FALL

Moderne og familievennlig hytte - Innlagt strøm og vann - 3 sov - Hems - Fantastisk utsikt - Ca 1,5 time fra Oslo!

Bekkvegen 248 , 2864 Fall

VISNINGER

27. september søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 59 m²
Bruksareal 62 m²
Bruttoareal 71 m²
Tomt 784 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2015
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 20
Energimerking C
FINN.no 191343099
Sist endret 16.09.2020 14:35
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 566 242
Ligningsverdi 600 000,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 566 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bekkvegen 248 er en moderne og familievennlig hytte. Eiendommen ligger fint til i Fall, og byr på en fantastisk utsikt. Dette er den perfekte familiehytta, som har aktiviteter for både store og små i nærområdet. Flotte turmuligheter, og skiløyper i umiddelbar nærhet. Kort veg ned til Trevatn, med muligheter for å fiske, padle kano, klatrepark og bade. Ellers er det gode jaktmuligheter for de som ønsker det.
Hytten inneholder bl.a åpen stue- og kjøkkenløsning, med god takhøyde som gir en god romfølelse. Vinduene er store, og slipper inn godt med dagslys. Videre er det to soverom i 1.etg, samt ett soverom på hems. I tillegg er det stue på hems, hvor du kan trekke deg litt tilbake. Dette er romslig hytte, hit kan du ta med familie og venner!

Innhold

Hytta går over en etasje med hems og inneholder i 1.etg gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom, samt bod med utvendig adkomst. På hems er det stue og soverom.

Standard

Når du kommer inn blir du møtt av en lys og pen gang, med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.
Videre inn finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninredning fra Epoq, med integrert kjøl/frys, stekeovn og oppvaskmaskin. Montert sensor til smart-vannstopp i kjøkkenbenk.
Stuen er romslig, og den gode takhøyden gir rommet en god romfølelse. Vinduene er store, og det er vanskelig å ta øynene fra den storslåtte utsikten. Det er satt inn peisovn med glassdør, som varmer godt på kalde dager. Fra stue er det adkomst til platting, og terrenget rundt.
Badet har flislagt gulv med varmekabler, og trepanel på vegger og i himling. Rommet er innredet med servantskap med servant, veggmontert wc og dusjkabinett.
To soverom i denne etasjen, der det ene har plass til dobbeltseng. Det andre rommet har familiekøye.
Opp trappen fra stue kommer du til hems, og her er det stue, som kan brukes til f.eks tv-stue. I tillegg er det soverom med med koselig skråtak.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Innvendige trapper
- Vegger i våtsone på bad (det er montert dusjkabinett)

Beliggenhet

Dette er en koselig eiendommen som ligger flott til i Fall i Søndre Land kommune. Hytten ligger i ett spredt bebygget område, med hytter, bolig og noe landbruk. Eiendommen ligger vestvendt, og solrikt til med fantastisk utsikt. I nærheten av hytta finner du Trevatn, med muligheter for fiske, padle kano, klatrepark og bade. I umiddelbar nærhet er det oppkjørte skiløyper, og fine tur- og sykkelmuligheter. Ellers er dette et flott område om du er interessert i jakt, og det er muligheter for å kjøpe sesongkort for dette.
Til Hov sentrum tar det ca 15 minutter, og her finner du bl.a. frisørsalong, matbutikker, vinmonopol og bensinstasjon. Randsfjorden golfpark ligger like sør for Fall. Til Raufoss er det knappe 30 minutter, og kan tilby badeland for de som er glade i å bade. Eller Amfi kjøpesenter, for de som ønsker å ta seg en handletur. Kjører du 10 minutter til er du på Gjøvik, som har innlandets største kjøpesenter, nemlig CC martn.
Hytta ligger ca 11 mil fra Oslo, med en kjøretid på vel 1,5 time.

