Odnes

Prosjektert halvpart av tomannsbolig på nytt boligfelt - Flott fjordutsikt og gode solforhold - Nær barneskole -

Lille Odnes boligområde , 2879 Odnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

63%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

30%

er gift

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 70 m²
Bruksareal 97 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 21
Bruksnummer 1
FINN.no 192670844
Sist endret 20.10.2020 21:50
Prisantydning 2 290 000
Totalpris 2 296 342

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 6 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 296 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Etasje

. etasje.

Oppvarming

Peisovn i stue.
Varmekabler i gulv på gang og bad. Varmefolie i gulv stue/kjøkken etter nærmere tilvalg.

Beskrivelse

Lille Odnes boligområde er et nytt boligfelt i Odnes, like i nærheten av barneskole. Dette vil bli et område med nye eneboliger og tomannsboliger og du har nå muligheten til å sikre deg en ny halvpart av tomannsbolig her!
Boligene er praktiske og lettstelte med alt på ett plan.
Odnes er et idyllisk sted i nærheten av Randsfjorden. Her er det kort vei til fine friluftsmuligheter som båt, fiske og turstier.
Du har nå muligheten til å sikre deg en halvpart av tomannsbolig på feltet. Er du tidlig ute i prosessen har du mulighet til å gjøre egne tilvalg i boligen.
Disse boligene vil bli oppført med alt på ett plan og vil inneholde gang, stue, kjøkken, 2 soverom samt innvendig bod. Det er også mulighet for 3 soverom som tilvalg.

Innhold

Praktisk og fin planløsning med alt på ett plan og følgende innhold:
Gang, stue og åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og innvendig bod. Carport med bod i bakkant.

Standard

Innervegger:
Alle innvendige vegger vil få MDF panelplater. Bad har våtromsplater.
MDF panelbord i alle himlinger.
På gulv vil det bli 3 stavs eikeparkett i alle rom med unntak av bad og gang. Her vil det bli fliser med varmekabler.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med fronter i klassisk hvit. Benkeplate i laminat. Oppvaskkum i rustfritt stål. Integrert komfyr, oppvaskmaskin, platetopp og kombinert kjøl/frys.
Bad:
Dusjhjørne (inkludert dusj/blandebatteri), wc og 90 cm hvit baderomsinnredning med servant.
Opplegg for vaskemaskin.
El-anlegg:
Bra dimensjonert el-anlegg med automatsikringer og skjult ledningsnett.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Odnes i Søndre Land kommune. Her er det planlagt et nytt boligfelt med tomannsboliger og eneboliger.
Boligene ligger rett i nærheten av Odnes barneskole. Barnehage ligger i Fluberg, ca. 10 minutters kjøretur unna. Kort  vei til Randsfjorden med fine båt,- fiske og bademuligheter. Båthavn ved Land sag. I gangavstand til boligen finner du våtmarkssenter. Det er ca. 15 minutter til Hov som er kommunesenteret  i Søndre Land og kun ca. 5 minutters kjøretur til Landsbyen Dokka hvor du finner et godt utvalg av butikker og service fasiliteter. Fine tur,- og rekreasjonsmuligheter i området.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 97 kvm..
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Lille Odnes boligområde.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløpsnett.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.