Bø i telemark

Nordbøåsen - Stor familiebolig med høy standard fra 2021. Delikat kjøkken, to bad og fire soverom. Dobbel garasje.

Nordbøbergja 58 , 3803 Bø i telemark

VISNINGER

25. september mandag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Frida Henriksveen
Frida Henriksveen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

70%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

72%

har bolig på over 120 kvm

46%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 234 m²
Bruksareal 239 m²
Tomt 703 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 54
Bruksnummer 196
Energimerking B
FINN.no 319514412
Sist endret 14.09.2023 13:11
Prisantydning 5 990 000,-
Totalpris 6 158 642,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 642,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 158 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Bolig over to etasjer inneholder følgende:
1.etasje med entre, hall, bad, teknisk rom, vaskerom, kjøkken, spisestue og stue. Utgang fra kjøkken og spisestue til terrasseplatting på to sider av boligen på tilsammen ca. 60 m2.
2.etasje med stue, walk-in closet, bad, toalettrom og fire soverom.

Utstyr

Sigdal kjøkkeninnredning
Varmekabler i hele 1.etg. samt bad i 2.etg
Alarm fra Verisure

Standard

Velkommen til Nordbøbergja 58, en nyere familiebolig med store rom, delikat og påkostet kjøkken, to flotte bad og hele fire soverom. Dette er boligen med familien i sentrum! Varmekabler i hele 1.etasje, samt lekker peisovn i stue sørger for en lun atmosfære.

Pent opparbeidet tomt med gruset innkjørsel, dobbel garasje, plen og beplantning. Praktisk inngang fra bakkeplan. Eiendommen grenser til friareal og lysløype hvor det er skiløyper om vinteren. Fantastisk flott utsikt mot Lifjell, samt gode solforhold.

Entré

Du ønskes velkommen inn i et romslig og lyst vindfang, med direkte adkomst fra bakkeplan. Rommet er utstyrt med praktiske og flotte fliser på gulv, og lyse slette flater på vegg og i himling. God plass til garderobeløsninger og oppbevaring. Vindusflater både i dør og sidevinduer sørger for en luftig atmosfære. I tillegg ønskes du velkommen videre inn i boligen gjennom glassdør med glassfelt.

Innenfor venter en stor hall med trapp, lekker belysning og skyvedører i glass. Her får man et fantastisk gjennomlys i alle rom.

Stue

Boligen inneholder to store stuer , en i hver etasje. i 1.etasje er stuen vinkelformet, og innvendige overflater består av laminat, malte slette flater på vegg og i himling. Store vindusflater for rikelig med lys og fin utsikt. Belysning via downlights og enkelte takpunkt. Stua har varmekabler og en delikat vedovn med glass på tre sider. God plass til langbord for hele familien, her kan hyggelige stunder finne sted!

Stor loftstue i 2.etasje med laminat på gulv, og slette overflater på vegg og i himling. Fantastisk utsikt mot Lifjell! Her er det god plass til sofakrok, kontorløsning, lekeareal etc. Et fantastisk oppholdsrom, helt uvurderlig for barnefamilier.

Kjøkken

Delikat og påkostet kjøkkeninnredning fra Sigdal. Innredningen har profilerte fronter i fargen "Duggblå", benkeplate i solid stein, underlimt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Praktiske fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Nisje til kjøl- og frys. Integrert komfyr og kaffemaskin i høyskap og oppvaskmaskin i benk. Vinskap og nedfelt platetopp med integrert ventilator på kjøkkenøy.

Kjøkkenet passer utmerket for hobbykokken, med smarte løsninger og gode arbeidsflater. Mye lagring i skap og dype skuffer. I tillegg er kjøkkenet et hyggelig samlingspunkt med sitteplasser rundt kjøkkenøya. Praktisk utgang fra kjøkken til hyggelig uteplass.

Bad

Boligen inneholder to baderom, ett i hver etasje. I tillegg er det er praktisk toalettrom ved loftstue.

Baderommet i 1.etasje har flislagte gulv med varmekabler. Veggene er utstyrt med baderomsplater i grå utførelse. Himling med malte overflater og downlights. Badet er utstyrt med vegghengt servantskap med skuff i merket Linn-bad. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur med gulldetaljer. Speil med lys og stikkontakt på vegg over servant. Nedsenket dusjsone på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Togreps dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Baderommet fremstår delikat og romslig. Svært praktisk med adkomst direkte fra hall.

Baderommet i 2.etasje ligger i forbindelse med egen soveromsavdeling til hovedsoverommet. Her ligger også et praktisk walk-in closet med mye skapplass. Baderommet fremstår lyst og romslig med flislagte overflater på vegg og gulv. Varmekabler og belysning via downlights. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje og dobbel servantinnredning med skuffer i merket Linn-bad. Fine detaljer som eikespiler, hvite servantboller og armatur i gull.

Toalettrommet er utstyrt med laminat på gulv, og malte flater på vegg og i himling. Toalettrommet inneholder vegghengt servantskap i sort utførelse, servant med ett-greps armatur og vegghengt toalett.

I 1.etasje ligger et stort, praktisk vaskerom med belegg på gulv, baderomsplater på vegg og malte flater i himling. Belysning via downlights. Rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God plass til vaskeromsinnredning etc.

