#GRÜNERLØKKA/ RODELØKKA

Kvadratsmart og lekker 2-roms fra 2014 | Felles takterrasse | Heisadkomst | Ingen forkjøpsrett | Kort vei til "alt"

Tromsøgata 1B , 0565 Oslo

BE OM SALGSSUM
Henrik Jensen
Henrik Jensen Partner / Eiendomsmegler
Mats Ergo
Mats Ergo Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

5%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

36%

har bolig mellom 60-120 kvm

93%

av boligene er eldre enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 25 m²
Bruksareal 25 m²
Bruttoareal 29 m²
Tomt 239 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 227
Bruksnummer 238
Energimerking B
FINN.no 225488804
Sist endret 27.07.2021 13:36
Prisantydning 3 200 000
Totalpris 3 344 009
Ligningsverdi 559 262,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) 136 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 336 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Kartverket) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Kartverket) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 344 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Moderne og arealeffektiv 2-roms fra 2014 med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Du får mange av kvalitetene du trenger i hverdagen som høy standard, heisadkomst og balansert ventilasjonsanlegg.  Borettslaget har en flott takterrasse med flere sittegrupper som har sol fra morgen til kveld, hvor man kan nyte varme sommerdager.
- Kvadratsmart bolig med god planløsning
- Lys stue med vindusflater som strekker seg fra gulv til tak
- Lekkert kjøkken med hvitevarer
- Vestvendt balkong fra stue på ca. 1,5 kvm
- Fantastisk takterrasse med sol fra morgen til kveld
- Romslig soverom med garderobeløsning
- Delikat baderom med opplegg for vaskemaskin
- Moderne bygg fra 2014
- Heisadkomst
- Ingen forkjøpsrett
- Perfekt førstegangskjøp
- Balansert ventilasjonsanlegg
Innhold: Leiligheten ligger i 2. etasje, og består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, ett soverom og baderom.  Fra stue er det utgang til en balkong på ca. 1,5 kvm. Det medfølger en kjellerbod på 4 kvm.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje, og består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, ett soverom og baderom.  Fra stue er det utgang til en balkong på ca. 1,5 kvm. Det medfølger en kjellerbod på 4 kvm.

Utstyr

- Skyvedørskap i soverom.
- Røykvarsler.
- Brannslukningsutstyr.
- Automatsikringer.

Stue | Med utgang til balkong

Lys stue i et tidsriktig fargevalg. Vindusflatene strekker seg fra gulv til tak som gir godt med lys i boligen. Du har plass til sofa og TV med tilhørende møblement. Leiligheten har balansert ventilasjon som sikrer god luftkvalitet. Gulvet er belagt med en-stavs parkett.
Fra stuen er det utgang til en balkong på ca. 1,5 kvm. Balkongen vender mot vest, så her har du gode solforhold. På toppen av bygget er det til glede for beboerne en fantastisk takterrasse med sol fra morgen til kveld. Her er det felles sittegrupper hvor man kan nyte varme sommerdager.

Kjøkken

Lekkert og stilrent kjøkken. Innredningen er med hvite, glatte fronter og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Det er godt med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Det er hvitevarer som integrert komfyr med platetopp og oppvaskmaskin samt frittstående kjøleskap. Alle hvitevarer medfølger handelen.

Soverom

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i flotte farger. Det er plass til dobbeltseng og nattbord. Det er satt inn en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

Baderom

Delikat og tidløst baderom fra 2014. Baderommet inneholder servant, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusj. Det er opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv, så her har du alt du trenger på baderommet.

Entré

Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Veggene er malt i tidsriktige og delikate farger. Du har plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Ellers finner du dørtelefon med åpner i leiligheten. Det er adkomst via felles trappegang med heis. Leiligheten har en brann (El 30) og lydklassifisert (35db) entrédør fra 2014.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget etterspurt og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka. Fra leiligheten har du alle Grünerløkkas fasiliteter i umiddelbar nærhet. Sofienbergparken og Birkelunden ligger et steinkast unna leiligheten.
Kun et par minutters gange unna - på andre siden av Akerselva finner man også Vulkan, Oslos trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer av ypperste kvalitet, og som har flere hyggelige serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill, Smelteverket m.m.
Ringnes Park med bl.a. Ringen kino, blomsterbutikk, SATS og stor Meny-butikk ligger 5 min. gange unna. I tillegg er det kun 10.min gangavstand til Oslo sentrum med alt dette innebærer.
Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo og er kjent for sitt yrende folkeliv og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder som for eksempel italiensk på Trattoria Popolare, pizza på Villa Paradiso, meksikansk på Tijuana og Mucho Mas, tapas på Txotx og Delicatessen, eller burger på Meat ST, Illegal og Munchies. Utestedene Aku Aku Tiki Bar, Blå og Rebell passer for den som liker dans og moro. Er du ute etter litt mer brun og intim stemning passer kanskje Grünerløkka Brygghus, Schouskjelleren Mikrobryggeri, Parkteateret og Bettola for deg. Klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet og verdenskjente Wendelboe serverer kaffen.
På Birkelunden arrangeres det ofte forskjellige markeder og andre kulturaktiviteter. Bortsett fra å slappe av i parken eller å kose seg på kafeer, er det også mye annet å finne på i nærområdet. Akerselva er like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, fra sentrum/Bjørvika i sør, og helt til Maridalen/Nordmarka i nord. Her er det flotte turløyper både på sommer- og vinterstid.
Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Naturhistorisk museum og Botanisk Hage ligger også i gangavstand fra leiligheten. For de treningsglade finner man også et godt utvalg av treningssentre i området med SATS på Ringen eller Schous plass, Avancia på Vulkan, Evo, FitnesXpress m.m. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.
Området har et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Fra Olaf Ryes Plass går trikkelinjene 11, 12 og 18. I tillegg går 30-bussen fra Birkelunden, samt 21- og 33-bussen fra Sannergata.

