Bø i telemark

Bø sentrum - Delikat toppleilighet på Skogenkvartalet med to soverom og stor balkong! Heis, garasje og sportsbod.

Bøgata 53H , 3800 Bø i telemark

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Frida Henriksveen
Frida Henriksveen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

42%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

31%

har bolig mellom 60-120 kvm

54%

av boligene er nyere enn 20 år

18%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 73 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 3 145 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 319
Energimerking C
FINN.no 319375466
Sist endret 18.09.2023 14:39
Prisantydning 2 750 000,-
Totalpris 4 275 382,-
Fellesutgifter 11 168,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) 1 516 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 266 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 382,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 275 382,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten inneholder følgene:
Entre, to soverom, bad, bod/tekniskrom, stue og kjøkken.

Utstyr

  • Postkasse med lås plassert i trappeoppgang ved hovedinngang.
  • Fellesrom for avfall i forbindelse med den ene trappesjakten.
  • Det leveres anlegg med en kontakt for telefon/data og en kontakt for TV i leiligheten.
  • Borettslaget har oppgradert TV-og internettpakken fra Altibox/Midt-Telemark Breiband. Denne pakken inkluderer nå: Altibox  fiberbredbånd 200/200.
  • Lufteluker/glugger med myggnetting på begge soverom.
  • Screens på vinduer, samt markise på balkong.

Entré

Du ønskes velkommen inn i en innbydende og romslig entrè med eikeparkett på gulv og malte vegger og himling. Gangen er utstyrt med garderobenisje og knagger for heng. Det er installert calling-anlegg med videokamera.

Kjøkken

Leiligheten har en fin åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor balkong på ca 18kvm. Fra balkongen er det flott utsikt mot Evjudalen, Breisås, Bøhaugen med kyrkjene og områdene rundt. Her er det sol fra tidlig formiddag til ettermiddag/kveld. Balkongen er skjermet med levegger mot naboene på hver side. Stuen har eikeparkett på gulv og malte vegger og himling.

Tidløs kjøkkeninnredning fra HTH med god skap- og benkeplass. Innredningen har integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp (induksjon), samt kjøl-og fryseskap. Det er fliser over kjøkkenbenken.

Rommet fremstår lyst og koselig med store vinduer og skyvedør ut til balkongen.

Bad

I tilknytning til gangen er det en praktisk bod/vaskerom på 4,5 kvm med våtromsbelegg på gulv og malte vegger og himling. Ventilasjonsaggregat og sikringsskap er plassert i boden. Det er god plass til hyller og oppbevaringssystem, samt for eksempel tørkestativ. Opplegg for vaskemaskin.

Delikat flislagt bad med varmekabler og downlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og veggmontert servantskap (90 cm) med helstøpt servantplate.

Soverom

Romslige soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det er også plass til kontorpult/arbeidsbord her. Soverommet har eikeparkett på gulv og malte vegger og himling. Praktiske luftespalter med myggnetting ved vinduene, samt screens.

Hovedsoverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe i sort utførelse. Speildører, skyffer, heng og automatisk belysning i skap.

Soverom 2

Sportsbod og garasjeplass:
Leiligheten har sportsbod og garasjeplass i tilknytning til garasjekjelleren. Skilleveggene i boden er i sterk nettingutførelse og boden leveres med hengelås. Adkomst til garasjekjelleren via heis eller trapper.

Beliggenhet

Skogenkvartalet har en flott beliggenhet - sentralt, midt i Bø sentrum og samtidig tilbaketrukket. Bygget er plassert på sydsiden av Bøgata, vest for kommunehuset i Bø med direkte kontakt til grøntområdene i Evjudalen.

Den nye bebyggelsen danner et moderne kvartal sammen med eksisterende bebyggelse mot Bøgata. Skogenkvartalet borettslag er fordelt på 2 bygg. Det ene har parkeringskjeller, forretning i 1. etasje (Rema 1000) og 8 leiligheter i 2. etasje. Det andre bygget har kontor-/forretningslokaler (Skatteetaten) i 1. etasje og to etasjer med til sammen 10 leiligheter.

Fellesarealene er lagt på taket til forretningene i direkte kontakt med leilighetene. En gangbro knytter de 2 byggene sammen. Den unike beliggenheten med nærheten til Evjudalen gir leilighetene gode sol- og utsiktsforhold. I Evjudalen er det fine uteoppholdsarealer for rekreasjon og lek. Byggets nordre fasade vender seg mot en mer urban side med innganger til forretninger og parkeringsplasser.

Beliggenheten er som skapt for et sosialt liv, samtidig har du muligheten til å trekke deg tilbake til en bolig omgitt av sol, grøntarealer og flott utsikt.

Felleskostnader

11 168 pr. mnd.
Fellesutgiftene utgjør kr. 11 168,- per mnd og inkluderer renter på fellesgjelden, TV og Altibox fiberbredbånd, serviceavtale ventilasjonsanlegg, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, fellesstrøm, vask av fellesarealer, heiskostnader, forretningsførerhonorar og revisjon.