Hage

Pent opparbeidet uteareal med gruset innkjørsel, plen, beplantning og platting. Dobbel garasje med god plass og el-bil lader. Flotte solforhold, og fantastisk utsikt mot Lifjell. Eiendommen grenser til friareal og lysløype hvor det er skiløyper om vinteren.

Soverom

Boligen inneholder totalt fire soverom, alle beliggende i 2.etasje. Rommene er svært romslige med plass til både dobbeltseng, store garderober, pult og eventuelt sofa. Rommene har alle delikate fargevalg på veggene, samt laminat på gulv. Belysning via downlights på hovedsoverom. Hovedsoverommet har også direkte adkomst til walk-in closet.

Dersom man ønsker å etablere et soverom i 1.etasje, er det anledning til å sette opp en lettvegg i stuen.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i nytt boligområde på Nordbøåsen. Eiendommen grenser til friareal og lysløype, og innehar flott, landlig utsikt. Ypperlig for barnefamilier! For den turglade er det flere frilufts -/ turmuligheter i nærområdet.

Det er ca. kun 2km til Bø sentrum, og alle fasiliteter bygda byr på. Blant annet shoppingsentre, kafé, matbutikker, frisører, skole og barnehage etc. Kort vei er det også til Gullbring Kulturanlegg med kino, treningssenter, hall og svømmebasseng.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikringer.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 8054303

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Våtrom - Bad 1.etasje
Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet servant er usikker. Fare for fukt i konstruksjon ved en eventuell lekkasje. Tettedetaljer bør fornyes/etableres.

Vaskerom
Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet vaskemaskin er usikker. Fare for fukt i konstruksjon ved en eventuell lekkasje. Tettedetaljer bør fornyes/etableres. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk bør være minimum 25 mm. Det er på tilfeldig sted målt til ca. 15 mm. Det kan ikke verifiseres om det er oppkant på membran ved terskel eller bak dørlister. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Kjøkken
Det er stedvis knirk i gulvet. Årsak kan være at laminat mangler avstand og er lagt for tett inn til vegger/listverk uten mulighet for bevegelser. Ytterligere undersøkelser og eventuelle utbedringer anbefales.

Toalettrom
Det er stedvis knirk i gulvet. Årsak kan være at laminat mangler avstand og er lagt for tett inn til vegger/listverk uten mulighet for bevegelser. Ytterligere undersøkelser og eventuelle utbedringer anbefales.

Øvrige rom
Det er stedvis knirk i gulvet. Årsak kan være at laminat mangler avstand og er lagt for tett inn til vegger/listverk uten mulighet for bevegelser. Ytterligere undersøkelser og eventuelle utbedringer anbefales.

Radon
Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for Strålevern og Atomsikkerhet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Elbillader 11kW 3-fase 400V TN-S nett installert i garasje av Mitek AS samtidig med bygging av garasje og hus.

Tilleggskommentar
Det er knirking i deler av laminatgulv på et av soverommene og foran kjøkkenøy. Entreprenør/utbygger TBE AS skal komme og få det utbedret.

Boligens areal

Primærrom: 234 kvm, Bruksareal: 239 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 120 m².
Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall, vaskerom, bad, kjøkken, spisestue og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, toalettrom, bad, omkledningsrom og fire soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Bø sentrum: Følg riksvei 36 mot Seljord i ca. 1 km. Ta til venstre inn på Nordbøvegen, og følg denne i ca. 1,2 km. Ta til venstre og følg denne under skibrua. Ta så til venstre igjen.  Boligen ligger på venstre side og er merket med plakat. .Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 703 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbel garasje, samt flere oppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur av ringmurselementer og betong og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig stående trekledning. Yttertak med valmtaksform av trekonstruksjon tekket med takstein. Ytterdør med profilert flate og glassfelt. Vinduer og terrasse-/balkongdører med karmer/rammer av tre med tre-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.12.2021 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 21 411 pr. år I de kommunale avgiftene inngår gebyr for vann, avløp. renovasjon og feiing. Eiendomsskatt vil påløpe.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 399 713 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 038 965 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033
ID: 202001
Ikrafttredelse 21.06.2021

Reguleringsplan: Detaljreguleringsplan for B4, B5 og B7 i Nordbøåsen
ID: 02_40_2016
Ikrafttredelse 11.06.2018

Offentlige planer

Midt-Telemark kommune opplyser om at det foreligger godkjente tiltak etter plan- og bygningsloven på nabo/gjenboereiendom gnr. 54 bnr. 195.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2016/327936-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  

13.04.2016 
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:111  
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:112  
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:113  
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:114  
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:115  
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:54 Bnr:116  

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3817-54/173
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/462982-1/200  Erklæring/avtale  
26.05.2016 
Rettighetshaver:TELEMARK ENERGI PRODUKSJON AS  
Org.nr: 963022158
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg
Overført fra: 3817-54/173
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1385173-1/200  Bestemmelse om veg  
19.11.2019 21:00 
Rettighetshaver:MIDT-TELEMARK KOMMUNE  
Org.nr: 920297293
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Eiendommen har vannmåler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Nordbøbergja 58, 3803, Bø i telemark, Gnr. 54 bnr. 196 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0113

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.