Kapp

Kapp - Tomt med meget flott utsikt mot Mjøsa og Helgøya - skole/barnehage i umiddelbar nærhet - solrikt - 1058 kvm

Brattbakken , 2849 Kapp

BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

93%

eier sin egen bolig

37%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

32%

er barnefamilier

40%

er gift

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Tomt 1 058 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 74
FINN.no 193508932
Sist endret 20.10.2020 09:48
Prisantydning 990 000
Totalpris 1 028 742

Beregnet totalkostnad

990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 38 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 028 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fantastisk beliggende tomt til salgs på Kapp! Brattbakken er en utsiktstomt av de sjeldne, her ligger alt til rette for å bygge drømmeboligen. Utsikten er uslåelig mot Mjøsa, Helgøya og store deler av resten av Hedmarken. Tomta er hellende og grenser mot landbruksareal i bakkant. Her blir du kongen på haugen øverst i boligområdet! Barneskole og barnehage rett i nærheten. Bussforbindelse til Gjøvik ved hovedveien nederst i Brattbakken.
Ca. 1,4 km til Kapp melkefabrikk, båthavn og Skibladnerbrygga. Nærmeste dagligvarebutikk finner du ca 900 m fra eiendommen. Peder Balkesenteret ligger bare ca. 500 m lenger sør for eiendommen 
Kostnader til påkobling av vann, kloakk og strøm kommer i tillegg til tomteprisen. For ytterligere informasjon se fullstendig salgsoppgave.
Skoler:
Kapp skole (1-7 kl.) 0.9 km
Skreia ungdomsskole 8 km
Lena ungdomsskole (8-10 kl.) 7.9 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 7.6 km
Lena-Valle vgs - avd. Lena 7.6 km
Barnehager
Undesløs barnehage (0-5 år) 0.9 km
Bjørnsgård barnehage (0-6 år) 5.1 km
Hoffsvangen barnehage 6.2 km

Løpende kostnader

Løpende kostnader vil bl.a. bestå av følgende.
Forsikring, kostnader til brøyting og vedlikehold, off. avgifter og eiendomsskatt og vedlikeholdskostnader.

Formuesverdi

I henhold til opplysninger fra skatteetaten mangler eiendommen formuesverdi.
Dette vil bli fastsatt når ny eier overtar eiendommen.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Tomten har adkomst over gnr. 90 bnr. 23 via Brattbakken.
Kjøper må stå for etablering og kostnad av adkomstveg inn til tomta i henhold til anvist plassering.
Veiretten vil bli tinglyst.
For ytterligere informasjon Knfr. megler.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og hensyn landskap. Vedtatt 19.06.19.
For ytterligere informasjon ang. regulering Knfr. megler.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jantore@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 47 47 10 04 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.