#RODELØKKA

Moderne og stilren 4-roms | Sydvestvendt balkong på 11 kvm mot grønt areal | Populær og sentral beliggenhet

Snippen 2 , 0566 Oslo

BE OM SALGSSUM
Mats Ergo
Mats Ergo Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

57%

av eiendommene har pris over 5 mill

36%

har bolig mellom 60-120 kvm

93%

av boligene er eldre enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 86 m²
Bruksareal 86 m²
Bruttoareal 95 m²
Tomt 687 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1984
Gårdsnummer 227
Bruksnummer 412
Energimerking F
FINN.no 231863185
Sist endret 17.09.2021 09:48
Prisantydning 7 790 000
Totalpris 8 032 485
Ligningsverdi 1 418 547,-

Beregnet totalkostnad

7 790 000,- (Prisantydning) 966,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 790 966,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 232 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 241 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 032 485,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Snippen 2! Gjennomgående og stilren leilighet i høy 1. etasje, beliggende i et rolig og ettertraktet område. Leiligheten er meget arealeffektiv, god planløsning og utsyn mot herlig grøntområde. Sameiet har en koselig felleshage som er perfekt for å invitere gode venner på grilling. Her kommer du til å trives!
• Delikat og innbydende stue med store vindusflater
• Sydvestvendt balkong på hele 11 kvm
• Balkongen vender mot herlig grøntareal
• Åpen kjøkkenløsning som er perfekt for sosiale sammenkomster
• Stilren og lys kjøkkeninnredning fra 2021
• Tre soverom med gode møbleringsmuligheter
• Tidløst baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
• Separat og romslig toalettrom
• Sameiet er medlem av veilaget for Snippen som gir gratis parkering
• Populær og ettertraktet beliggenhet
• Godt bomiljø!
Innhold: Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder: Stue med utgang til sydvestvendt balkong på 11,3 kvm, åpen kjøkkenløsning, TV-stue, to soverom, bad og toalettrom. Leiligheten disponerer i tilegg en kjellerbod oppmålt til 7,3 kvm. I tillegg har sameiet et felles sykkelrom med vegghengte sykkelstativer.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder: stue med utgang til sydvestvendt balkong på 11,3 kvm, åpen kjøkkenløsning, TV-stue, to soverom, bad og toalettrom. Leiligheten disponerer i tilegg en kjellerbod oppmålt til 7,3 kvm. I tillegg har sameiet et felles sykkelrom med vegghengte sykkelstativer.

Utstyr

- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Sikringsskap med automatsikringer/skrusikringer

Stue | Med utgang til balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys i boligen. Dette sammen med den gjennomgående planløsningen sørger for god atmosfære. Du har plass til både sofagruppe, spisebord og øvrig møblement. Veggene er malt i 2017/2021 og på gulv er det lagt en oljet, en-stavs parkett som er gjennomgående i hele leiligheten. Det er satt inn to store skyvedørsgarderober med tilhørende bokhylleløsning for ekstra oppbevaringsplass.
På varme sommerdager blir det naturlig å åpne glassdøren, så blir hele stuen forlenget med en herlig balkong på 11,3 kvm. Balkongen vender mot sydvest, så her har du sol fra ca. kl 11.00 til ca. kl 21.00 på sommerstid. Fra balkongen har du flott utsyn mot sameiets grønne arealer. Du har god plass til en sittegruppe, grill og beplantning. Balkongen er utstyrt med utebelysning, stikkontakt og varmelampe. I tillegg har sameiet en koselig felleshage som er perfekt for å invitere gode venner på grilling. Her kommer du til å trives!

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stue som er perfekt for sosiale sammenkomster. Stilrent kjøkken fra Ikea som er oppgradert i 2021 med ny benkeplate, underlimt oppvaskkum med nytt armatur samt enkelte fronter. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Veggene er malt i tidløse farger og på gulvet er det lagt en pen parkett.

