#Røa

Attraktiv og delikat 2-roms hjørneleilighet over to plan | Parkeringsplass | Lave felleskostnader | T-bane 2 min unna

Griniveien 27B , 0756 Oslo

VISNINGER

15. juni tirsdag kl. 18:00-19:00

16. juni onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linus Juell
Linus Juell Partner / Eiendomsmegler MNEF
Henrik Stråkander
Henrik Stråkander Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

58%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 40 m²
Bruksareal 41 m²
Bruttoareal 49 m²
Tomt 2 256 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2005
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 322
Energimerking E
FINN.no 221558655
Sist endret 11.06.2021 09:41
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 3 955 269
Ligningsverdi 930 144,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 105 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 955 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Attraktiv 2-roms over to plan fra 2005. Her er det fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Du får mange av kvalitetene du trenger i hverdagen som en god standard og vannbåren gulvvarme. Leiligheten har en praktisk planløsning som sørger for en luftig atmosfære.
- Attraktiv og lys selveierleilighet
- 2-roms over to plan
- Hjørneleilighet
- God planløsning
- Lave felleskostnader på kr. 2056,-
- Montert nye markiser på stuevindu
- Kjøkken med skapøy
- Alle hvitevarer medfølger handelen
- Soverom med garderobeskap
- Tidløst baderom med opplegg for vaskemaskin
- Gulvvarme i alle rom
- Biloppstillingsplass under carport
- Automatsikringer
- 2 min gange til Ekraveien T-banestopp!
- Bod på 3 kvm

Innhold

Leilighet over to plan som inneholder, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og entré med trapp. Med leiligheten følger det en bod på 3 kvm og en parkeringsplass under carport.

Utstyr

- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Automatsikringer

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den praktiske planløsningen, sørger for en god atmosfære. Stuen er enkel å møblere og her er det plass til sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Her er det behagelige gulvvarme i alle rom. I 2020 ble det installert markiser på de to store vinduene i stuen.
Pent og lyst kjøkken som har innredning med hvite, glatte fronter og benkeplate i laminat. Det er integrerte hvitevarer som kombinert kjøleskap med frys, komfyr med platetopp, og oppvaskmaskin. Det er satt inn en kjøkkenøy fra Kvik i 2020 som gir godt med skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging. Veggene er malt i tidsriktige farger og det er lagt en pen parkett på gulv.

Soverom

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side, garderobeskap og øvrig møblement. Garderobeskapet medfølger handelen.

Baderom

Romslig og lyst baderom fra 2005 med varmekabler i gulv. Det er god plass til servant med underskap, speil, vegghengt toalett og dusj. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, så her har du alt du trenger på badet.

Entré

Romslig entré i tidsriktig fargevalg med plass til en smal kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. På gulv er det lagt tidløse fliser og varmekabler.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Røa i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området byr på flotte tur- og friluftsområder som Sørkedalen, Lysakerelven, Bogstad og Holmenkollen. Man kan gå på ski opp til Bogstad og videre inn i marka, eller sykle opp samme vei til Østern Brug Ridesenter ved Fossum. Videre finner du Røa Bad som fremstå som et lekkert anlegg med bl.a. 25- meter basseng, spa/terapibasseng, boblebad, barnebasseng, sklier og klatrevegg m.m.
Bogstad gård har kafé, butikker, museum og tilbud for de aller minste. Her finner du også Oslo Golfklubb som etter nyåpning i 2009 kan tilby en av Europasbeste golfbaner. Bogstad er åpen for greenfeespill hele sesongen og har bl.a. innendørs treningssenter samt golfsimulator. I tillegg har Røa IL flotte anlegg og et bredt idrettstilbud.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved en rekke kjeder, som bl.a. Meny og Kiwi eller på Røa torg. Ønsker du ytterligere servicetilbud har CC Vest et bredt utvalg avbutikker. Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer avhovedstadens fasiliteter og servicetilbud.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvoravnærmeste holdeplass er Ekraveien og ligger ca. 2 min å gå fra boligen. Eiendommen har gangavstand til Huseby barneskole og Hovseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder. Flere barnehager i området, som ligger ca. 0,5 km fra boligen.
Tidsavstander i bil:
Ullern ca. 6 min. Majorstuen ca. 7 min.
Skøyen ca. 7 min
Holmenkollen ca. 8 min.
Smestad ca. 8 min.
Oslo S ca. 12 min.
Gardermoen ca. 40 min

Felleskostnader

2 056 pr. mnd. Vannbåren varme i gulv, á-konto strøm, TV og internett (Telia), drift av sameiet, snømåking og kommunale avgifter, m.m.
Strøm regnes á-konto. Avregning mht. forbruk skjer en gang pr. år.

