Nord-Torpa

SYNNFJELLET - KOSELIG HYTTE MED 2/3 SOVEROM - OPPUSSET STUE 2020 - TILBYGG FRA 2010 - STRØM, VANN OG AVLØP!

Jomyrkroken 22 , 2880 Nord-Torpa

BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 95 m²
Bruksareal 95 m²
Bruttoareal 105 m²
Tomt 1 922 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1963
Gårdsnummer 79
Bruksnummer 26
Energimerking G
FINN.no 129212312
Sist endret 24.11.2020 11:00
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 441 342
Ligningsverdi 255 476,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 51 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 441 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

- SYNNFJELLET
- HYTTE MED 3 SOVEROM
- TILBYGG MED BAD, KJØKKEN OG 2 SOVEROM
- TOTALT 3 SOVEROM
- ROMSLIG STUE, OPPUSSET 2020
- STOR TERRASSE
- SOLRIKT
- NESTEN 2 MÅL NATURTOMT
- BILVEG FREM TIL DØRA
- REDSKAPSBOD
- UINNREDET TIDLIGERE ANNEKS
- ROLIG HYTTEOMRÅDE
- STRØM OG VANN/AVLØP
- KORT VEG OPP TIL SPÅTIND SPORT HOTELL
- CA 2,5 TIMES KJØRING FRA OSLO
Velkommen til Jomyrkroken 22!
Her får du en romslig og sjarmerende hytte, med en eldre del, og to tilbygg fra 2008 og 2010.
Den gamle delen inneholder gang, stue, spisestue og soverom/alkove, mens den nye delen inneholder 2 soverom, bad og romslig kjøkken og gang. I tillegg er det er uthus (tidligere anneks) med mange muligheter.
Hytta ligger i et fint turområde i Synnfjellet, med kort veg til skiløyper osv.

Innhold

Hytta går over et plan og inneholder gang, stue, spisestue, kjøkken, 2/3 soverom og bad. Det er stor terrasse rundt på 3 sider av hytta, og det er et tidligere anneks og en redskapsbod på tomten.

Standard

Hytta er bygd i tre omganger, og har standard etter byggeårene. Den gamle delen, som inneholder  stue, spisestuedel og sovealkove har blitt oppusset i 2020, med nytt laminatgulv, malte vegger og malt himling. Det er også satt inn koselig vedovn.
Den nye delen, som er tilbygg, har laminatgulv på kjøkkenet, panel på vegger og panel i himling.
Badet har belegg på gulvet, og panel vegger og himling.
Gangen er tilbygg fra 2010, og har god plass til yttertøy etc.
Kjøkkenet har flott kjøkkeninnredning fra lokal kjøkkenprodusent, aldringsmalt heltre på frontene. Her er det god plass til stor spisegruppe, og det er store vinduer på 3 vegger som gir godt med dagslys inn. Peisovn er plassert på kjøkkenet, og det er utgang til terrassen.
Badet har ny innredning fra ca 2017, og det er servant med to skuffer under, toalett, høyskap og dusjkabinett.
Stuen ligger i den gamle delen, og her er det god plass til flere sittegrupper hvis man ønsker det.
Her kan man være hele familien på hyttetur, med god plass både i stua og på kjøkkenet!
I stua er det en god vedovn som varmer godt opp i hytta. Eller panelovner.
Det er to soverom i den nye delen, og et soverom/sovealkove i den gamle delen av hytta. Soverommet i den gamle delen har ikke dør.
Romslig gang som også er av nyere dato enn den opprinnelige gamle delen. Gangen har god plass til yttertøy etc, og det er utgang til terrassen.
Ute er det en enkel redskapsbod, og et uthus/anneks. Annekset har tidligere vært tilkoblet vann, så det er innredet med dusj og servant på et rom, og et toalett som må tømmes i det andre rommet. Ingen av disse tingene er tilkoblet etter at annekset ble flyttet i forbindelse med påbygget. Det siste rommet i annekset er uinnredet, og her står det er varmtvannsbereder. (denne er heller ikke tilkoblet).
Tilstandsgrad 2.
Drenering, fundamentering, veggkonstruksjon, takkonstruksjon. Tilstandsgrad gitt
på grunn av nevnte forhold i rapporten og elde.
Tilstandsgrad 3.
Trapp mellom eldste del og tilbygg. Det er ikke rekkverk rundt trappa på eldste delen. Ikke håndlist på noen sider av trappa.
Annekset har tilstandsgrad 2.

Beliggenhet

Hytta i Jomyrkroken ligger fint til, i et rolig område, med bare noen få andre hytter i vegen. Vegen er stengt bom nede ved vegen, så her har man heller ingen gjennomgangstrafikk.
Skiløypene går rett i nærheten, (nede ved vegen) og Synnfjellet kan by på et fantastisk løypenett, med godt oppkjørte løyper. Det er også mange fine fotturer i området, med flott turterreng rett utenfor hyttedøra.
Synnfjellporten ligger litt lenger ned, og her er det kafe, samt muligheter for å kjøpe litt kioskvarer, interiør etc.
Spåtind Sport hotell ligger ca 5 km lenger opp, og her er det liten alpinbakke, basseng, og muligheter for å få kjøpt middag etc. Synnfjellporten ligger litt lenger ned, her er det kafe og en liten kiosk. Dagligvareforretning ligger i krysset hvor man svinger opp til Synnfjellet, og denne er søndagsåpen.
Gode solforhold, og fin utsikt mot fjellet fra hytta.

Tomt

Areal: 1 922 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Nei / Ja
Parkering på egen gårdsplass

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1963

Antall soverom

3

Byggeår

1963

Byggemåte

Se vedlagt takst fra Ole Jonny Kalstad for info om byggemåte.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i kommunens arkvier.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, kjøkken/stue, bad og 3 soverom
I tillegg er det uthus, med 3 rom på ca 17 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp via elektrisk panelovn og vedovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 500 pr. år Inkluderer vann/avløp, forbruk vann/avløp, renovasjon, feiing/tilsyn og eiendomsskatt kr. 3060,-

Løpende kostnader

Eksempler på løpende kostnader er strøm, kommunale avgifter, forsikring, vegavgift, årlig vann/kloakkavgift, evt tv/internett etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 255 476 pr. 2017
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør til Synnfjellet, på Synnfjellvegen og Jomyrkroken er første veg til høyre etter Klevmosætervegen på veg oppover mot Spåtind. Nr 22 ligger nesten innerst i denne vegen.
Det vil bli skiltet med Gjestvang Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan R4 Klevmosetervegen - Krokhølen og reguleringen er delt opp i to arealformål; fritidsbebyggelse og friluftsområde.
Det pågår arbeid med ny kommunedelplan for Synnfjell øst. Denne planen kan få betydning for eiendommen. Der er hele eiendommen regulert til formål fritidsbebyggelse.
Nytt planforslag er for tiden lagt ut til offentlig ettersyn/høring. Som en følge av ny kommunedelplan foreligger det også forslag om å oppheve gjeldende reguleringsplaner og stille krav om at det skal utarbeides nye.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1967/341-2/20 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 19.01.1967
1967/3809-1/20 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 05.08.1967

Vei/vann/avløp

Privat veg, tinglyst vegrett. Deles med naboer. Utgifter til veg, brøyting etc deles mellom naboene i vegen. Vegbom nede ved vegen.
Offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.