Soverom | TV-stue

Boligen har to soverom med malte flater i delikate farger. Det er store vinduer med brede karmer som slipper inn godt med lys i rommene. Hovedsoverommet er romslig så her er det plass til dobbeltseng, nattbord på hver side, øvrig møblement og garderobeskap.
Det andre soverommet har plass til seng, kontorpult og øvrig møblement. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.
Det tredje rommet anvendes i dag som en TV-stue, men kan enkelt benyttes som et ekstra soverom. Her er det satt inn et praktisk høyskap for ytterligere oppbevaring på hele 2,5 meter.

Bad | Toalettrom

Tidløst og romslig baderom, så her får man en behagelig start på dagen med gulvvarme og godt albuerom. Baderommet inneholder servant med underskap, speilskap, vegghengt toalett og badekar. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, så her har du alt du trenger!
I tillegg har leiligheten et separat toalettrom. Toalettrommet har tidløse fliser på gulv, mens veggene er i malte flater. Her er det satt inn en servant med underskap, høyskap, speil og et frittstående toalett.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget etterspurt og populær beliggenhet sentralt på Rodeløkka. Rodeløkka er et vakkert og idyllisk boligområde med masse sjarm. Leiligheten ligger stille og skjermet til blant trehusbebyggelse uten gjennomgangstrafikk. Her får du hyggelige naboer, i et godt bomiljø. Rodeløkka Vel arrangerer populære aktiviteter for både barn og voksne. Hver vår holdes det et stort gatemarked som vekker hele området til live. Rodeløkka har blitt sammenlignet med småbyer på sørlandskysten. Store deler av det opprinnelige gatenettet er intakt, og den godt over hundre år gamle trehusbebyggelsen ligger gjemt mellom eldre murgårder og nyere betongbygg, bare noen steinkast fra Carl Berners plass. Leiligheten ligger i den urbane og populære bydelen Grünerløkka, som er kjent for sitt yrende service- og kulturliv, samt gangavstand til alt av Oslos fasiliteter rett utenfor døren! Det er den perfekte balansen mellom fredelige omgivelser og det urbane livet.
Kun et par minutters gange unna - på andre siden av Akerselva finner man også Vulkan, Oslos trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer av ypperste kvalitet, og som har flere hyggelige serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan og Døgnvill. I tillegg er det kun 10.min gangavstand til Oslo sentrum med alt dette innebærer. Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo og er kjent for sitt yrende folkeliv og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder som for eksempel italiensk på Trattoria Popolare, pizza på Villa Paradiso, meksikansk på Tijuana og Mucho Mas, tapas på Txotx og Delicatessen, eller burger på Meat ST, Illegal og Munchies. Utestedene Aku Aku Tiki Bar, Blå og Rebell passer for den som liker dans og moro. Er du ute etter litt mer brun og intim stemning passer kanskje Grünerløkka Brygghus, Schouskjelleren Mikrobryggeri, Parkteateret og Bettola for deg. Klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet og verdenskjente Wendelboe serverer kaffen.
På Birkelunden arrangeres det ofte forskjellige markeder og andre kulturaktiviteter. Bortsett fra å slappe av i parken eller å kose seg på kafeer, er det også mye annet å finne på i nærområdet. Akerselva er like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, fra sentrum/Bjørvika i sør, og helt til Maridalen/Nordmarka i nord. Her er det flotte turløyper både på sommer- og vinterstid. Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Naturhistorisk museum og Botanisk Hage ligger også i gangavstand fra leiligheten. For de treningsglade finner man også et godt utvalg av treningssentre i området med SATS på Ringen eller Schous plass, Avancia på Vulkan, Evo, FitnesXpress m.m. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.
Området har et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Fra leiligheten ligger nærmeste bussholdeplass, Sar's gate, kun fire minutter unna. Fra Sofienberg (2 min gange) går trikkelinjene 17. I tillegg går 30-bussen fra Birkelunden, samt 21- og 33-bussen fra Sannergata. Det er ca. 4 minutters gange til T-bane (Carl Berner) med direktelinjer til blant annet Nydalen, Blindern, Forskningsparken, Ullevål sykehus, sentrum m.m. Ringen T-banelinje går gjennom Carl Berner.

