FETSUND/LØKENÅSEN

Enebolig fra 2016 med 2 utleiedeler | 18.000,- kr skattefri leieinntekt pr. mnd. | Fantastisk utsikt | Garasje

Nedre Damvei 10 , 1900 Fetsund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henrik Jensen
Henrik Jensen Partner / Eiendomsmegler
Mats Ergo
Mats Ergo Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

88%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

40%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 225 m²
Bruksareal 228 m²
Bruttoareal 251 m²
Tomt 939 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 6
Byggeår 2016
Gårdsnummer 440
Bruksnummer 99
Energimerking C
FINN.no 170953773
Sist endret 15.07.2020 00:16
Prisantydning 9 490 000
Totalpris 9 741 070
Ligningsverdi 1 822 566,-

Beregnet totalkostnad

9 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 251 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 741 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Visningstekst

Dersom du planlegger å delta på annonsert visning bes du som kunde om å gi beskjed i forkant til eiendomsmegler, trykk på påmeldingsknappen i annonsen.
Vi tilbyr også privatvisninger for de som ønsker det. Velkommen til en trygg visning!

Oppdragsnummer

55-20-0008

Adresse og matrikkel

Nedre Damvei 10, 1900, Fetsund, Gnr. 440 bnr. 99 i Lillestrøm kommune

Eier

Mussarat Anjum Mohammad Rashid

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 30 749 pr. år
I dette inngår gebyr til vann, avløp og renovasjon samt pipe/tilsyn.

BRA/PROM

228 / 225 m²

Antall soverom

6

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2016

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 33.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 33.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 939 kvm. Eierform: Eiet tomt.
Opparbeidet tomt som består av plenområder. Tomten har blitt påkostet med granitt mur og en av de beste murfliser i innkjørselen, samt har det blitt innbygget downlights i innkjørselen. Ellers er det lagt varmekabel i innkjørselen som er meget praktisk på vinterstid.

Beskrivelse

Moderne og innholdsrik enebolig over to plan med to utleiehybler. Boligen er fra 2016/17 og har fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Her får du mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, samt en gjennomgående god standard. Det er store vinduer, romslig stue, samt åpne og sosiale rom som sørger for en luftig atmosfære. I tillegg får du en helt fantastisk utsikt over Glomma og en nydelig solnedgang! På varme sommerdager vil du nok sette mest pris på de solrike terrassene!
Boligen ligger usjenert til på Løkenåsen, med rolige omgivelser og nærhet til marka.
Barnevennlig familiebolig med god bokvalitet
4 soverom og 2 bad i hovedboligen
2 hybler med egen inngang
skattefri inntekt på 18.000,- pr mnd.
Dobbelgarasje med motorisert åpner
Brostein foran huset med varmekabler i innkjøringen

Innhold

Enebolig over to plan med råloft og to hybler. Hovedboligen består av stue, kjøkken, to soverom, omkledningsrom, bad og gang/entré i 1. etasje. I underetasjen finner du to soverom, bad, teknisk rom og gang med trapp. Det er adkomst til råloftet via det ene soverommet i 1. etasje. Begge hyblene inneholder stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entré. I tillegg finner du en frittstående dobbelgarasje med elektrisk portåpner.

Beliggenhet

Super enebolig som har en attraktiv beliggenhet på Løkenåsen i Fetsund. Her bor du usjenert til i idylliske omgivelser med nærhet til marka. Boligen ligger høyt og fritt til med en fantastisk utsikt mot Glomma hvor du kan nyte en enestående solnedgang! Du får nærhet til marka, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker på Løkenåsen. Ytterligere servicetilbud finnes også i Fet sentrum. Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter som kan tilby ete rikt utvalg av butikker og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Boligen har en fantastisk beliggenhet når det kommer til rekreasjonsmuligheter. Her får du flotte tur- og friluftsområder både sommer som vinter med bl. a. utallige skiløyper, turstier og bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika.
Kommunen har et variert tilbud innen kultur og idrett og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Fetsund lenser er et kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk, hvor det er mange gode aktiviteter for både store og små. Ellers finner du treningssenter som Spenst og Evo i nærheten. For den golfglade kan man ta en tur til Leikvin Golfpark.
Ellers er det kort gange til bussforbindelser med linje 480, 480E, 190 og 190E fra Klokkerud. I tillegg er det en kort kjøretur til Svingen stasjon