Tomt

Areal: 784 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er sådd til med natureng/blomstereng.
Skiferheller rundt hytta fra Paulus kirke på Grunerløkka.

Garasje / Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 2015

Antall soverom

3

Byggeår

2015

Byggemåte

Støpt ringmur på sprengstein. Bindingsverksvegger med utvendig overfaltebehandlet kledning. Saltakkonstruksjon av tre, tekket med shingel.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av Egil Sjørengen, datert 10.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 71 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
Hems:
Bruksareal: 9 m².
Primærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytten varmes opp med ved og strøm.
Det er pipe/ildsted på eiendommen. Det er registrert en merknad fra feier/branntilsyn i 2019. Manglende, eller ikke
typegodkjent takstige for feiing.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 550 pr. år Inkluderer renovasjon, branntilsyn, feiing og slamtømming.

Løpende kostnader

Det er månedlig serviceavgift på kr 890,- som dekker vedlikehold av veg, snøbrøyting av veg og gårdsplass, forbruk av vann, og oppkjøring av tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn.
Det er snakk om at det skal dannes et vel sammen med Solliøygarden Vel, som skal stå for drift og vedlikehold av felles grillhytte for hyttenaboene. Det vil ikke være en plikt å melde seg inn, men det er snakk om en mindre årlig avgift om dette blir aktuelt.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 600 000.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Fritidsbebyggelse. Reguleringsplanen viser friområde foran hytta, og at det ikke vil komme noe bebyggelse foran som kan redusere utsikten.
Plassering av hytter skal tilpasses terrengforholdene på tomta. Skjæringer og fyllinger skal gis landskapsmessig behandling. Det er ikke tillatt å gjerde inn hyttetomtene med unntak av et område på inntil 150m2 inntil eller omkring hytta. Gjerde skal være 1,1 m høyt, utføres på en slik måte at beitedyr ikke kommer til skade eller stenges inne. Det skal legges vekt på at gjerdet skal underordnes helhetsinntrykket av området og ikke virke dominerende. Overbygd portal er ikke tillatt. Gjerdet skal vises på situasjonsplan for tomta og melding sendes kommunen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/2031259-1/200 - Bestemmelse om veg 27.01.2020
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/959627-1/200 - Bestemmelse om veg 29.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/874419-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/874387-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2014/809022-1/200 - Erklæring/avtale 23.09.2014
Gjelder biofilteranlegg med etterpolering i støtbelastet jordhaugfilter. Utslipps-/etterpoleringsfilteret etableres i nedre del av tomt på gnr 53, bnr 28, så høyt opp i terrenget som praktisk mulig. Dette for at infiltrert avløsvann skal få lengst mulig transportvei, og lengst mulig oppholdstid i stedlige jordmasser.
2014/722522-1/200 - Erklæring/avtale 27.02.2015
Eier av eiendommen er pliktig å betale serviceavgift på kr 890 inkl mva pr måned. Avgiften omfatter vedlikehold av veg, snøbrøyting, forbruk av vann, renovasjon og tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn.
Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløp.
Tømming av septik fra tett tank/svartvannsanlegg og gråvannsanlegg koster kr. 435,00 pr. kbm. Siste registrerte
tømming var nov. 2019, med et volum på 3 kbm. Tømming av svartvann er eget for den enkelte eiendom. Tømmefrekvens 1 gang pr. år.
Det er månedlig avgift på kr 890,- inkl mva som dekker vedlikehold av veg, snøbrøyting av veg og gårdsplass, forbruk av vann, og oppkjøring av tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn. Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.
Deler felles anlegg for gråvann for tre hytter -slamavskiller og biofilter og Jordhaugfilter. Kostnader for tømming av
gråvann deles da på 3 eiendommer. Siste registrerte tømming av gråvann var okt. 2018, med et volum på 7 kbm. 2 års tømmefrekvens.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Senger, sofa, spisebord, utemøbler, kano, kajakk og trampoline.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.