Tuddal

Nyoppussa enebolig - stor skogseiendom med jakt muligheter

Tuddalsvegen 1178 , 3697 Tuddal

VISNINGER

5. juli tirsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Berit Seltveit
Berit Seltveit Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Fagansvarlig
Type / Eierform Landbrukseiendom / Selveier
Primærrom 108 m²
Bruksareal 125 m²
Tomt 1 538 651 m² / Eiet tomt
Byggeår 1955
Gårdsnummer 84
Bruksnummer 2
Energimerking G
FINN.no 263123402
Sist endret 27.06.2022 14:24
Prisantydning 3 600 000,-
Totalpris 3 703 992,-

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 703 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Eiendom med totalt 1538 da, hvorav 989 da er produktiv skog. Gode jakt muligheter på eiendommen, både storvilt og småviltjakt. Eier av eiendommen har mulighet til å bli med i ett jaktlag for storviltjakt.

Enebolig fra 1955 som er modernisert og tilbygget i perioden 2017 - 2019. Moderniseringen besto bla. ny kledning, yttertak, takrenner, nedløp og vinduer utvendig. I tillegg ble det bygget på ett bad og gang/inngangsparti. Innvendig er alle overflater pusset opp, nytt kjøkken, bad, røropplegg og elektrisk anlegg.
Noe gjenstående arbeid.

Inntekter fra festetomter og veg erstatning.

Innhold

Kjeller: Vaskerom, lager/kjellerrom.
1. etg.: Gang/entre, bad, kjøkken, spisestue og stue med utgang til veranda.
2. etg.: Gang og 3 soverom.

Utstyr

Automatsikringer fra 2018.
Varmepumpe fra 2021.
Altibox innlagt.

Standard

Enebolig fra 1955 som er modernisert og tilbygget i perioden 2017 - 2019. Moderniseringen besto bla. ny kledning, yttertak, takrenner, nedløp og vinduer utvendig. I tillegg ble det bygget på ett bad og gang/inngangsparti. Innvendig er alle overflater pusset opp, nytt kjøkken, bad, røropplegg og elektrisk anlegg.
Noe gjenstående arbeid.

Entré

Romslig entre/gang med god plass til klær og sko. Gulvet er flislagt med varmekabler. Veggene og himling har malt MDF panel. Spotter i himling.

Stue

Stua er utstyrt med en koselig peisovn. God plass for sofakrok og spisebord. Åpen løsning til kjøkkenet.
Gulvet i stua og kjøkkenet har laminat. Malt MDF panel på vegger og i himling. Spotter i himlingen. Stua har også varmepumpe, montert i 2021. Utgang til terrasse.

Kjøkken

Kjøkkenet har en romslig lys innredning med profilerte fronter fra Elkjøp, montert i 2019. Laminat benkeplate. Innredningen har godt med skapplass og benkeplass. Integrerte hvitevarer; komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Bad

Stort bad som er i tilbygget fra 2019. Gulvet har vinylbelegg med varmekabler. Baderomsplater på veggene og med panel i himling. Innredet med servant med skap under, speil, toalett, dusjnisje og skittentøys sjakt ned til vaskerommet.
Det er foretatt hulltaking /fuktmåling, ingen utslag.
TG2: Vinylbelegg ved sluk har slitasje i skjøt.

Innredet til vaskerom i kjeller under badet.

Terrasse

Ut fra stua er det bygget en romslig terrasse som har trapp ned til gårdsplassen. Mangler rekkverk. Det samme gjelder verandaplattingen ved inngangspartiet.

Soverom

Boligen har 3 koselige soverom i 2. etg. Malt tregulv, malt MDF panel på vegger og i himling. Hoved soverommet har en montert vedovn.

Beliggenhet

Eiendommen har en fredelig beliggenhet mellom Sauland og Tuddal. 12 km til Sauland og 9 km til Tuddal. Begge stedene har matbutikk, barnehage og barneskole.
Området har fine turmuligheter hele året med merkede turstier i skog og fjell. Tuddal kan by på ca. 70 km med oppkjørte skiløyper.
Fra hjemmesida til visitt Tuddal https://visittuddal.no/tuddal/:
"I Tuddal kan du leve ut draumen om det gode liv på landet, med fine mulegheiter for ein aktiv og trygg kvardag. Dugnadsånd, levande tradisjonar, ein barnehage og skule der barna blir sett, og fritidsaktivitetar sommar som vinter, er kvalitetar stadig fleire søker.
Hyttefolk og bygdefolk finn fort tonen i Tuddal, og vi ønsker nye innbyggarar spesielt velkommen."
Ta gjerne en kikk på denne siden for informasjon om hva som skjer, truløyper og næringsliv mm.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Forsikring

Eika

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Vinduer i grunnmur - svak isolering TG3
- Veranda - mangler rekkverk TG3
- Pipe - kort gjenstående brukstid på pipe
- Nedløp og beslag - mangler snøfangere på tilbygg, pipebeslag og stigtrinn. TG2
- Veggkonstruksjon - mangler musetetting. TG2
- Etasjeskille - høydeforskjell. TG2
- Radon - manglende måling. TG2
- Rom under terreng - mangler på drenering. Begrenset tilgang til krypkjeller. TG2
- Våtrom - slitasje på belegg ved sluk. TG2

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Nytt opplegg for rør og avløp, utført av rørlegger.
- Det har vert tilfeller med minimal fukt på gulv i kjeller hvis det har regnet mye over lengre tid. Betonggulv og Leka vegg med sluk i gulv
- Det har vert tilfeller hvor det har vert mus i kjeller. Det er gjort tiltak for å stoppe dette.
- Nytt skjult elektrisk anlegg, utført av elektriker.
- Det er bygget ut kjeller under renovering av huset

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 125 kvm

Kjeller:
Bruksareal: 17 m².
Primærrom: 0 m².

1. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken og bad.

2. etasje:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Soverom og gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Uthus 24 m².
Hundehus 25 m².

Adkomst

Fra Sauland; Ta av mot Tuddal/Rjukan, følg Tuddalsvegen ca. 12 km. Eiendommen ligger på venstre side og er synlig fra vegen.

Tomt

Areal: 1 538 651 kvm, Eierform: Eiet tomt
Arealet fordeler seg slik: 989,9 da med produktiv skog, 540,7 da med annet markslag (fjell, myr etc.), 1,3 da med dyrka mark og 6,6 da med bebygd areal.

Garasje / Parkering

Eiendommen har ikke garasje. God plass for bygging av garasje, forøvrig parkering på gruset gårdsplass/adkomstvei.

Byggemåte

Oppført på grunnmur av betong og lettklinkerblokker. Yttervegger består av isolering bindingsverk, utvendig kledd med stående panel fra 2017. Taket er tekket med betongstein fra 2017. Vinduer og dører med malt ramme/isolerglass fra 2016/2017.

Enkelt uthus og hundehus/skjul. Oppført på punktfundament. Vegger av uisolert bindingsverk, kledd med stående kledning utvendig. Taket er tekket med galvaniserte takplater.

Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport, datert 01.06.22 fra takstmann Are Bjørkheim.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Ved og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Inntekter som følger eiendommen

Eiendommen har 3 festetomter/hytter som betaler kr. 1.600,- i festeavgift pr. år/pr. hytte.
Ovenfor eiendommen er det ett hyttefelt under utbygging, solgt 13 av totalt 79 tomter pt. Hyttefeltet bruker del av privat vei som tilhører denne eiendommen. Som erstatning for bruken er det inngått avtale om at eier av denne eiendommen får 600,- kr pr. tomt pr år. Avgiften kan indeksreguleres.

Energiforbruk

Ca. x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 978 pr. år for renovasjon, feiing og eiendomsskatt.
I tillegg kommer tømming av septiktank

Eiendomsskatt

Det er i Hjartdal kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 106 445 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i ett LNF område, landbruk, natur og frilufsliv. Det er arealdelen til kommuneplanen som styrer bruken. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Konsesjon:
Det gjøres oppmerksom på at ervervet av eiendommen er konsesjonspliktig. Kjøper er ansvarlig for å utarbeide og sende inn konsesjonssøknad snarest mulig etter budaksept dog senest omgående etter signering av kjøpekontrakt. Kjøper dekker konsesjonsgebyr (kr.5000). Kjøper bes i budet sitt tilkjennegi om det tas forbehold om at det gis konsesjon til den tilbudte pris eller ikke. Dersom kjøper tar konsesjonsrisikoen, vil kjøper være bundet av sitt pristilbud selv om konsesjonsmyndighetene ikke aksepterer prisen. Kjøper kan da risikere å bli pålagt å selge eiendommen til en som kan få konsesjon. I slike tilfeller skal likevel selger holdes skadesløs og eiendommen må overtas av kjøper på avtalte vilkår senest innen 2 måneder etter første avslag på konsesjonssøknaden. Endring eller konkret fastsettelse av overtagelsesdato, ut over det som er nevnt over, skjer etter avtale mellom partene og skal skriftlig bekreftes overfor meglerforetaket.
Hjartdal kommune har boplikt.

Odel:
Selger opplyser at det ikke er odel på eiendommen.  Eiertid på 20 år er ikke oppfylt. Eiendommen tilfredsttiler arealkrav til å være odelseiendom, mer enn 500 da med skog.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

- 1879/900072-1/33  Utskifting   
- 1942/348-1/33  Skjønn  
-  05.03.1942  Elektriske kraftlinjer
- 31.03.1995  STATNETT SF trådt inn som rettighetshaver/ekspropriant.
- 1944/220-1/33  Skjønn  
- 1965/607-1/33  Skjønn  
-  01.04.1965  Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
- 1970/224-2/33  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3819 Gnr:84 Bnr:2 Fnr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK 200
LEIEN KAN REGULERES
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN

- 1977/1-3/33  Bestemmelse om vannrett  
rettighetshaver:Knr:3819 Gnr:84 Bnr:2 Fnr:3  

Bestemmelse om garasje/parkering
Gjelder denne registerenheten med flere
 
- 1977/1-4/33  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 80 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3819 Gnr:84 Bnr:2 Fnr:3
ÅRLIG AVGIFT NOK 300
LEIEN KAN REGULERES
Gjelder denne registerenheten med flere
 

- 01.03.1977  Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Hjartdøla kraftverk
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1992/671-3/33  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3819 Gnr:84 Bnr:2 Fnr:4
ÅRLIG AVGIFT NOK 200
LEIEN KAN REGULERES
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
Gjelder denne registerenheten med flere
 
- 2006/1601-3/33  Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3819 Gnr:84 Bnr:82  
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vannrett
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Egen bore brønn. Avløp til septiktank, ny i 2017. Privat vei, ca. 150 meter frem til eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Hus forsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til berit@partners.no eller SMS: 90 99 87 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelse så snart konsesjon er gitt.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tuddalsvegen 1178, 3697, Tuddal, Gnr. 84 bnr. 2 i Hjartdal kommune

Oppdragsnummer

48-22-0109

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.