BRÅSTAD

Meget lekker halvpart av tomannsbolig - 3 sov - 2 bad - Loftstue - Pent opparbeidet hage - Kort kjøreveg til Gjøvik!

Bråstadtråkket 6A , 2825 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

48%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

72%

har bolig på over 120 kvm

29%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 123 m²
Bruksareal 133 m²
Bruttoareal 145 m²
Tomt 1 092 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 80
Bruksnummer 88
Energimerking B
FINN.no 191017556
Sist endret 10.09.2020 23:18
Prisantydning 3 190 000
Totalpris 3 278 742
Ligningsverdi 645 397,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 278 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr 5421,- pr år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Bråstadtråkket 6A er en lekker og moderne halvpart av tomannsbolig. Boligen går over to etasjer, og inneholder bl.a romslig entré med skyvedørsgarderobe, lys og koselig stue. Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Hele etasjen har varme i gulv. Opp trappen finner du en koselig tv-stue, tre gode soverom, og takoverbygd terrasse.
Utenfor er hagen pent opparbeidet med plen, og diverse beplantning. I 2019 ble det plantet tujahekk. Det er oppført romslig terrasse, og eiendommen har gode sol- og utsiktsforhold.
Til Gjøvik sentrum tar det ca 5 min med bil, og her finner du en rekke fasiliteter som restauranter, matbutikker, vinmonopol og frisørsalonger.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Boligen går over to etasjer og inneholder:
1.etg: Entré, kjøkken/stue, bad, bod, samt utvendig bod.
2.etg: Bad, stue og 3 soverom.

Standard

Boligen er i senere år påkostet med bl.a:
- 2020: Satt opp felles søppestativ
Behandlet terrasseplattinger i 1.etg
- 2019: Plantet tujahekk
- 2018: Malt innvendige overflater
Etablert og beiset gjerde
Montert feierplatå ved pipe
- 2017: Isolert og kledd utvendig bod
Etablert platting og levegg utenfor stue i 1.etg
Behandlet utvendig kledning med to strøk
Etablert plen
1.etg:
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en romslig entré. Her er det skyvedørsgarderobe, med mye plass til oppbevaring av yttertøy og sko.
Videre inn er det lys og romslig stue, med plass til sofagruppe og spisestue. Det er satt inn peisovn som varmer godt på kalde dager. Fra stue er det utgang til terrasse.
Kjøkken har innredning i heltre, med profilerte fronter. Laminert benkeplate. Dobbel kjøkkenkum, integrert koketopp og komfyr. Plass til frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin.
Bad med flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og himlingsplater. Rommet er innredet med servant med underskap, badekar og wc.
I 1.etg er det varme i gulv i hele etasjen.
2.etg:
Koselig tv-stue, med utgang til terrasse.
Bad med flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og himlingsplater. Bad er innredet med servant med underskap, wc og dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin.
Tre gode soverom, med plass til dobbeltseng og skap. På det ene rommet er det skyverdørsgarderobe.
Innvendige overflater:
- Gulv: Laminat, fliser og belegg
- Vegger: Panelplater og fliser
- Himling: Himlingsplater

Beliggenhet

Bråstadtråkket 6A ligger fint til i området Bråstad med umiddelbar nærhet til flotte friluftsområder. Dette er et barnevennlig og rolig område og det er gangavstand til Lundsten barneskole og ca. 2,7 km til Monssveen barnehage. Herfra er det 3 minutters gangavstand til et tjern med ørretfiske. Fra eiendommen er det ca. 5 minutters kjøretur til Bråstadvika med bademuligheter og båtliv. Og til Gjøvik sentrum med alle servicetilbud og fasiliteter som finnes der er det ca. 6 minutters kjøretur. Eiendommen har gode solforhold.

Tomt

Areal: 1 092 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på gruset gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Monssveen barnehage (0-6 år, 2.7 km)
Solåsstua barnehage (0-5 år, 4.5 km)
Lissomskogen barnehage (0-5 år, 4.8 km)
Lundstein skole (1-7 kl., 0.7 km)
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl., 3.8 km)
Gjøvik videregående skole (4.8 km)

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

3

Byggeår

2016

Byggemåte

Prefabrikkerte ringmurselementer med plate på mark av støpt betong. Yttervegg i isolert bindingsverk. Valmtak i trekonstruksjon. Tak tekket med betongtakstein.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Sindre Illøkken Eriksen, datert 04.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.
Denne ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 145 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken/stue og bad.
2. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue og 3 soverom.  
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, tv/internett og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 645 397 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 323 427 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til byggeområde, boliger.
Det er igangsatt arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel, og forventes godkjent i løpet av høsten 2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat veg.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

Registrert anmerkning på forrige branntilsyn: Mangler arbeidsplattform til pipe. Maks arbeidshøyde 120cm.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.