REINSVOLL

Lys og romslig selveierleilighet i 2.etg - Takoverbygd balkong - Garasjeplass - Gangavstand til sentrum!

Svein Erik Strandlies veg 15A , 2840 Reinsvoll

BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

30%

er barnefamilier

35%

er gift

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 43 m²
Bruksareal 45 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 2 080 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1955
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 167
Energimerking G
FINN.no 190394393
Sist endret 16.09.2020 10:37
Prisantydning 1 590 000
Totalpris 1 638 242
Ligningsverdi 356 276,-

Beregnet totalkostnad

1 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 48 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 638 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr 4 987,5 pr år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Velkommen til Svein Erik Strandlies veg 15A!
Her finner du en lys og koselig leilighet, beliggende i 2.etg på Reinsvoll. Leiligheten er romslig og inneholder bl.a åpen stue- og kjøkkenløsning, med store vinduer og god takhøyde som gir en luftig romfølelse. Fra stuen er det adkomst til romslig balkong, med fin utsikt. Badet har varmekabler i gulv, og er innredet med dusjhjørne, servantskap og wc. Ett soverom, med plass til dobbeltseng og mye skapplass.
Leiligheten ligger sentralt til på Reinsvoll, med gangavstand til butikker skoler og barnehager. Ellers er det et rikt utvalg av turstier, og skiløyper på vinterstid.
Velkommen til hyggelig visning - Husk visningspåmelding!

Innhold

Leiligheten ligger fint til i 2.etg og inneholder:
Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad/vaskerom, bod og ett soverom.

Standard

Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt av en lys og koselig gang, her er det plass til å sette fra seg sko, og henge av seg tøy.
Videre inn er det åpen stue- og kjøkkenløsning, med god takhøyde og store vinduer. Her er det plass til både spisestue og sofagruppe. Fra stue er det adkomst til takoverbygd balkong. Kjøkkenet fremstår godt ivaretatt, og har slette fronter. Plass til oppvaskmaskin og komfyr, samt frittstående kjøleskap. Mye skap- og benkeplass.
Bad med flislagt gulv med varmekabler, og fliser på vegger. Rommet er innredet med servantskap, dusjhjørne og wc. Her er det opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har ett soverom, med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Innenfor soverom er det praktisk bodrom, som f.eks kan brukes til oppbevaring av klær.
Innvendige overflater:
- Gulv: Parkett og fliser
- Vegger: Malt strie og fliser
- Himling: Malte slette plater
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Bad

Beliggenhet

Svein Erik Strandlies veg 15A ligger i den gamle skolen på Reinsvoll.
Herfra er det gangavstand til både butikker, skoler og barnehager. Reinsvoll ligger ypperlig til med tanke på friluftsliv. Herfra er det kort vei til turstier, milevis med skiløyper, og badevann! Toten Golf ligger en rask kjøretur østover. Reinsvoll er stasjon på Gjøvikbanen, så er du uten bil kommer du deg raskt og enkelt dit du vil. Det er selvfølgelig  gangavstand til stasjonen. På Reinsvoll får du tak i det meste du trenger i det daglige. Utover dette er det ca. en mil til Raufoss der du finner kjøpesenter og alle servicetjenester. Legg til ca. en mil og du er på Gjøvik. Til Oslo er det ca. to timer med bil eller tog.

Tomt

Areal: 2 080 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Garasjeplass medfølger leiligheten.

Barnehage / skole i området

Reinsvoll barnehage (0-6 år, 1.1 km)
Bøverbru barnehage (1-5 år, 4.3 km)
Lunde gårdsbarnehage (1-7 kl., 0.9 km)
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl., 5.4 km)
Raufoss videregående skole (5.1 km)
Lena-Valle vgs - avd. Valle (14.1 km)

Felleskostnader

1 050 pr. mnd. Inkluderer utvendig forsikring, vaktmester og vedlikehold av bygning.

Sameie

Sameie Skolegården

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

14 585

Forsikring

LN forsikring Polisenummer: 112696

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1955

Antall soverom

1

Byggeår

1955

Byggemåte

Gulv støpt på grunn. Grunnmur og konstruksjoner i betong/murte blokker. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertak av trebord. Utvendige fasader med malt murpuss og malt treverk. Taktekking med metallplater. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør/balkongdør i tre med 2-lags isolerglass. Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Vegard Lundhaug, datert 03.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten er vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 014 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, felleskostnader, strøm, tv/internett og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 356 276 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 282 592 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.