Dalen

Hallbjønnsekken - Svivom - Stor hyttetomt i flott solrikt terreng - kort vei til alpinsenter og oppkjørte løyper.

Svivombakken 22 , 3880 Dalen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Aud Elin Lio
Aud Elin Lio Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Hyttetomt / Selveier
Tomt 1 174 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 123
Bruksnummer 206
FINN.no 231218959
Sist endret 19.11.2021 10:58
Prisantydning 450 000
Totalpris 476 892

Beregnet totalkostnad

450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 26 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 476 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet på Svivom, med fantastisk utsikt mot fjellene Kuskard, Bærhommen, Spafjell og Urdnosi. Fjellvannet Kampetjørn ligger rett ved hytta og det regulerte vannet Borsæ ligger ikke langt unna. Med sør/vest-vendt beliggenhet skinner sola året rundt og til de seneste nattetimene om sommeren.
I områdene rundt vil du finne flotte oppkjørte skispor om vinteren og utallige bær- og toppturer i umiddelbar nærhet. På Hallbjønnsekken er det muligheter for de som elsker lange turer, korte turer, fisketurer, toppturer, bærturer, skiturer eller slalåmturer. Dette landskapet kan by på flotte fjellområder og langstrakte skogsområder. Du kan lett gå fra myr og fjellbjørk til blanke fjelltopper med krystallklare små fjellvann. Det blir kjørt opp fine skiløyper om vinteren og Hallbjønnsekken skisenter kan friste med en barnebakke og en bakke for de litt mer erfarne. Om sommeren kan du gå på utallige stier og turer, eller fiske i ett av de mange små fiskevannene rundt omkring. Jeg kan anbefale en tur til Hallbjønnsekken! Ca 25 km til
Dalen i den ene retningen og 25 km til Valle i den andre retningen.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av spredt fritidsbebyggelse.

Adkomst

Fra Dalen: Kjør i retning Hallbjønnsekken og Valle. Ca 2 km før Hallbjønnsekken kommer du til en liten bro, ca 200 m etter denne ligger p-plass på høyre side i det du kan se ned på Førsvatn. Herfra er det ca 350 m å gå rett nord/vest.

Tomtetype

Fritidstomt.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri, men det er boplikt i kommunen og kjøper må signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Prisantydning inkludert omkostninger

450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 450 000,-)) 26 892,- (Omkostninger totalt) 476 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Overtakelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Budgivning utenfor forbrukerforhold

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Finansiering

Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering.

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt vederlag på kr. 30 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt oppgjørshonorar kr. 4 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilretteleggingsgebyret og alle direkte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.