Felleskostnader

3 642 pr. mnd. Kabel TV, varmtvann, drift, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, forretningsfører, m.m.
Styreleder informer om at det ikke er planlagt en økning i felleskostnader pr. 26.08.2021.

Løpende kostnader

- Felleskostnader.
- Strøm.
- Innboforsikring.
- Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Fellesgjeld / lånevilkår

Fellesgjeld pr. 31.12.2020 er på kr. 966,-
Andel formue pr. 31.12.2020 er på kr. 39 376,-
Sameiet har ingen langsiktig fellesgjeld pr. 26.08.2021.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen IN-ordning eller sikringsordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 418 547 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 106 770 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue med åpen kjøkkenløsning, TV-stue, to soverom, baderom og toalettrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 687 kvm, Eierform: Eiet tomt
Sameiet består av 13 seksjoner og har felles tomt. Felles tomt opparbeidet med blant annet: Asfaltert adkomst, gressplen, trær, diverse beplantning og sittegrupper.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Selger opplyser om at sameiet er medlem av veilaget for Snippen som gir gratis parkering i Snippen. Det tas forbehold om at dette kan endres.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i tre/betong. Utvendige fasader forblendet med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull,
brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Ett vindu i Tv-stue med to-lags glass fra 1988. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 05.06.1985 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 7.600 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 7.600,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger S-3026. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Helgesens gate 60 - Riving av garasje og oppføring av nybygg (enebolig), dispensasjon fra pbl. § 29-4-. Tiltaket omfatter oppføring av en enebolig i betong, glass og tre, mellom eksisterende bygning i
Helgesens gate 60 og Karlstadgata 4 A-B. Areal som skal rives opplyses å være 42 m2, og nybyggets bruksareal (BRA) er oppgitt å være 240 m
2. Se saksnr: 201904497. Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1985/21905-1/105  Erklæring/avtale. 19.04.1985 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 15,000
MED PRIORITET ETTER 90% AV GODKJENT LÅNETAKST
 
2017/929872-1/200  Pantedokument. 29.08.2017 21:00 
BELØP: NOK 7.000.000
Panthaver:DANSKE BANK  
Org.nr: 977074010
 
1984/517049-1/105  Seksjonering. 06.04.1984 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 106/1155
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 13 SEKSJONER
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Snippen 2,
Organisasjonsnummer 98 37 95 641
Forretningsfører: Fakta Regnskap

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 23569525

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 72 242,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 30 610,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder informerer følgende:
"Det er satt av opptil 100.000kr til å lage feks platting, sittegrupper, blomsterbed evt lys. Dette er i planleggingsfasen. Det er også noen bo enheter som ønsker å sette inn nye vinduer, dette er individuelt, men noen har pratet om å gå sammen for å få presset ned prisen. Styret har vedtatt å gå videre med tilbud fra OBOS om mulighet for fibernett på Rodeløkka og Snippen 2. Det er forhandlinger om å bygge ut for å kunne få fibernett til sameiet, men slik jeg forsto det skal ikke dette påvirke felleskostnader."

Husdyrhold

Følgende er oppgitt i husordensreglene:
Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene. Lufting av hund må skje under kontroll og hundeekskrementer må fjernes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Taklamper og vegglamper på hovedsoverom.
- Taklamper i stue.
- Bokhylle i stue.
- Tak- og vegglamper TV-stue/soverom.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mats@schalapartners.no eller SMS: 91 56 60 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Snippen 2, 0566, Oslo, Gnr. 227 bnr. 412 snr. 3 orgnr. 983795641 i Oslo kommune

Eier

Aleksander K Roness Silje Christine Nitteberg

Oppdragsnummer

55-21-0159

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.