TOTENÅSEN- Velkommen til Øvre Nybrenna 4- ei lys og trivelig hytte med flott utsikt mot Hersjøen!

Øvre Nybrenna 4 , 2848 Skreia

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Ida Sommerfeldt Hjelmtvedt
Ida Sommerfeldt Hjelmtvedt Eiendomsmegler MNEF
Type Hytte / Selveier
Primærrom 53 m²
Bruksareal 53 m²
Soverom 2
Byggeår 2012
Gårdsnummer 310
Bruksnummer 1
Energimerking D
FINN.no 126935996
Sist endret 27.04.2020 17:02
Prisantydning 1 100 000
Totalpris 1 128 670

Beregnet totalkostnad

1 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 100 000,-)) -------------------------------------------------------- 28 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 128 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Østre toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017.

Beskrivelse

Øvre Nybrenna 4 er en ny hytte av høy kvalitet.  Hytta inneholder en stor stue med spiseplass og kjøkken og trapp opp til hemsen.  I tillegg har hytta to soverom og det er avsatt et rom til bad. Her kan du ta med alle som vil bli med og innkvartere folk på den store hemsen. Det er plass til mange der!
Utvendig er det terrassen som trekker. Den er stor og gir deg en av Totenåsens aller beste utsikter! Her ser du utover hele nærområdet samt helt til Mistberget i Eidsvoll og Fjellsjøkampen i Hurdal. Med på kjøpet får du et uthus til oppbevaring av både grill, ski og akebrett.

Innhold

Fritidsbolig med primær areal på 53m² med 1.etasje og hems.
Veranda utenfor stue.
Uthus med utedo.

Standard

Fritidsbolig fra 2012, boligen ble påbegynt i 2012 og byggingen foregikk over noen år. Det gjøres oppmerksom på at det er gjenbrukt eldre bygningsdeler flere steder i boligen og at den ikke er bygget etter anbefalte løsninger som var gjeldende i 2012.
FØLGENDE BYGNINGSDELER HAR FÅTT TILSTANDSGRAD 2:
Grunn og fundamenter: Ved enkel fuktmåling ble det registrert forhøyede verdier i stubbloft i krypekjeller.
Drenering: Grunnmursplast mangler avslutningslist over terreng.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Sprekker i kledning.
Takkonstruksjon: Spor av mus registrert på kneloft mot sør.
Etasjeskillere: Målt nivåforskjell på 15mm på en avstand på 2 meter på hems.
Innvendige overflater: Noe gjenstående arbeid.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Veggventil er anbefalt på soverom.
Elektrisk anlegg: Gjenstående arbeid.
Uthus: Kledning ført ned på plate, kan trekke fukt.
FØLGENDE BYGNINGSDELER HAR FÅTT TILSTANDSGRAD 3:
Vinduer og dører: Sprekk i to ruter på stue.

Beliggenhet

Øvre Nybrenna er en del av et nytt hyttefelt på Totenåsen. Feltet ligger sørvendt i åsen ovenfor Hersjøen som er den største sjøen på Totenåsen.
Totenåsen har mange muligheter. Her er det milevis med turstier og skiløyper, og godt fiske i vannene. Det er også kort vei til Torsætra hvor de deiligste retter trylles frem av lokale råvarer- Hvis det er alpint som gjelder er det ca 20 minutter å kjøre til Hurdal skisenter. Du kan se skisenteret i det fjerne fra hytta. Totenåsen er ikke mer enn 1,5 timer fra Oslo.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 5000

Garasje / Parkering

Parkering på inngjerdet gårdsplass.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 2012

Antall soverom

2

Byggeår

2012

Byggemåte

Murt ringmur med kryprom. Enkelte ventiler. Yttervegg i trekonstruksjon. Grunnmur pusset over terreng.Stående og liggende utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass + 1-lags glass. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Blyglassvindu på stue. Trevinduer med 1+1 lags glass. Balkongdør i tre med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Mønet skråtak i tre. Taktekking av profilerte metallplater. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski i tre. Elementpipe. Etasjeskiller med trebjelkelag.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.03.2016  for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Entré, kjøkken/stue, gang, 2 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 934 pr. år Eiendomsskatt

Løpende kostnader

Eiendomsskatt, forsikring, festeavgift, vedlikehold, snøbrøytin m.m

Formuesverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til Nybrenna hyttegrend.
Fritidsbebyggelse - Framtidig.
Kommuneplan for Østre Toten.. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har ikke vannmåler. Vannpost i nærheten av hytta.
Avløp: Eiendommen har ikke avløp. Utedo.
Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ida@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 91 83 00 41 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.