DÆHLI

Koselig familiehytte med 4 soverom - Ring hytta varm - Nærhet til jakt- og fiske - Gode turmuligheter!

Domsjøvegen 401 , 2870 Dokka

VISNINGER

19. september lørdag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 96 m²
Bruksareal 96 m²
Bruttoareal 109 m²
Tomt 1 237 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2013
Gårdsnummer 39
Bruksnummer 75
FINN.no 190285732
Sist endret 11.09.2020 11:36
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 541 242
Ligningsverdi 11 111,-

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 51 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 541 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Domsjøvegen 401 - Romslig fritidsbolig med god standard i Dæhlibygda!
Noe av det vi kan friste med her er:
- 4 gode soverom
- Romslig stue med plass til hele familien
- Solcelleanlegg
- Ring hytta varm
- Stor terrasse
- Inngjerdet tomt
- Oppkjørte langrennsløyper i nærheten
- Gode jakt- og fiskemuligheter
- Leikarvoll med lysløype og slalombakke
- Kort veg til landsbyen Dokka
Velkommen til en hyggelig visning - Husk visningspåmelding!

Innhold

Hytten går over to etasjer og inneholder i 1.etg entré, gang, kjøkken, stue, bad, wc og to soverom. I 2.etg er det gang og to soverom.

Standard

Fritidsbolig med god standard, og i 2019/2020 ble følgende påkostninger gjort:
- Nye batterier solcelleanlegg
- Gravd ned parafintak i glassfiber, 1200 liter
- Malt omramming på vinduer/dører, hjørnekasser, vindskier og gesimskasser
- Montert ny mønekam med mønestein
Når du kommer inn i hytta blir du møtt av en romslig gang, med mye plass til oppbevaring av yttertøy og sko.
Videre inn er det romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue. I stuen er det satt inn koselig peisovn med glassdør som varmer godt på kalde dager. I tillegg er det parafinovn med ring hytta varm system, som gir deg muligheten til å komme fram til en varm og god hytte.
Kjøkken med mye skap- og benkeplass. På veggen mellom benkeplate og overskap er det plater. I kjøkkeninredningen er det plass til komfyr, og kjøleskap på gass.
Bad med laminatgulv, og trepanel på vegger og himling. Rommet er innredet med servant med servantskap, speilskap og dusjkabinett. Dusj blir brukt med manuell vanntilførsel og 12V pumpe. Gråvann ledes til grunn.
Eget toalettrom med laminatgulv, og trepanel på vegger og himling. Her er det komposteringstoalett, med urinseparator som føres til grunn.
Hytten har fire soverom. I 1.etg er det ene innredet med dobbeltseng, og det andre med køyeseng. I 2.etg er det ett rom med dobbeltseng, og ett med to enkeltsenger.
Innvendige overflater:
- Gulv: Laminat
- Vegger: Overflatebehandlet trepanel
- Himling: Overflatebehandlet trepanel
Utenfor er det oppført uthus, samt utedo.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Uthus og utedo
Tilstandsgrad 3:
- Trapp opp til 2.etg

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Dæhlibygda, i et område som er spredt bebygget med fritidsboliger. Her er det gode turmuligheter både sommer og vinter, og det er fine skogområder rundt eiendommen. I gangavstand til eiendommen er det bra med fiskevann, og det er også muligheter for jakt. Ellers er det fin badeplass lenger opp, med gapahuk og brygge. Litt nedenfor eiendommen ligger Leikarvoll med lysløype og slalombakke.
Til Landsbyen Dokka er det ca 11 km, og her finner du en bl.a. restauranter, butikker, frisører, vinmonopol og bensinstasjoner. Fra eiendommen er det en times kjøretid til badeland på Raufoss, og hit er det perfekt å ta med barna på en regnværsdag. Til Lillehammer er det en drøy time, og det samme til Fagernes.
Om du kommer fra Oslo bruker du ca 2,5 time opp til hytta.

Tomt

Areal: 1 237 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Godt med parkeringsplass på tomten.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 2013

Antall soverom

4

Byggeår

2013

Byggemåte

Hytten er oppført på ringmur av støpt betong. Bindingsverksvegger med overflatebehandlet utvendig kledning. Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Egil Sjørengen, datert 20.08.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 109 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, stue, bad, wc og to soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 26 m².
Primærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytten varmes med ved og parafin.
Tilsyn og feiing ikke utført.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 360 pr. år Inkluderer renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, brøyting og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 11 111,-.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR formål (Landbruks, natur- og friluftsformål, samt reindrift). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

87/5910-3/20 - Bestemmelse om veg 30.07.1987
1987/5981-2/20 - Bestemmelse om vannrett 03.08.1987

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det koster kr 50,- per tur, eller kr 1000,- i årsavgift. Avgiften dekker vedlikehold av veg, og snøbrøyting.
I følge NLK sine opplysninger så har eiendommen ikke innlagt vann, og da heller ikke noen avløpsløsning. Dersom vann ønskes innlagt må det søkes om utslippstillatelse til godkjent avløpsanlegg.
Det er vannpost nede i vegen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Møbler og hvitevarer som står i hytta ved visning.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.