Stue | Med peis og solrik terrasse

Stuen er lys og romslig og gulvet er belagt med en pen parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært praktiske planløsningen, sørger for en luftig atmosfære. Fra vinduene får du en fantastisk utsikt mot Glomma og en nydelig solnedgang. For det første er størrelsen perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner med plass til mange gjester. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I himlingen er det lagt downlights. Videre finner du en koselig peis med glassdør, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager.
På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige terrassen på 17 kvm. Terrassen er vestvendt, så her kan du nyte solrike dager. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, slik at du fint kan invitere venner over. Terrassen er i trekonstruksjon belagt med terrassebord.

Kjøkken | Moderne og stilrent

Moderne kjøkken som har Tvis innredning med fronter i høyglans, samt benkeplate av laminat med nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur. Mellom benkeskapene og overskapene er det dekorative fliser. Over kjøkkenbenken er det belysning og stikkontakt. Kjøkkenet har en delvis åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et spisebord for hyggelige middager. I tillegg kan du nyte en super utsikt under måltidet. Du finner integrerte hvitevarer som ventilator fra Siemens med avtrekk ut av bygge, oppvaskmaskin, to stykk stekeovner, micro, koketopp med to gasskokeplater fra Siemens (gassflaske plassert i underskapet) og kjøleskap med frysedel. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med parkett. I himlingen er det downlights.

4 soverom | Godt med lagringsplass

Hovedboligen har hele 4 soverom og har malte flater i lyse farger. Gulvene er belagt med en pen parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Da hovedsoverommet er meget romslig er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Soverommene i 1. etasje har skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. I tillegg har hovedsoverommet et eget omkledningsrom. Det ene soverommet i underetasjen har utgang til boligens vestvendte og solrike terrasse på ca. 23 kvm. Med fire soverom egner flere seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad 1. etasje | Med badekar

Delikat og flislagt baderom med gulvvarme og eksklusive fliser fra Itialia. Baderommet inneholder badekar med ett-greps armatur fra Vikingbad, dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur med regndusj og hånddusj fra Vikingbad, vegghengt toalett, servantinnredning med sorte fronter og skuffer samt ett-greps armatur. Over servanten er det speil med belysning og stikkontakt. I himlingen er det downlights og avtrekksventil tilkoblet sentralt avtrekk.

Bad underetasje | Alt du trenger på badet

Badet i underetasjen er pent flislagt med lyse fliser, samt er det varmekabler i gulvet. Baderommet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur fra Vikingbad samt hånddusj og regndusj, vegghengt toalett fra Tece, servantskap med skuffer og hvite glatte fronter, samt ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Grohe. Over servanten er det speil med belysning og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på badet. I himlingen er det downlights og avtrekksventil tilkoblet sentralt avtrekk. Videre har badet adkomst til boligens tekniske rom.
Badet har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med mørke fliser som har gulvvarme. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Boligen har entrédører av tre med glassvindu. Inngangspartiet er overbygget og pyntet med 2 hvite Kloppen søyler.

2 hybler | Meget økonomisk gunstig

På hver side av boligen går det trapp ned til hyblene, med hver sin platting. Hyblene inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og gang. Gulvene er belagt med tre-stavs parkett, samt er det fliser i entré. Det er gulvvarme i hele etasjen. Hyblene har store vindusflater, en fantastisk utsikt, luftig atmosfære og gode møbleringsmuligheter. Kjøkkenet har en pen innredning med hvite og glatte fronter, samt benkeplate av laminat med rustfri oppvaskkum. Kjøkkenene har ventilator over koketopp med avtrekk ut av bygget. Ellers er det frittstående hvitevarer. Innredningen sveller noen steder på grunn av fukt. På begge soverommene er det garderobeskap for oppbevaringsmuligheter. Delikate og flislagte bad med gulvvarme. Her finner du dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett og servantskap. Over servantene er det speil og stikkontakt. I himlingen er det avtrekksventil tilkoblet sentralt avtrekk. Badene har fått våtromsbevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtromsbevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.

