Bø i telemark

Haugerudbakken - Lys og delikat toppleilighet med tre soverom og to bad! Solrik balkong med fantastisk utsikt.

Haugerudbakken 5K , 3802 Bø i telemark

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Frida Henriksveen
Frida Henriksveen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

42%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

31%

har bolig mellom 60-120 kvm

54%

av boligene er nyere enn 20 år

18%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 98 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 2 308 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2023
Gårdsnummer 44
Bruksnummer 50
Energimerking A
FINN.no 299501099
Sist endret 23.08.2023 12:42
Prisantydning 2 490 000,-
Totalpris 6 234 838,-
Fellesutgifter 16 316,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 3 736 856,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 226 856,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 234 838,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten inneholder følgende rom: entrè, tre soverom, to bad, stue/kjøkken i åpen løsning.

Standard

Leiligheten har gjennomgående lyse og fine overflater.  Det er slette vegger og tak malt i fargen Sommersne i alle rom, listefritt mot himling. Ulv 1-stavs eikeparkett i entré, kjøkken, stue og soverom.

Romslig og moderne åpen stue og kjøkkenløsning med rikelig naturlig lys fra de store vinduene og skyvedørene ut til balkongen. Her har du mange møbleringsmuligheter, og god plass til stort langbord.

Kjøkkeninnredning er levert fra Sigdal med hvite slette fronter. Her har du godt med plass til oppbevaring i skuffer og skap. Frittstående hvitevarer med fornt i stål (gjelder kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr).

Baderommene har gulvfliser i grå farge 20X20cm og hvite baderomsplater. Lys baderomsinnredning med overhengende speil, samt dusjhjørne 90*90cm. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

I denne leiligheten har du eget bad i tilknytning til hovedsoverom. I tillegg er det et stort walk-in closet med mange innredningsmuligheter. I dag er det plassert to store garderobeskap som medfølger.

Leiligheten inneholder tre lyse soverom med plass til garderobeskap. I tillegg medfølger det en bod for lagring i underetasje, samt parkeringsplass i garasjeanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet tilbaketrukket fra Bø sentrum. Det er gangavstand til sentrum med diverse butikker, hyggelige kaféer og spisesteder, vinmonopol, apotek, 2 kjøpesentre og ikke minst hyggelige Bøgata med diverse butikker. Det er kort vei til flotte turområder og rolige gangveier.

En liten kjøretur unna har du fantastiske Bø Sommarland, Lifjell med alle sine fasiliteter og oppkjørte skiløyper (rundløype) vinterstid som strekker helt fra Lifjell og til blant annet områdene Langkåshaugen/Bakås/Forberg/Bø sentrum/Borgja (se skiporet.no for løypekart).

Felleskostnader

16 316 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer vedlikehold fellesanlegg, forsikring leilighet, kommunale avgifter og medlemskontigent. Kr. 599,- vil tilkomme for Altibox.

Løpende kostnader

Felleskostnader, innboforsikring, strøm.

Andel fellesgjeld

3 736 856

Borettslag

Borettslag: Haugerudbakken Borettslag, Orgnr: 930687359

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne.

Andelseierne må være medlem av boligbyggelaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 26303655475, Sparebanken DIN
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 21.03.2023: 4,2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 480
Saldo er 21.03.2023: 40 263 770
Andel av saldo: 3 736 856
Første termin: 28.02.2023. Neste avdrag: 30.04.2043 (siste termin 28.02.2063)
Avdragsfritt i 20 år fra februar 2023

Ut ifra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.04.2043 utgjøre ca. kr. 10 250,- pr. måned for denne boligen.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg. Regnskap foreligger ikke da borettslaget nettopp er opprettet.

Husdyrhold

Dyrehold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 101 kvm


Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra rundkjøringen i Bø sentrum tar du av til Folkestadvegen. Kjør ca 250m og ta deretter til venstre inn på Gamleveg. Kjør deretter 2. vei til høyre inn i Haugerudbakken. Eiendommen er merket med plakat fra Lokalmegleren & Partners og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Tomt

Areal: 2 308 kvm, Eierform: Fellestomt

Eiet fellestomt på ca. 2 308 kvm. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Garasje / Parkering

Hver leilighet har 1 stk. parkeringsplass i garasjekjeller.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.01.23 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Brukstillatelsen gjelder leilighetsbygg m/12 boenheter, gjenstående arbeid: Utenomhusarbeider som f.eks asfalt, belegnngsstein og beplantning, arbeider som ikke kan utføres på vinterstid.  At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Adgang til utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming kombinert med tilluft/fraluft varmepumpe NIBE F470 iht. krav i TEK 17. Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 018 112 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplan: Detaljreguleringsplan for del av Haugerudbakken
ID: 04_54_2015
Ikrafttredelse 16.06.2016

Reguleringsplan: Områdereguleringsplan for Bø sentrum
Plantype: Områderegulering
Ikrafttredelse 05.11.2018

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. . Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. avhl. § 2-11. 

Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. 

Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og i fem år etter overtakelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % etter overtakelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir lyst ut etter salg.

Adresse og matrikkel

Haugerudbakken 5K, 3802, Bø i telemark, Gnr. 44 bnr. 50, andelsnr. 11 i Haugerudbakken Borettslag med orgnr. 930687359 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0042

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.