Etnedal

ETNEDAL/BYFUGLIA - Koselig hytte med 2 soverom, anneks og uthus. Usjenert og rolig, bilveg frem!

Byfellivegen 291 , 2890 Etnedal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 73 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 80 m²
Tomt 900 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 1977
Gårdsnummer 120
Bruksnummer 237
FINN.no 181864037
Sist endret 26.05.2021 12:02
Prisantydning 1 150 000
Totalpris 1 192 772
Ligningsverdi 210 233,-

Beregnet totalkostnad

1 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 28 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 42 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 192 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Etnedal kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr 1204,- pr år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Byfellivegen 291 er en koselig hytte med beliggenhet i Byfellibygda!
Hytta går over ett plan og inneholder romslig stue/spisestue, kjøkken, hall, gang, bad og to soverom. Her er det ring hytta varm, som gir deg muligheten til å komme opp til en varm og god hytte.
Utenfor er det oppført anneks med oppholdsrom/soverom som er perfekt til f.eks gjester. I tillegg er det uthus med ved- og redskapsbod, samt utedo. Hytta har to store terrasser med gode solforhold og noe utsikt!
Like ved eiendommen er det lysløype, ellers gode turmuligheter både sommer og vinter.
Bruflat ligger ca 6 km unna, og her finner du blant annet matbutikk og bensinstasjon.

Innhold

Hytta inneholder gang, hall, kjøkken, stue, bad og 2 soverom.
Utenfor er det oppført anneks med oppholdsrom/soverom. I tillegg er det uthus med ved- og redskapsbod, og utedo.

Standard

Hytta er bygget i 1977, med tilbygg fra
-2003: Hall, bad og utvidelse av terrasse med takoverbygg
-2010: Utvidelse av terrasse med takoverbygg
Hytta har overbygd inngangsparti med veranda. Her får du kveldssola. I tillegg er det en liten terrasse mot parkeringa hvor du har morgensola.
Når du kommer inn i hytten er det gang med tregulv og panel på vegger og himling. Her er det gardin med lagringssplass bak, i tillegg er det luke ned til kjellerrom. I gangen er det plassert vedovn.
Stue/spisestue med tregulv og panel på vegger og i himling. Her er det satt inn fin peis. God plass til sofagruppe og spisestue.
Kjøkken med heltre innredning. Vann i springen, og gassflaske i benken. Her er det plassert komfyr og kjøleskap.
Bad med tregulv og panel på vegger og himling. Her er det servant og dusjkabinett. Det blir fylt opp kanner med vann til springen og dusjen.
Eget toalettrom med biotoalett. Graver opp og tømmer i myra.
Hytta har to soverom med tregulv og panel på vegger og himling. Det ene rommet har rommet er innredet med familiekøye, og det andre med dobbeltseng.
Alt av møbler og inventar følger, med unntak av noen personlige eiendeler (kiste, stol og hjørneskap i stue medfølger ikke).
Anneks fra 2010 med overbygd inngangsparti. Annekset har ett rom, her er det tregulv og malt panel på vegger og himling. Rommet er innredet med familiekøye og spiseplass.
I tillegg er det eget vedskjul med skåle og lagringsplass.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Drenering
- Fundamentering
- Veggkonstruksjon
- Takkonstruksjon
- Vinduer og dører
- Terrasser
- Bad
- Uthus
- Anneks
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport som ligger vedlagt, og er en del av salgsoppgaven.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til i fjellområde, i Byfellibygda i Etnedal. Eiendommen ligger stille og rolig til i enden av en blindvei. Herfra er det ca 6 km til Bruflat som er kommunens hovedsete med diverse servicefasiliteter, og ca 23 km til Gamlestølen, som har kafeteria og en liten alpinbakke. Til Landsbyen Dokka er det ca 34 km.

Tomt

Areal: 900 kvm, Eierform: Eiet tomt
Hytta ligger usjenert og fint til, på flott naturtomt.

Garasje / Parkering

Godt med parkeringsplass på eiendommen.

Byggemåte

Hytta er antatt fundamentert på fjell. Bindingsverk med stående kledning utvendig. Mønet takkonstruksjon. Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Ole-Jonny Kalstad, datert 08.06.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
Det foreligger byggetillatelse fra 1976.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 80 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp ved hjelp av ildsted og gassovner.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 845 pr. år Renovasjon kr 1337,5, Tilsyn, feiing kr 300,-, Eiendomsskatt kr 1204,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 210 233 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
EIendommen er ikke tilknyttet offentlig vann.
Det er ikke avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alt av møbler og inventar medfølger, med unntak av noen personlige eiendeler (kiste, stol og hjørneskap i stue medfølger ikke).
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.