Felleskostnader

2 535 pr. mnd. Kabel-TV og bredbånd, oppvarming i bod, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Løpende kostnader

- Felleskostnader.
- Innboforsikring.
- Strømforbruk.
- Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 136.000,- pr. 01.06.21.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr.  5586,- pr. 31.12.2020.
Borettslaget har 1 lån:
Restsaldo: 3.501.553,-
Andel av restsaldo: 136.000,-
Restløpetid: 27 år og 7 mnd.
Rente pr. 17.06.21: Flyt 1,90%.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 559 262 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 013 344 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 25 kvm, Bruksareal: 25 kvm, Bruttoareal: 29 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 25 m².
Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 239 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles tomt opparbeidet med grøntområder, diverse beplantning og sittegrupper.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Grunnmur i støpt betong. Armerte betongdekker i elementer. Bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med fasadeplater og store glasspartier. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med folie. Vinduer med isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger Ferdigattest - Tromsøgata 1 B fra dato 06.06.2016

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på baderom.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 5500 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 5500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, S-3026. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Helgesens gate 60 - Riving av garasje og oppføring av nybygg (enebolig), dispensasjon fra pbl. § 29-4. Se saksnr: 201904497. Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse.
Helgesens gate 60 - Bruksendring av to boder til bolig. Se saksnr: 20207238. Status: Tillatelse gitt.
Sofienberggata 37 - Bruksendring til permanent barnehage, ombygging og rehabilitering - Sjokoladefabrikken barnehage. Se saksnr: 201915387. Status: Rammetillatelse gitt.
Trondheimsveien 33 - Bruksendring av forretningslokale til forsamlingslokale. Se saksnr: 201715568. Status: Tillatelse gitt.
Trondheimsveien 43 - Bruksendring fra næring til forsamlingslokale. Se saksnr: 201911095. Status: Endret tillatelse gitt.
Trondheimsveien 67 - Bruksendring av rom til bolig. Se saksnr: 201914746. Status: Tillatelse gitt.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/367302-1/200  Hjemmel til eiendomsrett. 08.05.2014 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:TROMSØGATA 1 BORETTSLAG  
Org.nr: 912413721
1889/912142-1/105  Bestemmelse om bebyggelse. 31.10.1889 
2017/745991-1/200  Pantedokument. 07.07.2017 21:00 
BELØP: NOK 41.435.091
Panthaver:TROMSØGATA 1 BORETTSLAG  
Org.nr: 912413721
2020/3467860-1/200  Pantedokument. 10.12.2020 21:00 
BELØP: NOK 5.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
 
2020/3467860-2/200   ** Ombytte. 10.12.2020 21:00 
PÅBEROPT OMBYTTE MED: PANTEDOKUMENT 2009/745104-1/200
PÅBEROPT PRIORITET FRA: 06.10.2020
 
1889/900117-2/105  Registrering av grunn. 31.10.1889 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:417
 
1990/71929-1/105  Erklæring/avtale. 27.11.1990 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:238  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:239  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:239 Snr:1-7
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:414 Snr:1-13
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:417  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:417 Snr:1-25
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:447  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:447 Snr:1-3
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:448 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:449  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:449 Snr:1-61
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:451 Snr:1-35
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:451 Snr:81-90
Rett til atkomst m.v. Fl. best. Kan ikke slettes uten
samtykke fra Oslo Kommune v/dir. for eiend. og utbygg.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Tromsøgata 1 borettslag, Orgnr: 912413721
Tromsøgata 1 Borettslag er registrert i Brunnøysundregisteret med organisasjonsnummer 912 413 721.
Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Nei

Forsikring

IF skadeforsikring Polisenummer: 786159

Regnskap

Regnskapet for 2019 viste et overskudd på 86 181,-. I budsjett for 2020 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 86 181,- i overskudd.
Regnskapet for 2020 viste et overskudd på 131.808,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Vedlikehold må påregnes.

Husdyrhold

Dyrehold er tilatt så lenge dette er ikke er til plage for andre beboere. Se punkt 8 i husordensregler.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tromsøgata 1B, 0565, Oslo, Gnr. 227 bnr. 238, leilighetsnr. 11 orgnr. 912413721 i Oslo kommune

Eier

Marius Larsen

Oppdragsnummer

55-21-0121

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.