Garasje / Parkering

På tomten er det en dobbelgarasje med to parkeringsplasser på ca. 37 kvm med elektrisk leddport og innlagt strøm. Garasjen er i trekonstruksjon og murkonstruksjon på en side. Den er utvendig kledd med stående trekledning, samt er det valmet tak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Det er støpt gulv mot grunn. Ellers er det satt av 2 parkeringsplasser for leietagerne. Det er godt med biloppstillingsplasser. I innkjørselen er det lagt varmekabler.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

1 822 566,-.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra kommunen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Enebolig over to plan samt råloft, med utvendige trapper av tre på begge sider av boligen ned til inngangsparti til hyblene. Gulv mot grunn er av betong. Grunnmur er av lettklinkerblokker/ murkonstruksjon utvendig kledd med grunnmursplater. Drenering er fra byggeår. Etasjeskiller i boligen er av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon med bindingsverk er av treverk med utvendig stående trekledning. Valmet tak er i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Vinduer fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Balkongdører fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med to sekundærleiligheter datert 12.09.17.
Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 225 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 251 kvm
Underetasjer:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 109 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: to soverom, bad og gang med trapp. Begge hyblene inneholder stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entré.
1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

To utleieleiligheter med egen inngang tilknyttet boligen som er godkjent av kommunen.

Utstyr

- Boligen har balansert ventilasjon for et godt inneklima.
- Aggregat for ventilasjon til hoveddel er plassert på loftet.
- Boligen har vannrør av typen rør-i-rør system og avløpsrør i plast, skjult røropplegg.
- Fordelerskap med stoppekraner for vann er plassert i soverom mot bad i 1. etasje, vegg på bad i underetasje og på vegg i begge badene i hyblene.
- Varmtvannsbereder på 116 liter er plassert på bad i begge hyblene.
- Teknisk rom i underetasje med sentralstøvsuger, varmtvannsbereder på ca. 300 liter og trykktank.
- Hovedstoppekran er plassert i teknisk rom.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert på veggen i entré. Hovedsikring er på 32 amp.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i mellomgangen i hybel 1. Hovedsikring på 25 amp.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i mellomgangen i hybel 2. Hovedsikring på 25 amp.
- Boligen har røykvarslere og brannslukningsapparat. Brannvarslingssentral i boligen.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via elektrisitet, samt en hyggelig peis i stuen. Ellers er det varmekabler i underetasjen, på bad og i gang/entré i 1 etasje.

Løpende kostnader

Eiendomsskatt for 2019 var kr. 9 910,-.
Bredbånd fra ca. kr. 250,- pr. mnd.
Kabel-tv fra ca. kr. 199,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhus. Området forøvrig er regulert til lekeplass, felles lek, offentlig/privat tjenesteyting, kons. småhus, frittliggende småhus, vei, annen veigrunn m.m.
Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan Del av Løkenåsen i område A-1 Småhusbebyggelse. Planen er vedtatt 2008.
Kommuneplan er Fet 2018-2030.
Det kan tillates grad av utnytting på inntil 25 % BYA under forutsetning av at gode og terrengtilpassede løsninger dokumenteres i bebyggelsesplan og/eller rammesøknad med situasjonsplan.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
 06.01.2014 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3030 Gnr:440 Bnr:77
2020/390252-1/200  Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88753776

Tilbehør

Tv, taklamper i stuen, taklampe i gang, samt taklampe på soverommet medfølger ikke handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.
Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at deler av gang i utleiedelene er angitt som bod i bygningstegningene, og bruksendring er ikke søkt og godkjent.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag fastpris kr. 55.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning (det betales bare for to visninger). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.
Ansvarlig megler:
Henrik Jensen