Felleskostnadene fordeler seg slik:
Felleskostnader drift: 4 654,-
Renter: 6 514,-

Avdrag på fellesgjelden begynner å påløpe den 30.12.2026.

Vi oppforderer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kan variere over tid,  blant annet som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Løpende kostnader

Felleskostnader, innboforsikring og strøm.

Andel fellesgjeld

1 516 000

Andel formue

4 484

Borettslag

Borettslag: Skogenkvartalet Borettslag, Orgnr: 918046380
Skogenkvartalet borettslag består av 18 leiligheter. Styreleder er Gunnar Høgetveit.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er etablert IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjelden). Dette er en ordning hvor en kan betale ned hele eller deler av fellesgjelden som er knyttet til boligen og få redusert felleskostnadene.

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 12134094336, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.09.2023: 5.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 93
Saldo per 04.09.2023: 16 636 000
Andel av saldo: 1 516 000
Første termin: 30.03.2017 Neste avdrag: 30.12.2026 (siste termin 30.09.2046)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2026 utgjøre ca kr 3 650,00 per måned for denne boligen.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87597352

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Husdyrhold

Ifølge husordensreglene er det er ikke tillatt å holde hund eller katt uten skriftlig tillatelse fra styret i borettslaget. Styret kan samtykke i at brukeren av boligen kan ha husdyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2.

Våtrom - Bad
Enklete fuger tilknyttet flis på gulv i dusjen har gått i oppløsning/løsnet. I tillegg registreres det bomlyd i fliser i dusjsonen, noe som indikerer manglende vedheft til underlaget. Krever oppfølging og tiltak anbefales. Selger opplyser om det har vært gjort utbedringer av fliser i dusjen, rett før fem års garantitiden utløp.

Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 6mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Selger opplyser om at det kan komme vann på utsiden av glassvegger når dusjen brukes. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 35 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Øvrige rom
Overflater vegger: Det observeres riss i hjørne mellom kjøkken og stue vegg. Dette observeres også i hjørne på bod ved koblingskap for vann. Krever oppfølging med ettersyn, eventuelle tiltak anbefales.
Overflater gulv: Stedvis noe slitasje på parkett med blant annet hakk, merker og riper, samt enklete ujenvheter i overflaten.
Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Etasjeskiller
Ved hjørne mellom bod og stue er det en lokal svanke som er synlig i parkettoverflaten. Målingene er innenfor anbefalte verdier til NS3600.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader?
3 sprekte fliser i dusjsone, byttet på garanti. UE av hovedentreprenør Veidekke.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Easee-ladeboks.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 79 kvm

Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 145 kvm, Eierform: Fellestomt
Skogenkvartalet borettslag er en del av Skogenkvartalet eierseksjonssameie som består av 3 hovedseksjoner (1 boligseksjon og 2 næringsseksjoner). Borettslaget er eier av boligseksjonen i sameiet. Det er eierseksjonssameiet som eier tomtegrunnen. Kontakt megler for opplysninger om vedtekter vedrørende både sameiet og borettslaget.

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i garasjekjeller medfølger. Det leveres to portåpnere til garasjeporten. Ved behov er det mulig å kjøpe en ekstra parkeringsplass i kjeller. Ladeboks for elbil tilhørende parkeringsplassen (forbruk går av egen måler i leiligheten).

Byggemåte

Bygget er oppført med grunnmur av betong med støpt plate mot grunn. Veggkonstruksjon i betong samt utfyllende treverk.
Etasjeskiller av betong. Flatt tak tekket med takbelegg (tak er ikke besiktiget). Vinduer i 2-lags glass og balkongskyvedør i to-lags glass fra byggeår. Slett inngangsdør fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.07.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Framleie/bruksoverlating kan ikke skje uten samtykke fra styret i borettslaget, jfr. vedtektene pkt. 4-2

Oppvarming

Borettslaget er tilknyttet fjernvarmeanlegg og oppvarmes via radiatorer (egen måler som avregnes). Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning i henhold til gjeldende forskrifter.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 835 485 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 007 747 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert for sentrumsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplan: Områdereguleringsplan for Bø sentrum
Ikrafttredelse 05.11.2018
Formål: Turveg, vegetasjonsskjerm, friområde, ras- og skredfare, sentrumsformål
Arealbruk: Sentrumsformål, nåværende

Reguleringsplan: Detaljreguleringsplan for Skogenkvartalet
Ikrafttredelse 24.02.2014
Formål: Bolig/forretning/kontor, fortau, gangveg/gangareal/gågate, ras- og skredfare

Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033
Ikrafttredelse 21.06.2021

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Leiligheten har vannmåler. Eiendommen har avkjørsel fra privat vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 5 dagers frist (virkedager)  til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

Adresse og matrikkel

Bøgata 53H, 3800, Bø i telemark, Gnr. 53 bnr. 319 snr. 1, andelsnr. 15 i Skogenkvartalet Borettslag med orgnr. 918046380 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0124

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.