Løpende kostnader

- Felleskostnader.
- Innboforsikring.
- Strømforbruk.
- Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesformue kr. 6.121,- pr. 31.12.20
Sameiet har pt. ingen lån.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 930 144 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 348 517 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 49 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 20 m².
Primærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med trapp, soverom og bad.
2. etasje:
Bruksareal: 21 m².
Primærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue med åpen kjøkkenløsning og trapp.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 256 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Med leiligheten følger det en parkeringsplass under carport. Det er mulighet for etablering av el-bil lader.
Det er opplegg for motorvarmer.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Grunnmur i betong. Bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med trepanel, fasadeplater og store glasspartier. Etasjeskillere i trebjelkelag og støpte betongdekker. Yttertak antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 03.01.2006. Følger vedlagt.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, S-4220.  For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Griniveien 27 A - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Søknaden omfatter bruksendring, fra tilleggsdel til hoveddel, med tilhørende fasadeendringer i Griniveien 27 A. Fasadeendringen innebærer ett nytt vindu med lysgrav på fasade nordvest og utskifting av eksisterende kjellerdør på fasade sydvest. Se saksnr: 202020070. Status: Tillatelse gitt.
Griniveien 31 - Fasadeendring. Se saksnr: 202105517. Status: Mottatt søknad.
Harald Løvenskiolds vei 35 - Påbygg, bruksendring av kjeller til bolig og fasadeendring. Se saksnr: 202108237. Status: Mottatt søknad.
Melumveien 97 - Påbygg og fasadeendring. Eneboligen Melumveien 97 som ligger i et småhusområde i bydel Vestre Aker oppfører et takoppbygg i form av en ark. Den nye arken som vender mot syd speiler den eksisterende mindre nordvendte tak arken. Fasade nord får en ny dør.Se saksnr: 201711624. Status: Igangsettingstillatelse gitt.
Revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (Småhusplanen). Se saksnr: 202102096. Status: Mottatt sak.
Røa terrasse 2 - Oppføring av garasje. Se saksnr: 201912721. Status: Tillatelse gitt.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1938/8803-3/105  Bestemmelse om deleforbud. 27.07.1938 
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
1938/10302-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 06.09.1938 
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
1939/10662-3/105  Bestemmelse om deleforbud. 27.07.1939 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
1943/1156-1/105  Best. om vann/kloakkledn.11.02.1943 
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1943/5844-1/105  Erklæring/avtale. 23.07.1943 
VEDR. KJELLERROM
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
1943/6074-1/105  Erklæring/avtale. 03.08.1943 
VEDR. ELEKTRISKKABEL
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
1951/9068-1/105  Erklæring/avtale. 03.08.1951 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Overført fra: 0301-12/322
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/36092-2/105  Erklæring/avtale. 05.06.2002 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
2004/89490-1/105  Erklæring/avtale. 24.12.2004 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
2020/2590321-1/200  Pantedokument. 12.06.2020 14:45 
BELØP: NOK 3.500.000
Panthaver:SPAREBANK 1 ØSTLANDET  
Org.nr: 920426530
Elektronisk innsendt
 
2002/36092-1/105  Seksjonering. 05.06.2002 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 407/9827
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr.2-13.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Selveierleilighet tilhørende Røatunet Sameie Griniveien 27 - 29.
Sameiet består av 15 seksjoner.
Regnskapsførsel foretas av  OBOS EIENDOMSFORVALTNING.

Forsikring

IF skadeforsikring Polisenummer: 557648.8

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 96 497,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 0,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ingen planer om større rehabiliteringer enn kun vanlig vedlikehold. Styret informerer om at det er ingen planer om økning i fellesgjeld eller fellesutgifter.
I henhold til selger:
Det er snakk om at vinduene i de andre leilighetene skal byttes. Det er snakk om at dette skal skje langt frem i tid. Seksjonseierne ønsker ikke å bytte ut alle vinduene samtidig. Det er mulig det kan skje en økning i felleskostnader eller fellesgjeld i fremtiden.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt forutsatt at de ikke støyer urimelig mye.

Tilbehør

Dørhåndtaket fra Yale Doorman medfølger ikke. Selger vil bytte tilbake til opprinnelig dørhåndtak.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lj@schalapartners.no eller SMS: 98 64 77 21 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Griniveien 27B, 0756, Oslo, Gnr. 12 bnr. 322 snr. 3 orgnr. 912102106 i Oslo kommune

Eier

Maria De Meer Fjeld

Oppdragsnummer

55-21-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.