#KRINGSJÅ

Lekker 2-roms hjørneleilighet fra 2019 | Solrik terrasse på 13 m² | Felles takterrasse | Lave felleskostnader l Selveier

Folke Bernadottes vei 4 , 0862 Oslo

BE OM SALGSSUM
Henrik Jensen
Henrik Jensen Partner / Eiendomsmegler
Mats Ergo
Mats Ergo Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

67%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

25%

har bolig mellom 60-120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 43 m²
Bruksareal 47 m²
Bruttoareal 55 m²
Tomt 2 132 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 492
Energimerking B
FINN.no 216432339
Sist endret 15.06.2021 12:25
Prisantydning 4 700 000
Totalpris 4 824 019

Beregnet totalkostnad

4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 124 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 824 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lekker 2-roms hjørneleilighet fra 2019 med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Du får mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, en god standard og vannbåren gulvvarme. De store vinduene fra flere kanter slipper inn rikelig med lys. Dette sammen med den praktiske løsningen og gode takhøyden (opptil 3,43m) sørger for en luftig atmosfære. Boligen blir forlenget med en solrik terrasse. På toppen av bygget er det en felles takterrasse med unik utsikt over Oslo!
Her bor du i naturskjønne og rolige omgivelser på Kringsjå, rett ved T-banen!
Herlig stue med terrasse på 13 m²
Moderne kjøkken og integrerte hvitevarer
Soverom med walk- in closet
Bad med opplegg for vaskemaskin
Fyring og v.vann inkl
Rett ut i marka
Kort vei til T-banen
Felles sykkelbod med sykkelvask og smørebenk

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom, walk- in closet, bad og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 6 kvm merket H0102. Ellers er det felles sykkelbod med sykkelvask og smørebenk i sameiet. På toppen av bygget er det en felles takterrasse med en helt unik utsikt over Oslo by!

Utstyr

- Vann- og avløpsledninger fra byggeperioden.
- Fordelingsledninger for varmt og kaldt forbruksvann frem til bad og kjøkken er ført som rør i rør anlegg.
- Balansert ventilasjonsanlegg for et godt inneklima.
- Automatsikringer i sikringsskap plassert i entré.
- Det er montert forskriftsmessig og lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Stue | Med solrik terrasse

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg, og gulvet er belagt med parkett. Kontrastveggen ble malt i 2020 og i gulvet er det vannbåren varme. Det er store vindusflater fra flere kanter som slipper inn rikelig med lys i boligen. Dette sammen med den svært praktiske løsningen og den gode takhøyden opptil 3,43 meter, sørger for en luftig atmosfære. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner med plass til flere gjester. Du har plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.
På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side, så blir hele stuen forlenget med den herlige terrassen på hele 13 kvm. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager. I tillegg er terrassen overbygget så denne kan brukes selv på regnværsdager. Terrassen vender mot sydøst så her har du fine solforhold.

Kjøkken | Moderne

Moderne og lekkert kjøkken fra Mopalpa som har innredning med hvite og grå fronter, samt benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskkum. Under overskapene er det belysning og stikkontakt. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et spisebord for hyggelige middager. Videre finner du integrerte hvitevarer som ventilator, komfyr med platetopp, oppvaskmaskin, samt kjøleskap med frysedel. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Veggene er malt i lyse farger og det er vannbåren varme i gulvet.

Soverom | Med walk- in cloest

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i smakfulle farger, og gulvet er belagt med parkett. Kontrastveggen ble malt i 2020. Det store vinduet slipper inn godt med lys i rommet. Soverommet er svært romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. I tillegg vender rommet mot fredelig område, så her er det stille og rolig. Soverommet har et eget walk- in closet som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

