det belegningstein. Plenareal rundt terrasse. Leiligheten disponerer et ekslusivt bruksareal som er regulert gjennom vedtektene i sameiet. Tomten forøvrig er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i felles dobbel garasje. Garasjen som tilhørerer denne boligen er på 23 kvm (BRA) og har automatisk portåpner, samt egen dør på siden av garasjen. Forøvrig god parkeringsplass på fellesareal.

Byggemåte

Tomannsbolig på ett plan bygget i 2015. Grunnmur er type plate på mark med isolert ringmur. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med liggende
trekledning. Taket er saltaksformet og tekket med betongtakstein. Vinduer er type 2-lags glass. Oppvarming er elektrisk og ved. Stålrørspipe med vedovn kjøkken/stue. Balansert ventilasjon. Kaldtloft med loftsluke plassert himling vaskerom. Terrasse med utgang fra stue. Tilhørende garasje i rekke med nabo.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for boligen den 05.10.2015.
Det foreligger ikke ferdigattest på garasjen. Selger vil sende inn søknad om ferdigattest i forbindelse med salget.
Det gjøres oppmerksom på at innredet vaskerom ikke samsvarer med bygningstegninger. Rommet er definert som en bod.

Barnehage / skole i området

Bliksåsen barnehage (0-6 år): 400 meter
Frolands skole (1-10.klasse): 2, 4 km

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i gang og på bad. Balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 18 934 pr. år Årlige kommunale avgifter: Kr. 11.433,-. Eiendomsskatt: Kr. 2.913,- (oppgitt for 2022 -Foreligger ikke for 2023 p.t.) Årlig renovasjon: kr. 4.588,-.

Eiendomsskatt

Det er i Froland kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 404 095 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 454 740 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Videre utbygging i boligfeltet

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2015/249851-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
19.03.2015 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Overført fra: 4214-13/144
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/249851-3/200  Erklæring/avtale  
19.03.2015 
Rettighetshaver:FROLAND KOMMUNE  
Org.nr: 946439045
Bestemmelse om rett til ledningsnett i bakken
Overført fra: 4214-13/144
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/249851-4/200  Erklæring/avtale  
19.03.2015 
Rettighetshaver:BLIKSÅSEN PANORAMA AS  
Org.nr: 998415357
Bestemmelse om rett til ledningsnett i bakken
Overført fra: 4214-13/144
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Froland kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale. Boligen er p.t utleid. Leiekontrakten er sagt opp og er ledig for overtakelse f.o.m 01.04.2023.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Røyrmyr 46, 4820, Froland, Gnr. 13 bnr. 144 snr. 2 i Froland kommune
Ideell andel av sameiet: 1/2

Oppdragsnummer

40-22-0283

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.