Bad | Alt du trenger på badet

Delikat og flislagt baderom med gulvvarme. Baderommet inneholder dusjhjørne med hånddusj, vegghengt toalett, servantskap med skuffer, samt ovenpåliggende servant. Over servanten er det speil, belysning og stikkontakt. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det downlights.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med parkett. I himlingen er det downlights. Det er adkomst til boligen via felles trappeoppgang med heis. Ellers har oppgangen dørtelefon med monitor. Leiligheten har brann (EI30) og lydklassifisert (44 db) entrédør. Like utenfor inngangsdøren til leiligheten er boden på ca 6 kvm i et eget rom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en veletablert og stille gate på Kringsjå i naturskjønne omgivelser ved inngangen til marka. Kringsjå fremstår som et hyggelig og populært boligområde med nærhet til skoler, kollektivtransport og daglige servicetilbud. Norges idrettshøyskole og toppidrettssenteret ligger også rett i nærheten.
For den aktivitetslystne er det kort vei til fotballbane, hoppbakker, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Leiligheten ligger også rett ved marka med fantastiske turmuligheter, turstier og lysløyper. Det er også kort vei til Sognsvann hvor man kan bade, gå en hyggelig søndagstur eller ta seg en løpetur.
Selv om boligen ligger i naturskjønne omgivelser, er det aldri langt til sentrum og byens mange fasiliteter. Det er få minutters gange til T-banestasjonen på Kringsjå eller Sognsvann som tar deg raskt ned til sentrum. Det er bussforbindelse fra Carl Kjelsens vei med bussrute 25 mellom Majorstuen og Lørenskog, samt bussrute 22 mellom Majorstuen og Ellingsrudåsen. Nattbussen N18 stopper ved Kongleveien og Kringsjå.
Det er flere nærbutikker i umiddelbar nærhet som bl.a. Meny Kringsjå og Kiwi, samt søndagsåpne Joker med post i butikk. For ytterligere servicetilbud har Tåsen Kjøpesenter og Ullevål et variert utvalg med bl.a. matbutikk, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Felleskostnader

2 110 pr. mnd. A-konto fjernvarme og varmtvann, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, parkering, trappevask, vaktmestertjenester, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.
Herav:
Oppvarming og varmtvann kr 376
Kabel TV og internet kr 319
Fellesutgifter kr 1 415

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 0,- pr. 15.04.21.
Andel fellesformue kr. 11.799,12,- pr. 31.12.20.
Sameiet har ikke lån p.t.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Ikke funnet.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 55 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entré.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 132 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pene og opparbeidete fellesareal med internveier, plen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Det er mulig å leie parkering i garasjeanlegg. Garasjeplassene er utstyrt med mulighet for lading av el-bil.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Grunnmur er i støpt betong. Armerte betongdekker er i elementer. Bærende konstruksjon er i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending og trepanel. Yttertak er i betongkonstruksjon antatt tekket med folie. Vinduer er med isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I forbindelse med utleie skal det straks gis skriftlig melding til styret og sameiets forretningsfører om leietakers navn samt om nye adresse på eier eller navn og adresse på eiers kontaktperson. Se sameiets vedtekter § 3 for mer informasjon.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i entre og stue/kjøkken. På badet er det gulvvarme.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 3.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 3.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelse S-4919. Området forøvrig er regulert til vei, turvei, friområde, byggeområde for boliger, forretning, tilhørende anlegg m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente.
For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2017/1403655-1/200  Bestemmelse om parkering 14.12.2017 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420. rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:50 Bnr:296 Snr:1-65. Bruksrett til 9 plasser til biloppstilling i garasje. Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune. Overført fra: 0301-50/492. Gjelder denne registerenheten med flere
2019/620229-1/200  Seksjonering 03.06.2019 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 9
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 46/3085
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Folke Bernadottes vei 4, Orgnr.: 923491031 består av 39 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (9 parkeringsplasser).
Styreleder er Jan Terje Skalmerud.
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS.
Sameiets revisor er BDO.

Forsikring

Landkreditt Forsikring Polisenummer: 35746722

Regnskap

Regnskapet for 2019 viste et overskudd på kr. 311.351,-. I budsjett 2020 var det lagt til grunn at selskapet skulle gå med kr. 271.750,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Eiere av garasjeplasser kan kun selge garasjeplass(ene) til øvrige seksjonseiere i sameiet.
Det skal kun brukes elektrisk grill eller gassgrill.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Oppgaver som styret skal ha videre fokus på:
- Etablere forsikringsavtale.
- Forhandle avtaler på ytre solskjerming.
- Planlegge og gjennomføre brannøvelse.
- Etablere rutiner for nøkkelbestilling.
- Etablere midlertidig hjemmeside og e-postadresse.
Generelt vedlikehold må påregnes. Se forøvrig årsberetning som ligger vedlagt i prospekt.

Husdyrhold

Alminnelig dyrehold er tillatt. Se sameiets husordensregler § 10 for mer informasjon.

Tilbehør

Skapene i boden medfølger ikke handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Folke Bernadottes vei 4, 0862, Oslo, Gnr. 50 bnr. 492 snr. 2 orgnr. 923491031 i Oslo kommune

Eier

Fredrik Gulsvik Sollid

Oppdragsnummer

55-20-0222

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.